sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Reissussa rähjääntynyt seilori

Mukavaa sunnuntai-iltaa! Miten teidän viikonloppu on hurahtanut? Tämän päivän kohokohta oli saunahetki poikamme kanssa. Otin mukaan Trivial Pursuitin kysymyskortteja ja kuulustelin tokaluokkalaista kaikesta mahdollisesta. Hän rakastaa historiaa ja maantietoa ja toivon, että tuo into säilyy (sain rekvisiitaksikin hänen karttakirjansa, kun lupasin pyhästi käsitellä varoen). Tämän päivän kynnet liittyvät ohuesti maantietoon, sillä koristelut on tehty merihenkisesti. Koska sisälläni asuu pieni merimies. Tai merirosvo. Tai sellainen, joka haluaisi vaan olla ja matkustella.


Kynsien koristelussa käytin apuna hiljattain ostamiani RockNailStarin vinyylejä. Täytyy mainita, että olen jo monia kyseisen merkin vinyylejä hankkinut ja ne ovat olleet poikkeuksetta hyvälaatuisia, mutta nyt osui joukkoon joku maanantaikappalepaketti, sillä näitä oli hyvin vaikea saada pysymään paikoillaan! Liimapinta oli tiukkaan tarttuva, mutta silti nousi hetken kuluttua ylös ja toiseen käteen tulikin melkoisesti vuotokohtia (eli sellaisia, joissa vinyylin alle pääsee lakkaa, koko kuvio menee siis päin pyllyä ja lakkaajaa ottaa päähän enemmän kuin kymmentä pientä oravaa).


Tällaisia valkoisia kynsiä harmailla raidoilla osui jostain syystä eteeni useampi peräkkäin sekä Pinterestissä että Instagramissa ja surutta tallensin ajatuksen korvan taakse ja lähdin sitä toteuttamaan. 


Lakkoina olivat Essencen Wild White Ways* ja China Glaze Pelican Gray.
Pelican Grayssa on ihan pienen pientä hienostunutta hitulaa seassa, joka ei valitettavasti välity kynsille asti. Herääkin kysymys, että miksi sitä tuupataan pulloon kiusaksi, jos se ei kynsille asti näy?! Mitä häh?!


Nämä kynnet on lakattu jo torstai-iltana, mutta kuvat sain otettua vasta tänä iltana. Pelkäsin jo niiden menevän vielä enemmän muhjuiseksi kuin mitä jo ovat, mutta sain vielä kohtuulliset kuvat. Ne ovat siis reissussa todella jo rähjääntyneet.

Tarkoitus oli kuvata kynnet heti perjantaina töiden jälkeen ja naputella teille juttua eetteriin. SItten tapahtui sellainen, että äitini pyysi minua ostoksille. Suostuin. Hän kiikutti minut Riihimäellä sijaitsevaan Muoti-Hovin varastomyymälään, jossa on loppuunmyynti. KAIKKI vaatteet ovat täysin 1800-luvulla eläville ihmisille. Erehdyin kerran aikaisemmin sinne, kun äitini huijasi ja kertoi, että siellä on kivoja neuleita. No, ei ollut. Nyt lupauduin kyytiin, koska hän sanoi että voisi ostaa minulle kankaita ja askarteluun nappeja jne. Pääsin onneksi ulos elossa. Perjantaini jatkui sieltä lähes suoraan ystäväni luokse pelaamaan korttia.


Sieltä kotiutuessani tapahtui jotain kummallista. Tunsin olon jo illalla vähän kipeäksi ja nukahdinkin heti kun pääsin kotiin. Aamupäivällä oloni oli aivan järkyttävä. Oksetti, tuli kuumepiikki ja pää ei kääntynyt. Hartiakipu sai minut oksentamaan ja nukkumaan tokkurassa 19 tuntia putkeen. Lopulta pää lukkiutui (!) ja mieheni oli kiikutettava minut ensiapuun. Jotta kaikki olisi täydellistä, alkoi menkat (kyllä, tärkeä juonenkäänne) ja näin ollen myös vatsani oli kipeä. Ensiavussa sain molempiin kankkuihin piikit ja olkavarteen tuupattiin myös. Sain relaksantteja ja pahoinvointiin lääkettä. Oloni koheni tunnin sisään ja pääsin kotiutumaan lääkearsenaalin ja reseptien kera. Napit naamariin ja unille. Unta kertyikin 48 tunnin aikana komeat 33 tuntia. Voin sanoa, että tuntuu kuin viikonloppua ei olisi ollut olemassakaan. Nyt tätä kirjoittaessani en ole vielä tohtinut napata iltalääkettä, vaan otan ne kun olen jo visusti peiton alla - sen verran tulee pökkyrä. Aamulla on pyhä tarkoitus mennä kokeilemaan miltä tuntuu olla töissä. Wish me luck! Pohdin, että koska kävelin kovassa pakkasessa ystäväni luota kotiin, niin voiko kova kylmyys jämäyttää niskat todella niin, että pää ei liiku senttiäkään? Se on ainoa selitys minkä keksin, sillä se tapahtui niin yhtäkkiä?

Viikko oli kyllä melkoinen hulinaviikko pojan sairastelun ja omien olojen takia, että oksat pois. Jospas se ensi viikko olisi paljon parempi! 
Olen saanut pari kivaa viestiä tällä viikolla, joiden tiimoilta minulla saattaapi olla myös teille lukijoille tiedossa kaikkea kivaa lähiviikkojen aikana. Kannattaa pysyä kuulolla!


Kivaa alkavaa viikkoa!*Lakka saatu blogin kautta

8 kommenttia:

 1. Hui mika viikonloppu, toivottavasti huomenna on jo parempi olo! ♡ Ainakin jos kylmyyden lisaksi oli tuulista niin voi kylla jumiuttaa ihan huolella, kokemusta on.

  Kynnet on kivat eika nayta yhtaan rahjaantyneilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en uskalla mennä enää ulos ennen toukokuuta!! :D

   Poista
 2. No on sulla kyllä ollut viikonloppu, toivottavasti helpottaa pian! Mä olen myös toipilaana, tosi mulla on vaan kuumetta ja hillitön yskä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä viikko viipotti samaa rataa - saikulla :D

   Poista
 3. Itselleni tuli oireistasi heti mieleen aivokalvontulehdus, onneksi ei kuitenkaan niin vakavaa ollut! Nyt on kyllä ollut enemmän ja vähemmän liikkeellä kaikenlaista tautia, normiflunssatkaan ei tunnu menevän ohi nopeasti. Saan vissiin töissä niin paljon vastustuskykyä ettei tänne ole vielä tauti iskenyt *kop,kop*.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se kävi lekurillakin ajatuksissa, mutta onneksi ei ollut! Hui olkoon! Tämä viikko meni kyllä sairaslomalla lopulta, huomenna yritys mennä töihin.

   Poista
 4. Voi apua, mikä niskajumi! :o Onneksi se on nyt ohi, kuulostaa kyllä todella hurjalta. Miten meni työpäivä?

  Kynnet on muuten supernätit, ai että miten sievältä näyttääkään tuo valko-harmaa yhdistelmä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Työpäivä meni ihan ok. Niskat edelleen koetuksella, mutta oon uskaltautunut treeneihin. Teen jumppaa fyssarin ohjeiden mukaan. Kyl se tästä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!