torstai 29. joulukuuta 2016

The Body Shop-lempparit

Olen itse suhteellisen tuoksuherkkä enkä voi käyttää hajuvesiä juurikaan enkä kestä voimakkaita partavesiä ympärilläni. Vanilja ja myski takaavat usean päivän migreenin. Lushilta olen saanut kivoja lahjoja ystäviltäni, mutta itse liikkeeseen minulla ei ole asiaa tuoksusinfonian vuoksi ja se on sääli.
The Body Shopin vartalotuoksut sopivat itselleni paremmin kuin hajuvedet ja olenkin sieltä löytänyt omat suosikkini, joilla peittelen vartaloni luontaista löyhkää (#vitsi).


TBS-purkit ja purnukat ovat mielestäni myös aivan mielettömän kivan näköisiä. Tänään esittelen siis juuri tämän hetken lemppareitani. Tavallaan 5+1-sarjaa ilman ykköstä.


Vadelmatuoksu on ikilempparini, mutta saatavilla vain kausituoksuna. Kävin alkuviikosta toiveikkaana kysäisemässä, josko sitä olisi jo tullut taas saataville, mutta ei vielä ollut. Loppuviikosta kuulemma parempi onni, kun kuorma on saatu purettua kokonaan. Aion hamstrata sitä itselleni kunnolla. Tällä hetkellä eniten käytetty tuoksuni on tämä persikkainen vartalotuoksu, body mist, joka on omaan nenääni sopivan kevyt. Tykkään kaikista hedelmäisistä ja marjaisista tuoksuista ja ne eivät jää liikaa leijailemaan eivätkä aiheuta kanssaihmisille astmakohtausta. Olen itse astmaatikko ja mikään ei ole pahempaa kuin se, kun ihminen on jo todella turta omalle hajuvedelleen ja lotraa sitä menemään huolella. Yleensä riittää oikeasti se yksi kevyt suihkaus, ei tarvita viittä. Sellaisen ihmisen saaminen bussissa vieruskaverikseen on kaukana lottovoitosta.


Tämä vadelmainen suihkugeeli on siis se lempparini. Alkuperäinen vadelma oli hitusen eri, mutta tämä on osoittautunut oivaksi korvaajaksi. Olen säästellyt tätä enkä ole korkannut, tällä hetkellä käytössä on jättipullo mansikkasuihkugeeliä, jonka loppumista odottelen epätoivoisesti.


Tämä kaveri oli heräteostos. The Body Shopin käsirasvat ovat entuudestaan tuttuja ja nyt otin myös satsuman kokeiluun. Tuoksu on suht voimakas omaan nenääni, mutta voiteen imeydyttyä miedontuu eikä häiritse. Imeytyy nopeasti eikä tahmaa.
Pisteet kivasta putkilosta, joka muotoutuu menossa; kovat putkilot saattavat haljeta. Näin kävi ainakin OPIn käsirasvalleni, joka halkesi ja laukkuni tuoksui kyllä hyvälle, mutta...


Fuji Green Tea-vartalokuorinta on ollut käytössäni käsien kuorintaan, en ole vartalon kuorintaan tätä käyttänyt. Tuoksu on vähän jännä. Raikas, mutta ei kuitenkaan. Instagramissa oli tästä juttua ja todettiin muutamam muun kanssa tämän tuoksuvan hyvin paljon CkOnelta!


Teininä TBS huulivoiteet olivat hitti ja vesimelonin tuoksu on syöpynyt pysyvästi mieleeni. Niin paljon, etten pysty sitä enää käyttämään. Uusin hankintani on Frosted Berries-huulivoi, joka käsittääkseni on kausituote? Pohdin ostavani toisen varastoon samalla kun käyn hankkimassa sen vadelmatuoksuni. Siellä oli tosi kiva omenainenkin, mutta se ehkä jää toistaiseksi minulta hyllyyn. Olin jotenkin ajatuksieni kanssa todella myöhässä tänä vuonna ja tarkoituksenani oli hankkia TBS joulukalenteri, mutta sitten kohtalonani oli katsella muiden blogeista mitä sieltä paljastuikaan. Jospa ensi vuonna olisin ajoissa!

Oliko tässä joukossa joitain Sinulle tuttuja juttuja?

2 kommenttia:

  1. Tämän vuoden kausituotteista Frosted Berries on oma suosikkini, toisena se Vanilla Chai ja kolmantena Spiced Apple (Se Frosted Apple oli omaan makuun parempi). Ihan perustuotteista mango suihkugeeli, Satsuma suihkugeeli ja käsivoide, White Musk vartalosuihke ja se manteli käsivoidekaan ei ole hullumpi :)

    Näin muuten unta, että TBS:lle oli tullut myyntiin ananas-, päärynä- ja kirsikkasarjat :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!