tiistai 6. joulukuuta 2016

Ysiysi

Itsenäinen Suomi täyttää  hyvin kunnioitettavat yhdeksänkymmentäyhdeksän vuotta.
Tämä Itsenäisyyspäivä menee rauhassa kotioloissa, poikamme Niklaksen nimpparikahvittelujen parissa sekä illalla toki Tasavallan Presidentin Itsenäisyyspäivän vastaaottoa seuraten. Meille osuu tänä vuonna taloyhtiömme talonmiesvuoroviikkokin, joten nostamme lipun salkoon.


Juhlakynsiä miettiessäni halusin lakata mahdollisimman juhlavalla lakalla ja A Englandin Queen Of Scots on juuri sellainen, hyvin juhlava sininen lakka.


Hyvään soppaan ei tarvita kuin pari hyvää ainesta.
Tyylikkään sinisen pariksi valitsin OPI I Snow You Love Me, josta noukin ensin muutamia palleroita koristeeksi ja sitten jostain kumman syystä päädyn tekemään aksenttikynsiä. Holohohde on mieletön! Ihastelen nyt ja kiroan myöhemmin, kun poistan näitä pirulaisia.


Kuten olen aikaisemmissakin Itsenäisyyspäivän kirjoituksissani kertonut, on itsenäisyys ja veteraanien ja lottien tekemät asiat arvoasteikollani korkealla. Nykyuutisia seuratessa ei voi kuin olla hyvin, hyvin kiitollinen siitä, että meillä ei ole sotaa, on koulutusjärjestelmä, sosiaalihuolto, puhdas luonto... Paljon asioita, jotka ovat ihan päin hemmettiä, mutta myös hyvin paljon asioita, joista täytyy oikeasti olla kiitollinen. Itsenäisyys ei ole itsestäänselvyys.Toivotan kaikille oikein rauhallista Itsenäisyyspäivää!


Aikaisempien vuosien Itsenäisyyspäivien kynnet:
2013  
2014 
 

6 kommenttia:

 1. Todella kauniit lakkaukset, aivan ihana tuo sininen lakka. Hyvää juhlapäivää myös sinne :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvin päivään sopivat kynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Oo miten juhlavat, sopii oikein kauniisti Itsenäisyysoäivään - sopisi vaikka ihan Linnan Juhliinkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tohtiskohan mennä... Pukukin pitäis olla juhlava sitten!

   Poista

Kiitos kommentistasi!