lauantai 7. tammikuuta 2017

@clairestelle8´s January Challenge: 7th Nail Vinyls

Olen melko huono kaikissa haasteissa. Olen tehnyt pari 30 päivän haastetta, joissa totta puhuakseni on meinannut lähteä järki. Törmäsin Instagramissa @clairestelle8 jakamaan haasteeseen, jossa ei tarvitsisi lakkailla ihan joka päivä. Päätin ottaa härkää sarvista ja lähteä tähän mukaan. Tammikuun seitsemännen päivän haasteena on Nail Vinyls eli kynsivinyylit.


Rock Nail Starin vinyylit ovat tähän mennessä parhaita kokeilemiani ja käytin niitä tänään. Heraldry-setti oli korkkaamatta ja halusin yksinkertaisen tyylikkäät kynnet, joten nämä pienet kuviot sopivat suunnitelmiini. Googlailin miten päin kuvio kuuluisi laittaa ja sain vastaukseksi, että kaikki käy, joten käytin taiteilijan vapautta.


OPI Infinite Shine sarjasta minulla on vain yksi lakka, ihana minttuinen Withstands the Test of Thyme. Lakkasin sen pohjaksi ja kuvioihin käytin Essencen kultakimalteista On Air!-lakkaa. Essencet ovat kyllä todellakin hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisia.Rock Nail Starin vinyylit ovat siitä hauskoja, että näistäkin jäi vielä täysin käyttökelpoiset "tarrat" jäljelle. Koko setin voi siis todella käyttää hyvin hyödykseen.
Pohjalakan täytyy olla täysin kuiva ennenkuin vinyylin laittaa paikalleen kuvion tekemistä varten. Vinyyli pysyy hyvin eikä vuoda alle ja se on helppo poistaa.


Kuvioista tulee todella tarkkoja! Tässä kuvassa näkyy myös hyvin tuo Essencen tarjoama ihana kimallus. Näyttää tekstuurilakalta kuitenkaan olematta sitä.


Sain tämän Infinite Shinen lahjaksi laivareissulta muistaakseni jo melkein vuosi sitten. Mies valkkasi merkin ja kaverinsa valkkasi sävyn. Hyvää yhteistyötä miehet! En tajunnut silloin edes pyytää tuliaisia, joten tämä oli mukava ylläri. Ja lakkasin sillä vasta nyt ensimmäistä kertaa.

Essencen Ultra Gloss Nail Shine top coat on nyt ollut muutamia kertoja käytössä ja edelleen voin tätä kyllä suositella. Leimojen ja marmoroinnin päälle täytyy vielä testailla.Oletko Sinä vinyylien ystävä? 

@clairestelle8´s January Challenge:
7th Nail Vinyls
10th Silver
14th Animal
17th Home Decor Inspired 
21st Circles
24th Out Of Your Comfort Zone
28th Holographic 

4 kommenttia:

 1. Ihanat lakkaukset ♡
  Miulla on pari arkkia nuita RNS:n vinyyleitä, pari kertaa vain olen jaksanut alkaa niillä värkkäileen vaikka helppokäyttöisiä ne onkin :D

  VastaaPoista
 2. Ihanan yksinkertaiset :) Vinyyleitä tulee käytettyä silloin tällöin. Ei lemppareita sen takia kun joutuu kuivattamaan pohjakerroksessa kauemmin kuin esim. leimatessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivattamishomma on kyllä hermoja vaativaa! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!