sunnuntai 9. lokakuuta 2016

O.P.I.-lempparit 5+1

Tuunasin kynsiin hiukan lisää pituutta lauantaina ja tarkoitus oli lakata kynnet heti. Leimauslauantai kummitteli takaraivossa, mutta en saanut päätettyä teemaa ja väriä.  Pyörittelin lakkatikkuja käsissäni ja sitten ajattelin tehdä kynsistäni swatch-tikut ja esitellä viisi omaa suosikkiani O.P.I-lakoistani.

Viisi suosikki O.P.I-lakkaani ovat Don´t Talk Bach To Me (2012 Fall/ Germany Collection), Every Month Is Oktoberfest (2012 Fall/ Germany Collection), Thanks A Windmillion (2012 Spring/ Holland Collection), Skating On Thin Ice-land (2014 Fall/ Nordic Collection) ja You Don´t Know Jacques! (2008 Fall/ La Collection De France) 
JDKJ suede-versio (2009 Fall/Suede Collection) on kokoelmani arvokkain lakka, jos sitä mitataan ostohinnalla ja paikkana sydämessä.
Se on tämän listauksen bonus-lakka.
 

Don´t Talk Bach To Me (kuvassa kolme ohutta kerrosta), edustaa juuri sitä sävymaailmaa, joka kolahtaa itselleni kaikkein lujimmin. Luulen, että jos itse suunnittelisin lakan, se olisi juuri tällainen, hopeisella hitulalla höystettynä.
Lakka levittyy hyvin, mutta saattaa jättää pienet siveltimen jäljet. Sävy on niin kiva, että annan sen anteeksi joka kerta.


Every Month Is Oktoberfest. Täyttä rakkautta pullossa. Eipä siitä oikein muuta sanottavaa ole. Lakka levittyy täydellisesti ja peittää hyvin, kuvassa kaksi kerrosta.
Sävy on ihanan mehukas, tumma, syvä, juhlava, kaunis. Täydellinen syksyyn.


Thanks A Windmillion on lakka, johon minulla on viha-rakkaus-suhde. Se on sinnitellyt tiensä pois kirppislaatikosta lukemattomia kertoja. Ehkä se kertonee sen, että sillä on paikka luonani. Kuvissa kolme ohutta, hyvin levittyvää kerrosta.


Skating On Thin Ice-land oli pakkohankinta nimensä puolesta, sillä rrrakastan Islantia. Sävykin on hyvin, hyvin kaunis ja lakka on helppo lakattava, liukuu hyvin kynnelle. Kaksi kerrostakin peittää lyhyet kynnet, mutta saattaa jäädä hieman kuulaaksi. Lakkasin kuviin kolme kerrosta eikä sen enempää tarvitse.


Rakkain ruskea lakkani on You Don´t Know Jacques. Suklaakastiketta kynnellä.
Lakka ei ole erityisen peittävä ja on cremeksi ehkä hieman luiru, mutta kerrostuu hyvin ja kolmella kerroksella täysin peittävä.


Jaskan Suede-versiosta pulitin kirppiksellä Huutokaupassa yli asettamani budjetin. Olin missannut tämän jo kerran aikaisemmin. Kun kynsihörhö kehittää pakkomielteen lakasta, niin siitä ei paljon järkipuhetta kuunnella ja niinpä siis sitten korotin tarpeeksi ja lakka matkusti luokseni. Lakka on vanha, mutta toistaiseksi hyväkuntoinen ja vielä ihan lakattavissa. Se on kyllä jo vajunut käytössä ja varmaan ajankin saatossa, enkä tiedä saanko tätä kaveria enää koskaan itselleni toista pulloa.


Kuten ylläolevasta kuvasta näkee, on ero tavis-version ja suede-version välillä suhteellisen iso. Molemmat lakat ihania.
Ajelin tehdä tällaisen lempparilakkojen jutun jostain toisestakin merkistä ehkä, kävisikö vaikka China Glaze tai piCture pOlish?

Mukavaa sunnuntaita!

12 kommenttia:

 1. Joo, tälläsen top5/top10 lakat kynsillä on tosi kiva idea :) Mielelläni sun suosikit muiltakin merkeiltä luen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon joskus tehnyt jutun, jossa luettelin suosikkilakkani top vitosen, mutta merkeittäin en ole sitä vielä tehnyt :)

   Poista
 2. Samat sanat kuin Heidillä yllä! :)
  Tälleen saa sopivasti myös useamman lakan kerralla käyttöön, niitä kun kuitenkin itse kullakin löytyy pullotolkulla... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...eeeeihän niitä nyt niin paljon ole...

   Poista
 3. hei joo tää on hyvä postaussarja! kiinnostaisi erityisesti picture polish top5 :)
  näistä esittelemistäsi OPIsta omistan itsekin Don't talk bach to me ja Thanks a Windmillion. Bachiin mulla taas on viha-rakkaus-suhde: se on ollut kirppislaatikossa useamman kerran, mutta tällä hetkellä hymyilee lakkahyllyllä... Voisin kyllä sillä lakata seuraavaksi, tän postauksen innoittamana :D Windmillion on toooosi kaunis, enkä ole koskaan edes harkinnut päästä eroon siitä :) minulla oli zoyan joku samanvärinen lakka - hankkiuduin siitä zoyasta eroon ja jätin kokoelmiini windmillionin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospas sitten PP-sarja seuraavaksi käsittelyyn :)

   Poista
 4. Oikein kiva postausidea ja PP tietenkin kiinnostaa aina:)

  VastaaPoista
 5. Oi mitä aarteita! ♥ Toinen vastaava postaus kiinnostaisi kyllä, vaikka molemmista merkeistä ;)

  VastaaPoista
 6. Hirmu kiva postausidea! Skating On Thin Ice-land on ihan täydellinen<3 täytyisi varmaan pitkästä aikaa lakata sillä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!