keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Nopeaakin nopeampi

Kuten arvelinkin, edelliset korostelut saivat poistotuomion nopeasti.
Tilalle tarvitsin nopsalla aikataululla jotain, sillä en jaksanut enkä ehtinyt tehdä ihmeitä.
Kaivelin laatikostoa ja eteeni osuivat Cesarsin Varjomessuilta hankkimani MILV-siirtokuvat.


Kuten olen aikaisemminkin maininnut, ovat MILVit omia suosikkejani niiden helppouden takia. Vain kerran aikaisemmin olen niiden kanssa taistellut, tällä kertaa homma sujui. Kuvat irtoavat taustastaan parissa sekunnissa, kun ne kastaa veteen. Mahtavaa!


Kynsieni tämän hetkinen pituus ja kaarevuus aiheuttivat hieman hämminkiä, mutta en antanut sen häiritä (tai "dropata tunnelmaa", kuten poikani toteaa); sillä tämä kuviointi on mielestäni I-HA-NA. Ihanaa koukeroa ja kiekuraa! Joka kerta löydän näistä jonkun uuden yksityiskohdan.


 Lakkasin näiden alle siis Essencen valkoista lakkaa yhden kerroksen. Valkoinen lakka on aika ehdoton, jotta kuvio näkyy; siirtokuva on taustasta poistettaessa melkoisen läpinäkyvä ja ilman valkoista lakkaa alla, se ei erotu millään.


 Alla olevassa kuvassa näyttää siltä kuin keskisormen kynsi olisi tasapäinen, kun kuvio ei riittänyt. Oikean käden keskisormeen kuvio riitti, vaikka on millin, pari pdempi. Vika ei siis ole siirtokuvassa vaan sen laittajassa...

Olen etsiskellyt kivoja ideoita juhlakynsistä. Näin pikkujouluaikaan kaverit pyytelevät lakkauksia ja itsellekin pitäisi jotain keksiä omiin pikkujouluihin. Pukeudun pikkumustaan, joten olisiko klassinen punainen hyvä vai tylsä valinta?


Iloista keskiviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Noi MILVit on kyllä parhaimpia decaleja mitä olen ikuna koittanut, näissäkin tosi kiva kuosi. Laita pikkumustan kanssa vaikka punamustat lakkaukset? Räväkkää, ei ihan perinteistä, vai tulisko liian gootit? Vaikka onhan punaiset kynnet aina pop :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon suuntaan taidan kallistua. Jos laittaa kultaista hitusen, niin goottius ei pääse valloilleen?

   Poista
 2. Mä menisin varmaankin myös punaisilla tai punamustilla lakkauksilla. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!