lauantai 3. joulukuuta 2016

Leimauslauantai: Pienen pieni hiutale

Hahhahha! Otinpas härkää sarvista ja tein kaksi asiaa samalla iskulla; Leimauslauantai ja päätin antaa nysäkynsilleni rakkautta. Uitin ja hellin niitä yön yli vanhan kunnon Tummelin ja Nailfixin öljyn kanssa ja aamulla kädet olivat pehmoiset ja kynsinauhat eivät olleet korput. Tummeli on muuten oikeasti huipputavaraa! Sain purnukan joskus anopilta ja ensin ajattelin, että mitähän hittoa.. Olin mieltänyt Tummelin lähinnä lehmien utarerasvaksi, mutta se sopii kuville käsille muhitusrasvaksi paremmin kuin hyvin, uskokaa pois.
Aamupäivällä ystäväni Jenni kävi lakkauttamassa kynnet ja hänelle tehtiin ihanan simppelit, mutta kuitenkin näyttävät hiutalekynnet ja päätin siinä samalla, että koristelen kynteni tänään. Kävin välissä kyllä ystäväni Eilan luona opettelemassa miten tehdään kantapää sukkiin, siinä vierähti muutama tunti. Ilta meni pojan kanssa tanssiessa ympäri olkkaria, joten kynsien koristelu jäi myöhäisiltaan. Nyt miehen kanssa toljotellaan X Factoria puolella silmällä ja rustaan raporttia mitä puuhasinkaan.


Viilasin kynnet niin yhtenevään muotoon kuin se nyt suinkin olosuhteiden pakosta oli mahdollista. Menee varmaan viikko, kaksi ennenkuin ne saavuttavat jonkinlaisen oikeasti muotoiltavan mitan. Lakkasin alle kerroksen Essencen XXL Nail Thickener-hoitolakkaa, joka on tarkoitettu paksuntamaan ja vahvistamaan ohuita ja hauraita kynsiä ja estämään niiden lohkeilua ja halkeilua. Lakkasin seuraavaksi kerroksen Essencen All In One Complete Care Base&Top Coatia, joka omasta mielestäni soveltuu paremmin aluslakaksi.  
Värilakaksi halusin jonkun vaalean lakan, joka ei kiinnittäisi niin paljon nysiini huomiota. Tähän tehtävään ryhtyi A England Iseult, joka on hyvin vaalea jäinen vaaleanpunainen, jossa on ikäänkuin todella pientä jäähilettä seassa. Yksi kauneimmista omistamistani lakoista. Dashican valkoisella leimauslakalla leimailin BCN-051 laatasta hiutaleita piCture pOlishin läpinäkyvällä leimasimella, jonka kanssa tullaan nykyään jo ihan hyvin juttuun. Cuccion päällyslakkaa laitoin viimeistelyyn.


Leimoista tuli juuri sopivan hempeät. Ne erottuvat jossain valossa enemmän, jossain vähemmän, mutta minulle juuri sopivasti. Sain käteni hieman huolitellumman näköisiksi, kuitenkin niin, etteivät töppökynteni huuda "Katsokaas kun meitä ollaan murjottu ja kolhittu ja me ollaan ihan raasut!"

 

Ja todistin jälleen sanani oikeaksi; lyhyitäkin kynsiä voi, saa ja pitää koristella! :)


Mukavaa lauantaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Jes, tuli tosi nätit! En ole ennen nähnytkään tätä a-enkkua missään blogissa muistaakseni, erittäin kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   A Enkut oli jossain kohtaa mun isoin heikkous. Edelleen pidän niistä kovasti <3

   Poista
 2. Siis voi että! Kyllä on hurmaavan kauniit kynnet sinulla ♥ Ja pakko sanoa, että tällainen hempeä koristelu saattaa jopa sopia paljon paremmin lyhyille kynsille, kun kokonaisuus on niin syötävän söpö!

  Kiitos, tästä sain lohtua omiinkin koristeluihin. Perjantaina katkesi kynsi kaatuessa, ja nyt pitäisi keksiä nysäkynsille jotain mukamas nättiä. Ehkä mä ammennan sulta vähän inspiraatiota ja asennetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Onneksi kynnet on uusiutuva luonnonvara. Harmittaahan se, että ne nyt ovat lyhyet, mutta täytyy tosiaan ottaa ihan uusi asenne ja antaa nöpökynsille rakkautta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!