maanantai 10. lokakuuta 2016

Ranskalaiset kukat

Kuten monesti aikaisemminkin, tulee joskus tarve saada kynsille rauhallista maailmaa. Nyt tuli vuoroon sitten vapaalla kädellä puuhattu ranskis, jotka koristelin kukkasiirtiksillä.


Lakkasin kynnelle pari kerrosta China Glazen läpikuultavaa Faithia ja kärjet tein "siitä vaan ja sinne päin"-tyylillä Essencen Wild White Ways-lakalla. Kärjet tein pilvireunaisiksi, vinoiksi,... Siirtokuvien lisäämisen jälkeen lakkasin kerroksen Cuccion High Gloss Top Coatia, josta on hyvää vauhtia kehkeytymässä suosikkipäällyslakkani. Viikonloppu alkoi perjantaina shiatsuhieronnalla ja muuten se hujahti nukkuessa, äidin kanssa uimahallissa, siivotessa, ... Katseltiin miehen kanssa Homelandia, johon ollaan koukututtu ja mies tilasi kaikki tuotantokaudet. Niitä ollaan sitten iltaisin töllötetty pojan mentyä nukkumaan ja unirytmin sekoittumiseen ei kyllä paljoa tarvita, mutta sen paikkaamiseen menee kyllä tovi.


Näistä kynsistä tuli tosi mieluiset!Iloista viikkoa!

18 kommenttia:

 1. Tosi kivat kynnet! :) Rauhalliset, mutta luonnetta löytyy silti.

  VastaaPoista
 2. Kauniit! Ihanan isot siirtokuvat. Ne tekee kynsistä todella näyttävät. Mulle riittäis yhdestä kuvasta varmaan neljään kynteen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mietin, että peittävätkö liikaa, mutta nyt kun kynnet on pitkät, niin ajattelin, että antaa mennä!

   Poista
 3. Tosi kivat ja pirtsakat! Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihanan raikas ranskislakkaus! :)

  VastaaPoista
 5. Hienot ja vähän erilaiset ranskikset, I love it!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!