lauantai 14. tammikuuta 2017

@clairestelle8´s January Challenge: 14th Animal

Tänään jatketaan haastetta eteenpäin eläinaiheen parissa! Tätä päätin lähestyä jotain muuta kautta kuin tekemällä ah-niin-ainaiset-leopardipilkut.


Lakkoina tänään pääosissa Essencen musta  "Black Is Back" ja valkoinen "Wild White Ways" ja täytyy myöntää, että tämä kaksikko on kyllä hinta-laatu-suhteeltaan tosi mainio. Essencen lakat maksavat pari euro kipale ja varsinkin cremeissä koostumus on tosi jees. Pinkki lakka on OPI "Sparrow Me The Drama".Näiden kynsien eläinhahmo aiheutti kyseenalaistamista perheessämme, kun mieheni totesi näiden olevan seeprat. Hmm.
Lehmä se on olevinaan, uskokaa tai älkää! Idea löytyi internetin ihmeellisestä maailmasta ja niin monen eri henkilön tekemänä, että alkuperäinen idea jäi pimentoon. Kunnia sille, jolle kunnia kuuluu!


Lehmän laikut tein hieman eri välinettä käyttäen kuin yleensä. Jatkojohtoni napattiin työhuoneesta vähän lainaan ja näin ollen siellä ei ole lainkaan valoa. Kattovalaisinta ei ole, vaikka ollaan asuttu tässä nyt vuodesta 2009 lähtien. (Joillain asioilla ei vain ole kiirettä...) Minulla on siellä pöytälamppu ja tarkkaan työskentelyyn tarkoitettu kohdevalaisin, joihin ei siis nyt ole virtalähdettä, kun tarvittiin jatkari johonkin uuteen digiboksiin tai johonkin muuhun sellaiseen. Tilalle en ole saanut uutta. (Joillain asioilla ei vain ole kiire...) Lakkailin siis kynsiäni keittiön pöydän ääressä ja tajusin, että dotting tool tai pilkkutikku, miten haluaakaan kutsua, on työpöydälläni työhuoneessa. Puhelin, jossa taskulamppu, on takin taskussa ja sitä en voi sieltä kostein kynsin kaivella. Ajattelin löytäväni sen hieman hämärässä huoneessa ulkomuistista. En ollut siivonnut työpöytää ja tavarat olivat epämääräisesti siellä ja täällä ja käteeni ainoa osuva esine oli lyijykynä. No silläpä sitten! Eli laikut on tehty lyijykynällä ja kyllä ne silläkin sitten jotenkuten onnistuivat?Tämä musta lakka on nyt virallisesti ohittanut luottomustani China Glazen Liquid Leatherin. Mainitsin asiasta jo aiemmin, että näin saattaa käydä ja nyt se on todellakin virallista. Lämmin suositus.

Viikonloppu kuluu akvaariopuuhissa (se siirtyy olkkarissa toiseen kohtaan), tyttöjen illassa (ruokaa, juomaa, pelailua ja karaokea) sekä sitten mahdollisessa dagen efterissä uimahallissa pulikoimista äidin kanssa (kun tuli jo luvattua). Hankin eilen tapetteja ja muuta sisustusrompetta ja pitäisi ottaa yksi kodinkunnostuspäiväkin tässä joku kerta. Kiinnostaisiko teitä mahdollisesti joku esittelytyylinen juttu meidän kodista ja työpisteestäni? (Jos vaikka se olisi motivaattori hakea se jatkojohtokin?)


 Muu muu siellä ja muu muu täällä...


Muuuuukavaa viikonloppua!@clairestelle8´s January Challenge:
7th Nail Vinyls
10th Silver
14th Animal
17th Home Decor Inspired 
21st Circles
24th Out Of Your Comfort Zone
28th Holographic 

4 kommenttia:

 1. Sopot ammut! :) Ja kylla kodinesittelypostaukselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   No niin, täytynee alkaa siis suunnitella :)

   Poista
 2. Nämä on kyllä kerrassaan sympaattiset. <3 Täältä myös kannatusta esittelypostaukselle, jatkojohdolla tai ilman. Melkein mieluummin ilman, mukava huomata, että eihän-sillä-oo-kiire -tyyppejä asuu muuallakin. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!