sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Loskamössö

Tänään vuorossa kynnet, joiden idea muhi aikansa. Nyt on jo ainakin täällä Hämeenlinnassa kaikki lumi sulanut pois ja kolea ja pimeä marraskuu on tehnyt valloituksensa. Pimeää ja ankeaa. Kaipaan kovasti lunta ja toivon, että sitä tulisi pian. Paljon mukavampaa, että on kuiva pakkassää ja vähän valoisampaa lumen ansiosta.
Nämä kynnet saivat siis ideansa loskasäästä, mutta ovat nyt hiukan myöhässä. Parempi myöhään kuin ei ollenkaan, eikös?


Halusin tehdä lumihiutalekynnet, mutta että ne myös erottuisivat joukosta kaikkien sini-valkoisten hiutalekynsien joukosta edes jotenkin. Eipä sillä, olen sellaisia itsekin tehnyt ja ne ovat hurrrjan kauniita, mutta nyt ne eivät tuohon ulkona vallitsevaan säähän sovi millään.


Päädyin toteuttamaan loskahiutalekynnet niin, että lakkasin pohjan lakkasin valkoisella Essencen Wild White Waysilla ja leimaukset tein BCN-051-laatasta, leimauslakkana MoYouLondonin Black Knight.


Pariin  kynteen leimauslaatasta tarttui mukaan tuhrua, mutta päätin olla harmistumatta ja kääntää asian niinpäin, että se vähän niinkuin sopii tyyliin.

 
Kyseinen leimauslaatta kuuluu ehdottomiin suosikkeihini ja olen täysin varma, että tulen tänäkin talvena käyttämään sitä kyllästymiseen asti. Varautukaa.

Viikonloppu on hujahtanut kavereiden seurassa. Perjantaina möllöteltiin ja herkuteltiin parin rakkaan ystävän kanssa juoruillen ja jutellen. Eilen ex tempore lähdin työkaverin kanssa leffaan ja käytiin katsomassa Luokkakokous 2. Aivotonta pieruhuumoria tarvitsevat kaikki joskus. Leffa ei ihan yltänyt samalle tasolle ykkösen kanssa, vaikka siinä olikin Hämeenlinnaa esillä.

Tämä päivä on mennyt nukkuessa ja anoppilassa kahvitellessa. Nyt köllöttelen sohvan pohjalla Talent Suomen semifinaalia katsellen. Lahden Gospel-kuorossa lurittelee hyvä ystäväni, peukut pystyssä! Marko Vainio on kyllä ehdoton suosikkini - hänen uraansa olen seuraillut jo ennen Talentia.


Miten Sinun viikonloppusi on sujunut?

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!