sunnuntai 26. helmikuuta 2017

F.U.N Lacquer How Deep Is Your Holo?

Mukavaa Laskiaissunnuntaita! Eilen oli aivan ihana auringonpaiste ja tänään se ainakin täällä Hämeenlinnassa loistaa poissaolollaan. Tosi harmi! Tarkoitus olisi tänään vielä suunnata pulkkamäkeä kohti. Facebookissa syöte tulvii kavereiden talvilomakuvia - suurin osa heistä näyttää olevan pohjoisessa.

Viime julkaisuun sain kommentin, että hassua miten kynsien lyheneminen ei haittaa silloin kun se tapahtuu tarkoituksella. Se on ihan totta! Silloin kun sen tekee itse, niin kynsien lyhyt pituus ei niin haittaa. Enemmän harmittaa lohkeamisen kautta tapahtuva lyheneminen.

Lyhyetkin kynnet ansaitsevat koristusta ja tällä kertaa hommiin pääsi juuri hankkimani F.U.N Lacquerin How Deep Is Your Holo?


Lakka on huikean hieno sininen hololakka ja pohdin tämän ja holoholoversion välillä. Lakasta on olemassa kaksi versiota, kuten aika monesta muustakin FUNin lakasta; tästä on siis tämä How Deep is Your Holo? ja toinen on How Deep Is Your Holo? (H). Googlen kuvahaku antaa hyvää osviittaa siitä millainen ero on livenä. Tämä omistamani lakka on kirkaspohjainen, jossa lilluskelee mahdoton määrä sinistä holohitulaa. Lakka ei kirkkaan pohjansa takia ole kovin peittävää ja vaatii kerrostamista, joten lakkasin sen alle suosiolla kerroksen sinistä lakkaa. Valitsin Essencen 31 Electriiiiiic-lakan, joka on sähäkkä sähkönsininen. Sekään ei ole mahdottoman peittävä, mutta nyt halusin vain pohjan hololle, joten yksi kerros oli tarpeeksi.
How Deep Is Your Holoa lakkasin kaksi kerrosta.


Laitoin pariin kynteen MILVin siirtiksiä, joiden kanssa toimiminen on kyllä äärettömän mukavaa. Kuvat irtoavat taustastaan vain muutamien sekuntien vedessä liottamisen jälkeen ja siistiminen on helppoa. Kuvien alta löytyy valkoinen Essencen Wild White Ways ja päälle lakkasin INM OutTheDoorin Hologrammi-päällyslakkaa sävyssä Gold. Minulla on saman merkin hopeinen versio myös ja molemmat ovat aivan ihania. Hopeinen on lievittänyt ikävääni China Glazen Fairy Dust-lakkaa kohtaan. Näin siirtokuvatkin saivat ylleen samaa ihanaa kimallusfiilistä kuin muutkin kynnet.Kaikkien kynsien päälle lakkasin vielä Essien Super Duperia, joka antoi hyvän kiillon.
Nyt huomaan miten paljon paremmin geelien päällä lakat pysyvät! Lakkasin nämä kynnet perjantaina, eilen lauantaina kävin uimahallissa ja tänään aamulla huomasin parista kärjestä kulumaa. Sellaista, joka muodostuu geelien kanssa vasta viikon jälkeen ja ylikin. Höh ja pöh. Syytän kyllä kloorivettä, se on aika armotonta.
Mukavaa Sunnuntaita! 
Oletko Sinä lomalainen?

8 kommenttia:

 1. Toi on kyllä ihana lakka <3 mietin itse kanssa pitkään sen holon ja normin väliltä, mutta päädyin kanssa normiin <3 sairaslomalla olin perjantain.. siinä mun loma :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höh, ei ihan paras mahdollinen siis :( Toivottavasti et tuu uudelleen kipeäksi!

   Poista
 2. Sähkönsiniset lakat on mun heikkous ♥
  Täällä meillä pohjoisessa lomat alkaa vasta viikon päästä. :)

  VastaaPoista
 3. Mä kanssa tykkään sähkönsinisestä, toi Essencen sininen on just täydellinen ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!