torstai 16. helmikuuta 2017

Tapaus nimeltä Insjö


Tämä on tarina Kaisasta, joka sai eräänä elokuisena iltapäivänä sähköpostia.

Viesti oli tutulta brändiltä, joka kertoi tykästyneensä blogiin ja halusi tehdä yhteistyötä. Kaisa hieman epäileväisenä kysäisi parilta tutulta bloggaajalta, että mahtaako viesti olla aito vaiko huijausta. Aitouden varmistuttua juttua jatkettiin ja yhteistyöhön päädyttiin. Kaisa on kova hukkaamaan tavaroitaan ja unohtamaan niitä ympäri kotia (tämän faktan varmasti allekirjoittaa armas aviomies). Laukun sisältö on aina ja ikuisesti kaaos ja Insjö on ollut joskus mielessä, jos se toisi vähän apua elämänhallintaan edes laukun osalta. Kaisa antoi osoitteensa ja muut tarvittavat tiedot ja hykerteli iloisena. Mukavaa, että joku tykkäsi blogista, halusi yhteistyötä ja Kaisa pääsisi kokeilemaan uusia juttuja!

Viikot vierivät ja syyskuussa Kaisaa mietitytti. Tuotteiden lähettämisestä ei kuulunut mitään. Olikohan lähetysilmoitus jossain roskapostikansiossa (niin on käynyt ennenkin)?
Posti hukannut tuotteet (täysin mahdollista)?
Jotain tapahtunut (aina voi tapahtua mitä vaan)?
Yhteistyötä ei haluttaisikaan jostain syystä (sitäkin sattuu)? Kaisa laittoi sähköpostia ja kysyi asiaa.

Lokakuussa viestiin vastattiin, jossa annettiin syy ja pahoiteltiin viivettä. Tuotteet luvattiin lähettää mahdollisimman pian. Kaisa oli tässä vaiheessa hieman hämmentynyt, harmistunut, pettynytkin, mutta päätti silti odottaa vielä tovin.

Kuukauden vaihtuessa marraskuuksi, tuotteiden ollessa edelleen paikassa X, Kaisa jo vähän ärtyi. Taho, joka ehdotti yhteistyötä, ei ilmoittanut viiveestä, hämmingeistä, mitenkään.
Marraskuun lopussa Kaisa päätti, että täytyyhän tämä kummallisuus katsoa loppuun asti ja laittoi jälleen sähköpostia. Viestiin ei koskaan vastattu.

Sosiaalisessa mediassa Insjö mainosti, blogeissa oli yhteistyöarvontoja ja Kaisa ei saanut vastaustaan eikä tuotteitaan.
Kaisa ajatteli olevansa kuitenkin tullut huijatuksia, ja nyt joku nauraisi itsekseen jossain nurkassa.

Helmikuun alussa Kaisa päätti vielä kokeilla kepillä jäätä. Elokuisesta sähköpostista, josta kaikki alkoi, oli kuitenkin jo kulunut melkoisesti aikaa. Kaisa laittoi kommentin Facebookiin Insjön sivulle ja kysyi asiallisesti, että saisiko edes vastauksen. Tässä kohtaa itse tuote oli jo aivan toissijainen asia. Paria tuntia myöhemmin kommentti oli poistunut. Kommentin ehti nähdä muutama ihminen, koska siitä käytiin tykkäämässäkin.
Väkisinkin Kaisalle tuli ohuesti sellainen olo, että hänen kanssaan ei haluta ehkä oikeasti tehdä yhteistyötä. Kaisa, jolla ei oikeasti ole lehmän hermot, päätti kirjoittaa uuden kommentin, johon sai vastauksen! Kaisa oli jo ehtinyt ajatella, että vastausta ei koskaan saavu.
Vastaus Insjöltä oli asiallinen ja anteeksi pyydettiin. Viestien vaihto päättyi siihen, että Kaisa, hullu kun on, päätyi jatkamaan ehdotettua yhteistyötä.

Ihmiset mokaavat. Kaikki mokaavat joskus. Tässä toki tilanne se, että jonkun olisi ehkä pitänyt huomata tämä moka? Huomata, että kahdeksan vaihdetun sähköpostin jälkeen tuotteita ei ole lähetetty eikä bloggaaja ole lähettänyt tuotteista mitään blogilinkkiä luettavaksi. 
Tilanne on edelleen mielestäni hämmentävä, enkä varmaan koskaan saakaan siihen täyttä selvyyttä.

Haluan antaa kiitokseni Insjö-tiimin Annalle, joka vastasi minulle lopulta. Antoi asiakaspalvelua, joka sai minut ajattelemaan, että tässä tosiaan on käynyt hyvin erikoinen erhe.

Tällä tarinalla oli kuin olikin onnellinen loppu. Tällä viikolla sain tuotteen(kyllä, se on kaiken tämän jälkeen oikeasti fyysisesti nyt käsissäni!) ja tämän alkupaasauksen jälkeen kerron teille mitä sainkaan!

Toimitus oli lopulta (hahahh!) sitten nopea; sain viestin Annalta perjantaina, että tuote on lähetetty ja maanantaina kun hain puoliltapäivin postia laatikosta, oli siellä paketti.


Minulle lähetettiin Saimaa Lemon Yellow. Se oli pakattu muoviseen pakettiin ja edelleen kangaspussiin, jossa Insjö-logo.


Insjön ideana on bagINbag; eli kassi kassissa. Sisäkassiin saat pakattua kaikki elämäsi romppeet ja siirrettyä ne kassista seuraavaan. Minulla tuppaa käymään niin, että kun vaihdan esim.repusta kassiin, niin matkasta jää ne pikkujutut, kuten mm.kotiavaimet. Hups.

Minulla ei ollut erityistoivetta enää jäljellä, kun kysyttiin mitä toivon. Totesin, että kirkkaat sävyt viehättävät juuri nyt, johtuen ehkä lisääntyneestä auringosta. Siksi kirkkaan värinen Saimaa oli värinsä puolesta hauska yllätys.
Saimaa on korkeudeltaan 170mm, pituudeltaan 270mm ja leveydeltään 100mm. Painoa sillä on 260g.
Pohdin puhdistamista, mutta tämä on valmistettu helposti puhdistuvasta ja pestävästä nailonista. Tikkaukset vaikuttavat jämäkiltä ja hyvin tehdyiltä.  Logo-tunnus ja yksityiskohdat ovat aitoa nahkaa.
Insjön tuotteet suunnitellaan Helsingissä, Suomessa, mutta valmistetaan Kiinassa.


Laukut, joissa on lokeroita ja vetoketjuja, saavat välittömän huomioni! Aaaaaaah!
Sisällä on useita erikokoisia lokeroita, samoin laukun ulkopuolelta löytyy lokeroita, yksi iso on nepparilla suljettava.Minulla pitää olla aina puoli elämää mukana, koska mitä vaan voi sattua koska vaan. Testasin mahtuvatko kaikki perussetin roinat Saimaan sisälle - se on Insjön laukuista suurin.


Vetoketju meni juuri ja juuri kiinni ja pidätin hengitystä!


Mukanani matkustavat useinmiten kaikki nämä:

Terveyssiteet (koska NE alkaa juuri silloin kun siteet eivät ole mukana), lääkepussukka (koska astma, allergiat, epilepsia, aina äkkiä iskevä päänsärky ja avaavan lääkkeen tarve), silmälasit (näen ilman, mutta optikko ei usko), lompakko (vaikkei siellä ole rahaa), kalenteri (koska huono muisti), dödö (koska hiki), avaimet (vaikka onneksi on mies, joka on laittanut vara-avaimen talteen), käsirasva (koska muuten koppurakädet) ja puhelin (koska some).
Lokeroita jäi vielä vajaaksi, eli mukaan mahtuisivat pakolliset huulikiillot, kuulokkeet, kynät ynnä muut sellaiset tilpehöörit. Vesipullo ja sontikka (joo, koska vaan voi alkaa sataa!) mahtuvat sitten kassiin muuten. Ajatelkaa tätä kaikkea roinaa sekaisin kassissani. Väitän, että Insjö on edes kokeilun arvoinen asia kohdallani.
Saimaan sisällä on kätevä avainlenkki/kiinnityslenkki, en vain ole varma osaisinko sitä käyttää välttämättä.
Saimaan saa kiinnitettyä myös nahkaiseen Insjö-olkahihnaan (mikä olis ollut mukaan annettuna aika hyvää anteeksi-että-sössimme-tämän-homman-peeärrää).


Kaikesta härdellistä huolimatta olen ihan ilahtunut keltaisesta Saimaastani; löydän jopa asioita laukustani nyt, oikeasti! Hurray!
Pitkän ajan käyttö paljastaa tilanteen parhaiten, että onko jotain epäkohtia, mutta nyt olen suht tyytyväinen. Joihinkin laukkuihini Saimaa on auttamattomasti liian iso, jolloin pienempi Inari olisi parempi.

Jos Sinä haluat hankkia itsellesi Insjön laukun, pääset kurkkaamaan valikoimaa TÄSTÄ. (En hyödy klikkailusta mitenkään.)
 
Lukijani saavat ilmaisen toimituksen tilaukseensa 31.3.2017 asti, koodilla "KAISAM".Onko Insjö Sinulle tuttu?Insjö Saimaa Lemon Yellow saatu blogin kautta. 
Mielipiteet tuotteesta ovat  aitoja omia ajatuksiani.

8 kommenttia:

 1. No jopas on ollut hardelli! Onneksi lopulta sait laukun, oon kylla aikaisemminkin katsellut noita, vaikuttaa toimivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä loppu hyvin kaikki hyvin :)

   Poista
 2. Merkki on tuttu, olisiko jäänyt mieleen Sissin blogista taannoin, ja ihan kiinnostavalta se vaikutti jo silloin. Harmillisen vaiheikasta tuo yhteistyötouhu kuulostaa olleen.. Mua niin ärsyttää myyntitahot, jotka ovat jossain sosiaalisessa mediassa ja verkossa, mutta eivät kohtuullisessa ajassa saa vastattua asiakkaille - puhumattakaan että poistavat asiallisia kommentteja..

  Laukkujen hamstraajana mulla ei ole laukuista varsinaisesti puutetta, mutta kieltämättä Insjö vaikuttaa kätsältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans laukkuja kyllä loppuelämän tarpeiksi juuri nyt :)

   Poista
 3. Aikamoista onneksi loppu hyvin kaikki hyvin

  VastaaPoista
 4. Voi elämä, näin tästä ihanuudesta kuvan jo instassa. Pitäisiköhän vähitellen ottaa itseään niskasta kiinni ja tilata tämmönen ku oon tästä varmaan yli kaks vuotta vaan haaveillut :D Lemon yellow on tosi kaunis, vaikka itse päätyisin kuitenkin johonkin tylsään mustaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy on ihana! =)
   Varaudu henkisesti pitkään toimitusaikaan. Just in case.

   Poista

Kiitos kommentistasi!