maanantai 27. helmikuuta 2017

Kevätaurinko

Olen hyvin ilahtunut lisääntyneestä valoisuudesta. Vaikka ihan joka päivä ei ole aurinko paistanutkaan, niin hämärä tulee nyt selvästi myöhemmin eikä aamuisin ole ihan säkkipimeää herätessä. Talven keskellä tuntuu joskus siltä kuin lähtisi yöllä töihin ja palaisi yöllä eikä välissä ehdi nähdä päivää lainkaan. Nyt on onneksi jo toisin. Maaliskuu kurkistaa ovella ja kevät virallisesti alkaa. Ihanaa!


Lisääntyneen valoisuuden ja alkavan kevään kunniaksi kaivoin piristävää väriä esille ja töpsöttelin liukuvärin käyttäen Essencen lakkoja. Alle lakkasin valkoisen Wild White Waysin ja sen päälle liu´un keltaisella "Love Is In The Air" ja oranssilla "Shade Of Happiness"-kaksikolla.


Liukuvärin päälle tuli pari kerrosta INM OutTheDoorin kultaista Hologram Top Coatia, joka kimaltelee kivasti, mutta ei liikaa valon osuessa. Essencen lakat on kyllä yksi parhaista löydöistä tämän harrastukseni ajalta. Halpa hinta, mutta ihan mielettömän hyvä laatu. Nämäkin lakat ovat ihanan pigmenttisiä cremejä. Liukuvärissä on nimittäin vain kaksi ohutta kerrosta ja huomasin sen tosiaankin riittävän. Ohhoh ja wau. Lakat toimivat myös mainiosti marmoroinnissa ja kuivuvat suhteellisen nopsaan. En tosiaankaan löydä moitteen sanaa.


Mietin, että tekisin kynsille vielä leimaukset tai kuviointia vapaalla kädellä, mutta sitten en suoraan sanottuna uskaltanut alkaa häsläämään. Tuurillani olisi käynyt niin, että leimaukset olisivat levahtaneet iloisesti pitkin poikin tai maalaukset eivät olisi tavoittaneet ajatuksiani. Päätin siis seurata vaistoani ja jätin kynnet pelkän liu`un varaan ja nauttin keltaisesta kimalluksesta.


Kynsistä tulee ehkä ohuesti mieleen pääsiäinen, nyt kun niitä katselen. Hhehhe!

Minulla on vielä pari päivää töitä ja keskiviikkona kun pääsen töistä, alkaa loppuviikon kestävä loma. Luvassa yökyläilyä ja rentoa olemista ilman kiirettä.Aurinkoista alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!