torstai 3. marraskuuta 2016

piCture pOlish-lempparit 5+1

Jatkan 5+1-sarjaa (kyllä, toinen julkaisu ilmoilla, niin voidaan jo puhua sarjasta!) listaamalla omat lempparini piCture pOlishilta.
Olen ajan saatossa rakastunut syvästi tuohon australiaiseen indiemerkkiin. Jotkut lakat eivät ole tuntuneet omalta ja olen ne myynyt eteenpäin. Nyt oma kokoelmani on toistaiseksi ihan ok, mutta himotuslistalla on useita lakkoja tältä merkiltä.
Marraskuussa 2015 pääsin mukaan piCture pOlishin Nail Art Quarterlyyn ja olin siitä hyvin innoissani!

Nyt listalla on viisi lemppariani ja yksi bonus-lakka. Kurkataan mitkä ne ovatkaan.

 Mossy, Summer, Karma, Meow, Totes ja Lizzie.

Pyörittelin pulloja kädessäni edestakaisin, mutta päädyin näihin. Yksi syy oli se, että kaikki ovat keskenään hyvin erilaisia. piCture pOlishin lakoissa on ominaista upeat erikokoiset holohitulat, jotka eivät kuitenkaan tee lakoista vaikeasti lakattavia.

Ensimmäisenä kuvissa Lizzie. 
 

Lizzien kimallus ei pääse oikeuksiinsa kuvissa. Se on upea kimallepommi, jota varmasti jää tuijottamaan auringossa. Helppo lakattava, ei kovin peittävä; kuvissa kolme kerrosta.


Seuraavana Summer.


Summer on lakka, jonka hankkimista harkitsin heti kun se ilmestyi. Tämä lakka aiheutti kohinaa harrastajien keskuudessa, sillä moni oli ajatellut sävyn olevan täysin erilainen. Itselläni ei ollut ennakkoajatuksia; julkaisuajankohta (alkusyksy) itseäni mietitytti. Omistan "sesonkilakoista" myös sävyn Autumn; Spring ja Winter puuttuvat, ne ovat hyvin kauniita myös!
Summer oli äärettömän helppo lakattava, yhdellä kerroksella sain jo hyvin peittävän, kuvissa kaksi kerrosta, joka oli tehdottomasti tarpeeksi.


Sitten vuorossa Meow. 


Okei, vähänkään blogiani lukenut ei ehkä ylläty, että listalle on päässyt vihertävä lakka?
Meow on kaunis, erikoinen. Ja täynnä ihanaa hitulaa. Kuvissa kaksi helppoa kerrosta.


Vuoroon astuu Karma.


Venäjän kynsijumalatar Sveta Sandersin kanssa yhteistyönä julkaistu, joka on ihana tumma luumuinen violetti täynnä piCture pOlishille ominaista hitulaa. IHANA. Jos et ole Svetasta koskaan kuullut, korjaa tilanne ja kurkkaa YouTubesta naisen kanava ja seuraa Instagramissa. Sen naisen taidot on ylitse muiden. Trust me. Karmaa kaksi kerrosta.


Sitten THE LAKKA.


Mossy.


Okei, toistan itseäni. Jokainen vähänkään blogiani lukenut henkilö ei voi yllättyä, että listalla on toinenkin vihertävä lakka?
Mossy on kokoelmani lakkojen top kolmosessa. Olen listannut lempilakkojani aikaisemmin ja jos nyt tekisin sen uudelleen, olisi Mossy kärkikahinoissa. Se on huikean ihana. Missasin sen julkaisuajankohtana, se myytiin yllättäen heti loppuun, mutta sain uuden tilaisuuden, kun sitä saapui lisää CesarsShopiin.
Mossy on hyvin kaunis sammaleenvihreä (kyllä, nimi on oikein osuva!) ja siinä on kultaan taittavaa hitulaa seassa. Kun olin lakannut tällä, huokaisin onnesta. Kaksi vaivatonta kerrosta.Sitten se bonus-lakka! Kaiken hitulan keskellä piCture pOlishin cremet ovat myös ihania ja valitsin niiden joukosta lempparikseni (pitkän pohdinnan jälkeen) sävyn Totes. Se on kaunis, helpohko lakattava ja sillä voi leimata! Ja se on mielestäni erikoista, sillä kuviin lakkasin kolme kerrosta eli ei kovin pigmenttisen oloinen, mutta olen sillä vaalealle pohjalle onnistuneesti leimannut hyvin erottuvat kuviot.
Löytyikö joukosta omian suosikkejasi?Lizzie, Mossy, Meow ja Summer saatu.

8 kommenttia:

 1. Taisin aiemmin kommentoida Insta-kuvaasi tästä samaisesta viisikosta että en itse omista näistä yhtäkään, mutta nyt uusintakatselmuksella tajusin että onhan mulla Helmerissä jokseenkin käyttämättä jääneenä Totes! Mossy, Karma ja Meow näyttää kyllä houkuttelevilta myös ja ihme kyllä jopa tuo Summer nyt vähän nostaa kiinnostustani, vaikka olin alkuun juurikin sitä mieltä että se oli aivan väärä sävy kesä-lakaksi... :)

  Mun Picture Polish -suosikit ovat Autumn ja Allure. <3

  VastaaPoista
 2. Mun lemppari on myös Mossy, mutta en osaisi valita PP:n lakoista top viitosta vaikka miten yrittäisin. Summeriin olin jotenkin pettynyt, enkä ole vieläkään lakannut sillä :o Meow on myös aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. omistan summer ja lizzie, ja varsinkin summer on yks lemppareistani ever. tää on kyl kiva postaussarja, kun kuulee vähän tarkempaakin analyysia lakasta, sekä kirjoittajan omia mielipiteitä, joita voi sitten verrata omiin kokemuksiin ja mielipiteisiin :D

  VastaaPoista
 4. Ai vitsit ku upeita lakkoja :) mulla on näistä vain Summer ja Meow.

  VastaaPoista
 5. Oh! En omista (vielä) yhtään PP:tä, mutta listalla on muutama, jotka pitäisi hankkia. Näistä nyt ainakin Mossy ja Totes, ja ehkä Meow ihan vain nimensä vuoksi <3 Muita on Demeter (kiitos Sissin) ja Sunflower.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!