tiistai 10. tammikuuta 2017

@clairestelle8´s January Challenge: 10th Silver

Tammikuun haaste jatkuu eteenpäin teemalla Silver, hopea. Olen hopeatyttö enemmän kuin kulta; kaikki koruni ovat joko hopeaa tai valkokultaa. Näiden kynsien suunnittelu oli kuitenkin jostain syystä melko työlästä puuhaa. Ideoita oli sata, mutta niiden aloittaminen ei vain sujunut.


Päädyin lakkaamaan A Englandin Excaliburilla, joka on hyvin pigmenttinen ja peittää yhdellä kerroksella. Ajattelin siten säästäväni aikaa. Käytän lakkaa yleensä vain leimaamisessa, sillä se raidoittuu hieman. Tämä on Excaliburin alkuperäinen versio ja minulla on tätä varapullokin. Kakkosversio on hyvin erilainen ja minua harmittaa ja kummastuttaa, ettei sitä nimetty täysin uusiksi vaan ratsastettiin vanhalla nimellä aiheuttaen hämmennystä.
Seuraksi laitoin pilipaliblingiä ja mikrohelmiä (tai mikrop*skiaisia, kuten ystäväni Heidi niitä kutsuu).Päällyslakka sumensi pilipalikoristeet, mutta en antanut sen haitata menoa.


Katselin puhelimella blogin kuvia ja niissä sormet näyttävät lähes poikkeuksetta todella punaisilta. Kolmella läppärillä katsottuna ne kuitenkin ovat ihan tavallisen sävyiset. Punoitusta toki on hieman minulla aina kylmällä ilmalla ja käsien kuivuessa, mutta puhelimen näytöllä ne muistuttivat ihan rapukäsiä. Toivottavasti teille näkyy kuvat edes suht todenmukaisina.


Tämä haaste on alkanut kivasti ja leppoisan tahdin takia on uskoakseni sellainen minkä saan kyllä hoidettua loppuun asti.


Mukavaa viikkoa!


@clairestelle8´s January Challenge:
7th Nail Vinyls
10th Silver
14th Animal
17th Home Decor Inspired 
21st Circles
24th Out Of Your Comfort Zone
28th Holographic 

4 kommenttia:

 1. Oon jostain syystä ihastunut tälläsiin strassirykelmä koristuksiin ❤ nämäkin on aivan ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tekisin näitä paljonkin, jos pysyisivät kunnolla :D Nämä möllyrät olivat kyllä todella napakasti kiinni! Mikrohelmistä osa lähti omille teilleen, mutta isot pysyivät kyllä hyvin eivätkä lähteneet suihkussakaan hiuksia pestessä karkuun :)

   Poista
 2. Siis nämä on ihan yllättävän ihanat! ♥ Yksinkertainen on kaunista ja silleen, ihan leuka loksahti kun kuvat näin. Todella viehättävä kokonaisuus :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!