keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Ladies and gentlemen: Nail Fail Of The Year

Heipä hei! Onko jouluähkyilystä selvitty? Alle viiden kilon lisäpainon kerääminen jouluna on amatööreille. Itsestäni tuntuu melkoisen turvonneelta ja yritänkin tässä parhaillaan saada tätä ylenmääräistä syömistä himmailtua. Olen nyt saanut syömisen vaihdettua hedelmiin ja marjoihin, joten se sentään on askel parempaan suuntaan, vaikka syömisen määrä ei olekaan pienentynyt juurikaan. Olen tunnesyöppö, lomasyöppö, syöppö...

Hölmösti ajattelin, kuten ajattelen joka lomalla, että nyt on aikaa lakkailla kynsiä ja päivittää blogia ihan urakalla! Sitten mies ilmoittaa hommanneensa joululahjaksi Netflixin ja saan melko näppärästi kahdessa vuorokaudessa unirytmini mystisesti kadotettua, Vuoden Äiti-palkinnon hukattua ja deletoitua lähes kaikki ihmissuhteet. Viikon päästä pitäisi olla jotakuinkin tolkuissaan töissä. Väitän, että en ole. Yritän sinnitellä rytmiäni jotenkin normaaliin suuntaan ja taistella tappoflunssaa vastaan, joka yrittää viheliäisesti luikahtaa luokseni.

Olin pienessä mielessäni pohtinut tekeväni joulukynnet, minulla oli niihin jopa ihan ajatuskin. Pian huomasin, että pitkät kynteni eivät ole soveliaat ranskikseen. Lakkasin silti. Yritin saada ranskikset näyttämään paremmilta koristelemalla niihin köynnöksiä. Näyttivät ihan siltä kuin kynsinauhoistani olisi vuotanut verta. Päätin laittaa glitteriä. Koska glitter pelastaa kaiken? Väärin. Laitoin vielä kimaltavaa holotopperia päälle luullen, että se auttaisi. No ei auttanut. Minulla oli ihan älyttömän epämukavaa näillä kynsillä ja olin poistamassa, kunnes mieheni totesi, että tuuppaa sinne blogiis vaan ja laita johonkin kauhugalleriaan. No niinpä teenkin!
Mystistä kyllä, nämä kynnet ovat nyt viidettä päivää kuitenkin kynsillä, koska en ole jaksanut (=ehtinyt) Netflixailultani lakkailla uusia. Ja mystistä kyllä, nämä kynnet ovat saaneet kehuja enemmän kuin monet muut kynnet viimeaikoina. Ja nämä ovat ne, joita itse kammoan pitkästä aikaa enemmän kuin mitään muita!
Kaupan päälle kynsissä on järkky kahden viikon kasvuraja, jota en ole jaksanut huoltaa. Todella iiihanat. Kuivat ja ylikasvaneet kynsinauhat ja valivali. AIna ei vaan suju! Uuden vuoden kunniaksi sitten kyllä huollan ja koristelen kauniisti. Yritän ainakin.

Kivaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Haha, mun silmiin nää ei näytä kyllä yhtään pahoilta! :D

    VastaaPoista
  2. Onhan noissa aika paljon kaikkea, mutta ei ne minunkaan silmääni niin pahat ole :D Mutta se on oikeasti ärsyttävää, että miksi ne omasta mielestä pahimmat saa muilta aina kehuja. Miksi???

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!