tiistai 7. helmikuuta 2017

NCLA The World Orbits Around Me

Eilen kurkistettiin NCLA:n persikkaista kesälakkaa ja tänään katsotaan miltä näyttää saman merkin holoinen meininki.
Minulla on yksi NCLA:n holo ennestään, The Last Siren, jota voit kurkistaa TÄSTÄ.

Facebookin puolella blogin juttuja seuraavat tietävätkin, että kehitin itselleni hyvin nopeasti pakkomielteen FUN Lacquerin uuden kokoelman Cinnamon-lakasta. Käsittämättömän ihana ruskea holo! Lakka ei ihan tullut uniin, mutta ei ollut kaukana, voin sanoa.
Sain Don´t Call Me Peachy!*-lakan seuraksi napata toisenkin ja silmäni osuivat tähän.
The World Orbits Around Me* näytti promokuvissa mielenkiintoiselta, mutta jotenkin pikaisesti vilkaistessa ajattelin sen olevan violetti. Yllätys oli melkoisen positiivinen, kun lakat kotiutuivat ja huomasin tämän olevan pohjasävyltään ruskea! Juuri sopivasti ruskean holon kaipuuseen!


Sisätiloissa pulloa kallistelemalla  holo tulee esiin, samoin kynsillä. Juuri sopivan hillitty minun makuuni.


Ulkona auringossa holo-lakat pääsevät oikeuksiinsa! Täyttä rakkautta pullossa! Tämä lakka käyttäytyi oikein mallikkaasti ja peitti täysin kahdella ohuella kerroksella.

Kuten eilinenkin lakka, myös tämä on osana Sokoksiin ja Emotioneihin tulevaa kokoelmaa.
NCLA-lakat ovat 7 free eli eivät sisällä seitsemää haitallista ainetta, kuten tolueenia (liuotin), formaldehydia (säilöntäaine), diputyylia, ftalaattia (denaturointiaine), formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleenia eikä kamferia (hajuste). Lakkoja ei ole testattu eläimillä ja ne ovat vegaanisia.

CesarsShop on merkin virallinen maahantuoja Suomessa ja heillä on myynnissä lakkojen ja geelilakkojen lisäksi NCLA hoitotuotteita. Ja nyt siis Cesarsin kautta lakat laajenevat Sokoksiin ja Emotioneihin. Lakkojen hinta on sama 19,90e.


Koristelen holo-lakkoja ääriharvoin. Skittle ja skitlette ovat ehkä ainoat muodot, jolloin miksaan hololakkoja, mutta muuten nautiskelen niistä sellaisenaan.


Ai katosiko pakkomielteeni Cinnamonista? Lievittyi ainakin hyvin!


Iloista tiistaita!

*Lakat saatu blogin kautta.
Mielipiteet ovat rehellisiä arvioitani eivätkä maksettuja mainoksia :)

8 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!