tiistai 31. tammikuuta 2017

Kuukausikatsaus: Tammikuu

Viime vuonna alkanut Kuukausikatsaus saa jatkoa tänä vuonna, mutta pienellä lisäyksellä. Nyt jatkossa kirjaan vähän paljonko on myös kulunut rahaa kosmetiikkaostoksiin kuukauden aikana.

Aloietaan ensin kurkistamalla kuukauden aikana loppuneet tuotteet. Joulukuu olikin siitä erikoinen kuukausi, että silloin ei loppunut mitään - ei edes hammastahnaa!


Lumenen tuotteet ovat vakkarikäytössä ja Time Freeze Instant Lift V-Shaping Serum meni ja lopahti, samoin Artic Aqua yövoide. Molemmista pidin kovasti ja Time Freezeä on jo lisää, mutta yövoiteelle etsin vaihtoehtoa. Jos en löydä sopivaa, palaan tähän. Molemmissa mieto, kiva tuoksu, nopeasti imeytyvä koostumus.


Tammikuun hankintoja oli todella maltillinen määrä. Ei yhtään kynsituotetta!
Lumenen kasvopesu ja Doven dödö olivat molemmat tarjoustuotteita ja nämä kustansivat yhteensä alle kympin (tarkkaa summaa en muista ja kuittikin jo hukkui). 
Time Freeze oli lahja työkaverilta (kyllä, minulla on oikeasti maailman parhaat työkaverit), joten se ei verottanut omaa pussia penniäkään.

En törsännyt jouluna itseeni lainkaan, joten nyt sitten päätin raottaa pussukoiden nyörejä ja ystäväni Miljan lähtiessä Lontooseen, minä tuuppasin ostoslistan mukaan. Olen Googletellut kuukausitolkulla huulipunien sävyjä ja etsinyt itselleni sopivia. Listalle on päätynytkin kymmenkunta ja nyt niiden hankkiminen alkoi kahdella Kat Von D:n Everlasting liquid lipstickillä. Vehtasin kauan eri sävyjen välillä ja lopulta luokseni matkusti tämä kaksikko.
Outlaw oli Miljan suositus. Kerroin etsiväni Sitä Täydellistä Punaista. Ja kyllä, voin täten ilmoittaa, että toistaiseksi etsintäni on päättynyt sillä Outlaw on hyyyyvin lähellä sitä mitä haluan.
Olen myös kaivannut tummaa luumuisaa huulipunaa ja Exorcism on juuri sitä. Kuivuessaan sävy syvenee ja mattaantuu, kuten näillä punilla on tapana. Rakastuin. Pohdin, että onko sävy itselleni liian tumma ja Google kuvahaku antoi hyvin ristiriitaisia kuvia, mutta olen iloinen, että otin riskin.
Nämä punat köyhdyttivät minua kaikkinensa postimaksu mukaan luettuna 40e verran. 


Eli tammikuun tuhlailut kosmetiikan osalta olivat vähän alle 50e. 
Muut ostokset (uusi takki, kengät, toppahousut yms olivatkin sitten enemmän, mutta niitä ei onneksi listata tähän...!)


Lähtikö Sinulta mopo käsistä tammikuun aleissa?

6 kommenttia:

 1. Tosi maltillisten ostosten tammikuu! Ulkoiluvaatteet on järkeviä hankintoja eikä niitä tarvi surra:)

  VastaaPoista
 2. Kylla. Kieltaydyn laskemasta paljonko oon torsannyt. :D

  VastaaPoista
 3. Punat näyttävät ihanilta ja mitä ilmeisimmin on löytynyt juuri mieluisat käyttövärit. Kerrohan sitten miten hyvin Kat Von D:t kestää päivän mittaan käytössä! :)

  Mun tammikuu on ollut ostosten suhteen ihan maltillinen, vain pari kivaa neuletta oon löytänyt isompina hankintoina lakkaostosten lisäksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi olleet tosi kiva ja positiivinen yllätys!! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!