sunnuntai 8. tammikuuta 2017

5+1: lempiblogit

Viime päivinä ollaan bloggaajaporukalla jutusteltu siitä, miten moni blogi on lopettanut tai vähentänyt merkittävästi julkaisutahtiaan.
Itselle bloggaaminen on edelleen mukavaa ja aloitin todella hyvillä mielin neljännen blogivuoteni. Sitä en tiedä mihin suuntaan blogini kehittyy tai kuinka kauan jatkan, mutta juuri nyt on hyvä ja näin jatketaan. Olen ajoittain pohtinut blogin rinnalle YouTube-kanavaa. Se vaatisi vain jonkin verran investointia hyviin kuvausvälineisiin. Tilat minulla siihen puuhaan jo olisi, sillä kotonamme on työhuone, jonka olen jo  noin  95% valloittanut kynsiharrastukselleni. Olen myös joskus pohtinut blogin lopettamista ja homman siirtämistä kokonaan YouTubeen, mutta se ajatus on toistaiseksi kokonaan jäissä. Totuus kuitenkin on, että harrastus elää. On blogeja, jotka ovat omaani suositumpia. Olen kuitenkin päässyt yli ajatuksesta, että minun täytyisi kilpailla muiden kanssa. Uskon, että blogiani lukevat henkilöt lukevat ja seuraavat sitä koska olen saanut luotua siitä miellyttävän ja helppolukuisen ja ehkäpä jotkut lakkauksetkin ovat säväyttäneet. Taiteiluni ovat edelleen aika kotikutoisia, kuvat välillä vähän sinnepäin, mutta verrattuna neljän vuoden takaiseen aloitukseen, olen tullut siitä pitkälle. Uskonkin myös, että minulla on vielä varaa kehittyä suuntaan jos toiseen ja lainaankin tähän Sami Minkkisen lausahdusta: "viekää homma niin pitkälle kuin se kantaa ja niin kauan kuin on kivaa".

Tänään 5+1-sarja käsittelee siis blogeja. Listaan tähän kotimaiset lempparini, jotka ovat tässä täysin satunnaisessa järjestyksessä.

Sannun blogi SanNails oli yksi ensimmäisistä kotimaisista blogeista, joita aloin lukemaan ja jotka edelleen porskuttavat eteenpäin. Sannulla on ollut vaihteleva postaustahti, josta hän onkin itselleni kertonut jo aiemmin, mutta olen seuraillut häntä Instagramissa ja ihastellut kynsien lisäksi mm.hänen ihania lettikampauksiaan. Sannun blogissa alunalkaen viehätti hänen hyvin kauniit ja sirot kätensä ja maailman parhaimman malliset mantelit. Itse en osaa mantelimuotoa tehdä lainkaan!

Sissi on myös bloggaaja, jota olen seurannut jo ennenkuin minulla itselläni oli blogia lainkaan.
Better Nail Day on blogi, joka tarjoaa kauniit kuvat, sujuvaa tekstiä ja sopivassa suhteessa tuote-esittelyjä ja kynsitaidetta.

Natan White Trash Disease- blogi on sellainen, jota syytän hiushullutuksistani ja sisustuskateuden aiheuttamisesta. Natan suora ja kursailematon tyyli on se, jota itsekin suosin. Tätä blogia olen seurannut siitä asti, kun Nata sen aloitti, eli ikuisuuden.

Emman edesottamuksia suoltava Wasting Lifestyle on blogi, jossa kaiken hulluuden keskellä voi nähdä mielettömän hienoja swatch-kuvia ja saada itselleen kiitettävän pitkän ostoslistan kyhättyä, kun esittelyssä on uusia mielenkiintoisia tuotteita.

Eyeshadow&Flame - blogin Ilonan meikit ovat sellaisia, joita toivoisin itsein osaavani tehdä! Todella taidokkaita väriyhdistelmiä ja ihanuuksia! Ja hei, Ilonan kulmat! Oh my. *kateellinen huokaus*

Bonuksen tarjoan serkkuni Katjan blogin Project Mama josta voi löytää samaistumista arkeen. Katjan tyyli kirjoittaa on melko kaunistelematon ja hän jakaa vahvasti mielipiteitä.


Moni lempiblogini on laittanut pillit pussiin ja yksi eniten kaipaamistani on Saara Sarvaksen kauneusblogi. Sitäkin luin iät ja ajat. Tässä listauksessa on blogit, joista itselleni tulee hyvä mieli. On monta muuta blogia, jotka ansaitsisivat maininnan. Luen myös paljon ulkomaisia blogeja, joista sitten ehkä joskus toiste lisää. Tässä listauksessa mainituista blogeista olen tavannut muut kirjoittajat paitsi Natan ja Sannun. Tosin Sannunkin kanssa ollaan Facebookin puolella kavereita. On hauskaa nähdä livenä ja saada seuraamalleen blogille kasvot. Siksikin pyrin ilmoittautumaan miitteihin, jos niitä järjestetään ja jos vain aikataulut antavat myöden.


Oliko joukossa tuttuja?

8 kommenttia:

 1. Olipa suuri kunnia tulla mainituksi ja näin hienossa joukossa <3
  Mäkin kaipaan Saaraa. Olisi kiva myös löytää uusia blogeja seurattavaksi, koska ihan varmasti niitä on mutta en vaan jostain syystä päädy lukemaan niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kaipaan uusia blogeja ihan muusta kuin kauneusgenrestä. Huomasin yhden lempparini; Hunajaista palanneen taas eetteriin. Sigi kirjoittaa talonrakennusprojektista; Koti Kuusessa :)

   Poista
  2. Ja olet mainittuna ihan ansaitusti <3

   Poista
 2. Mie käyn lukulistan noin 2-3 kertaa vuodessa läpi ja aina siellä löytyy joku, jonka blogin tilalla on jotain arabiaa. Pahimpana kertana sain poistaa 10 blogia, joiden tilit oli siirtynyt muille, ne oli salattu tai postauksia ei ollut tullut vuoteen.


  4/6 blogista oli tuttuja, vaikkakin yhtä en enää seuraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin blogilistan läpi viimeksi alkusyksystä ja kyllä se hämmensi miten monta blogia poistui!

   Poista
 3. Sannun, Sissin ja Emman blogit on munkin blogilistalla ja ihan niitä suosikkeja sun blogin lisäksi :) Kun itse rupesin kynsiblogeja lukeen oli luonnonkynnet se kriteeri, mut sittemmin listalle on päätynyt muutama rakennekynsiblogikin. Kynsien lisäksi seuraan muutamia leivonta-ja ruokablogeja. Niin tulikin mieleeni et tää vois kiinnostaa sua, http://terveellisetherkut.fitfashion.fi/, kun teille tuota gluteenitonta ruokavalioa noudatetaan. Jos et jo satu seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin lisätäkseni vielä edelliseen, niin ei tuo oo mikään gluteeniton ruokablogi, mut siellä on paljon gluteenittomia ohjeita :)

   Poista
  2. Mä seuraan myös ruokablogeja; monta hyvää gluteenitonta blogia jo seurannassa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!