keskiviikko 4. tammikuuta 2017

En tarvitse, mutta haluan!

Otsikko sinänsä johtaa ehkä aavistuksen harhaan, sillä kyllä joukossa on oikeasti muutama ihan tarpeellinenkin asia.
Olen etsinyt uutta kalenteria tovin ja FB-ryhmä Kalenterimania ei oikein auta, koska siellä hengatessa tulee pakottava tarve saada kaikkihetimullejustnyt.
Päätin kysyä lähipiiristä neuvoa ja käännyin kalenterihullun Miljan puoleen. Siinä sitten vierähti tunti jos toinenkin jutellessa ja saadessamme toisemme listaamaan melko paljon ostettavia asioita. Päädyin loppujen lopuksi näihin kahteen vaihtoehtoon, joista jompikumpi varmaankin sitten lähtee tilaukseen ja saapunee luokseni.

Color Crushin Planner A5-koossa. Katsokaa miten ihania välilehtiä jo valmiiksi. Näen jo niin itseni hurahtavan syvään suohon. Ennestään tursuilevat askartelulaatikostoni eivät välttämättä riemuitse tämän illan listatuista hömpötyksistä, mutta niistä ehkä sitten tuonnempana lisää.


Kaikki alkoi oikeastaan siitä, että kysäisin Miljalta josko Lontoon reissultaan toisi jonkin näistä Kat Von D:n  punista. Niitä ilmestyi melkoinen läjä jossain vaiheessa ja menin jo hiukan sekaisin mikä on mikäkin, kun selailin kuvia. Sitten Kat julkaisi nämä kollaasit, jotka auttavat kyllä vertailussa. Mutta ei päätöksen teossa, todellakaan. Lemppareiksini nousivat Nocturna, Crucifix, Miss Argentina, XO, Woolf ja Rubens. Todella erilaisia keskenään, mutta kaikki tosi kivoja!


Siitä liu´uttiin sitten lisää metsästysretkelle ja päädyin valitsemaan listalleni seuraavat neljä sävyä Jeffree Starin kokoelmasta. Iskin silmäni Sagittariukseen; olen itse Jousimies ja tuo sävy on sopivan neutraalin oloinen arkeenkin. Olen etsinyt myös täydellistä syvää, tummaa punaista ja Unicorn Blood ei jätä minua rauhaan. Androgyny ja Mannequin viehättävät neutraaliudellaan myös.


 Sitten sekalainen haavelista!
Olen rasvoittuvalla sekaiholla varusteltu ihmislapsi, jonka ikiongelma on rasvoittuvat luomet. Vaikka kuinka pohjustan, niin jossain vaiheessa iltaa luomivärit ovat eläneet omaa elämäänsä. Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia on nyt niin monesti minulle suositeltu, että täytyisi ottaa todella testiin. Niinikään UD:n Moondust paletti on vilkkunut blogeissa niin tiuhaan, että se kummittelee. UD:n Naked Illuminated Shimmering Powder olisi myös mukava hankkia ja hehkua kuuhun asti. Jeffree Starin Peach Goddess Highlighter kyllä myös houkuttaa ja vähän vertailenkin näiden kahden välillä. Koska kahtahan ei tarvitse. Vai tarvitseeko?
Ecotoolsin Syväpuhdistavat puhdistussienet olivat jo joululahjalistallani, mutta eivät kotiin asti päässeet. Jospa vielä tässä joku päivä.
Urban Decayn Metal Glitter Eyelinerit on pakko saada. KAIKKI. Koska glitter.
Urban Decayn De Slick Make Up Setting Spray on ideoitu rasvoittuvalle iholle ja haluaisin kokeilla olisiko se apuna pelastamaan kiiltävää ihoani.


Kynsilakkapuolellakin on moooonta houkutusta. Nämä NCLA-ihanuudet huutavat nimeäni. Ei hätää, pelastan teidät mahdollisimman pian!


Sekalaisista kynsitavaroista listalla keikkuvat holotopperit, Decal Work-matto sekä nestemäinen lateksi, joka on ihan täysin loppusuoralla!


piCture pOlish pitää paikkaansa lempilakkamerkkinäni ja haavelista siltäkin osin edelleen piiitkä. Seassa yksi uusi FUN Lacquerin lakka, Evening Gown.Siinäpäs sitten haaveilua kerrakseen. Pohdin herjalla laskevani paljonko kaikki olisi yhteensä kertaostoksena, mutta päätin terveyssyistä jättää sen tekemättä. Vaarallista tällainen sairastelu. Oikeasti terveempää ja turvallisempaa olisi olla visusti töissä, pois koneen ääreltä!

Oliko joukossa joitain kokeilemiasi juttuja tai onko mielessäsi jotain, jota voisit suositella jonkin tilalle?

9 kommenttia:

 1. Mä aloin kyllä kanssa haaveilla vähän noista Kat Von D:n punista, kun Instassa tuli vastaan herkullinen kollaasivideo niistä... Etenkin tuo kuva tässä postauksessa, jossa on hieman oranssipunaisia sävyjä houkuttelee kovasti. Mutta koitan olla ajattelematta asiaa. Mulla kun ei varsinaisesti ole punista puutetta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oranssit voiskin olla just sun juttu :)

   Poista
 2. En nähnyt noita punia täällä *sivu kiinni*

  VastaaPoista
 3. Miun pitäs alkaa tekemään ostoslistaa, mitä ostaa jenkeistä maaliskuussa... :) Jotenkin yhtään tiedä, että mitkä merkit olisivat siellä a. helposti saatavilla b. sellaisia mitä ei täältä saa, mutta kannattaa ostaa :)
  Mie haluaisin oppia käyttämään huulipunia, ja yritänkin aina välillä, mutta se lisääminen unohtuu..Samoin miun silmää viehättää ihan väärät sävyt = mitkä eivät sovi minulle..Mutta jatkan opettelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, kivaa! Pääset ihan eri ympyröihin katselemaan :)
   Mulla on myös harjoittelua punien kanssa. Olen tähän asti ollut täysin huulikiiltojen käyttäjä, mutta nyt vähän innostunut kokeilemaan punia. Se itselle sopivien sävyjen löytäminen on kyllä melkoisen hankalaa!

   Poista
 4. Ihan viisasta kyllä olla miettimättä kertaostoksena tehtyä summaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hulahtais tonni jos toinenkin :D

   Poista
  2. Itseasiassa laskin karkean arvion ja loppusumma pyöri siinä 900e tienoilla. Ei olis silti pitänyt laskea :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!