perjantai 4. marraskuuta 2016

NCLA The Last Siren

Olin pari viikkoa sitten CesarsShopin Varjomessuilla ja pääsin siellä ottamaan tuntumaa Nail Couture Los Angeles- eli NCLA-merkin geelilakkoihin. CesarsShopissa on NCLA Gelous?-sarjaa myynnissä, mutta myös tavallisia kynsilakkoja ko.merkiltä.
Toinen toistaan upeammat lakat vetivät uteliaat silmät puoleensa ja ihastelin niitä pitkään.
Messujen viimeisenä päivänä sunnuntaina olimme jo tehneet Pauliinan kanssa hankintamme, joten oli ihana yllätys saada vielä valita lahjaksi joku NCLA-lakoista.
Toljottelimme lakkoja hurmiossa lisää ja lopulta valintani osui tähän kauniiseen holoihanuuteen. Lakka on The Last Siren.


Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, on NCLA lakat 7-free-lakkoja. 
Tarkoittaa sitä, että 7-free lakat eivät sisällä seitsemää haitallista ainetta, kuten tolueenia (liuotin), formaldehydia (säilöntäaine), diputyylia, ftalaattia (denaturointiaine), formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleenia eikä kamferia (hajuste). Lakkoja ei ole testattu eläimillä ja ne ovat vegaanisia. 
CesarsShop on merkin virallinen maahantuoja Suomessa ja heillä on myynnissä lakkojen ja geelilakkojen lisäksi NCLA hoitotuotteita, joista testasin kuorinnan ja käsirasvan. Lyömätön yhdistelmä ja olenkin jo kirjoittanut Joulupukille ja laittanut ne molemmat listaan!


The Last Siren on helppo lakattava; lyhyet kynnet ehkä selviävät kahdellakin kerroksella, itse lakkasin kolme. Sävy on hankala määritellä, sanoisin kuitenkin, että se on harmaa holo. Valosta riippuen siinä vivahtaa vihertävää kultaa, jos jotenkin kuvailisin. Hankalaa, tiedän.
Yhtä kaikki, lakka on hyvin kaunis ja valon osuessa siihen, tulee väkisinkin hymy huulille. IHANA. Lakka sai minut myös haaveilemaan kesästä, mutta sopii hyvin kyllä myös syksyyn sävynsä puolesta. Lakka kimmeltää keinovalossakin kauniisti.Lakka sai kehuja kauppareissullakin, eli on kyllä näyttävä. Olen ollut tämä lakka kynsillä nyt muutamia päiviä enkä halua ottaa pois. Mietin koristelemista leimaamalla, mutta en raaskinut peittää tätä ihanuutta. Yksi mainitsemisen arvoinen asia lakassa on, että se kuivuu nopeasti ja senkin puolesta oli mukava. Edellä mainittu kauppareissu nimittäin tuli eteen, kun mies hihkaisi, että nyt mennään ja minä olin juuri levittänyt viimeisen kerroksen. Huusin takaisin, että "Juu, ihan viis minuuttia!" ja tajusin samalla, ettei lupaukseni voi millään pitää paikkaansa. Noh, 10 minuuttia kului ja uskalsin laittaa takin päälle ja lakalle ei käynyt kuinkaan. Läpikuivahan se ei tokikaan ollut, mutta sieti pienesti hätääntyneen vaimon puuhastelut.


Olen jo kirjoittanut itselleni haavelistaan useammankin tämän merkin lakan - ovat kauniita eivätkä Emman hyvät swatchit taaskaan auttaneet pitämään ostolakkoa kasassa. Veronpalautukset, miksi ette ole jo tilillä!?

Onko NCLA Sinulle tuttu merkki?

2 kommenttia:

  1. Kyllä on upea tämäkin! Mä ostin näitä kaksi, ja eka eli Out of this World kävi jo kynsillä. Se oli mulla 5 päivää kun en raaskinut poistaa, niin ihana :D ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!