lauantai 11. maaliskuuta 2017

Blogin synttärit!

Pikkuisella blogillani on tänään 4-vuotissynttärit!

Aloittaessani pohdin, että lukeeko tätä kukaan ja millainen blogistani tulee. Viides blogivuosi starttasi yhtä hyvillä mielin kuin aikaisemmatkin ja edelleen bloggaaminen tuntuu kivalta. Viimeksi tosin pari päivää sitten vähän kriiseilin blogin tiimoilta ja sitten kävin tyhjentävän juttutuokion Sannun kanssa ja valtakunnassa on jälleen kaikki hyvin. Kävi ilmi muuten hassu yhteensattuma: silloin kun Sannu on ollut aloittamassa blogiaan, mietti hän blogille nimeä KynSirkus. Luin hänen blogiaan tietämättä tätä ja sitten menin ja aloitin oman blogini. Oman blogini nimi tulee siitä, kun mieheni joskus totesi elämäni olevan yhtä sirkusta. Siitä se ajatus sitten lähti. Hän on sittemmin todennut, että jos voittaa lotossa joskus, niin saan lopettaa työt ja sitten elämäni saa olla pelkkää Kynsisirkusta.

Blogi on tuonut matkan varrella kivoja juttuja eteen. Olen päässyt mukaan kivoihin yhteistyökuvioihin ja tapahtumiin ja olen tutustunut ihan mielettömän ihaniin ihmisiin, joistain on tullut hyvin läheisiä sydänystäviäkin minulle.

Esimerkiksi tänään olen suuntaamassa Hämeenlinnan Kauppakeskus Goodmanin Emotioniin CesarsShopin Sadun ehdotuksesta. Hän pyysi minua esittelemään NCLA-merkin lakkoja ja suostuin mielelläni.
Blogin alkuaikoina tein hyvinkin kokeilevia lakkauksia. Silloin kaikki oli uutta ja jännää, kokeilin kaikkea mahdollista. Nyt olen tyyliltäni ehkä vähän tylsistynyt, mutta halusin kynsille synttäreiden kunniaksi täyttä hassuttelua ja hulluttelua. Ihan sirkusmeininkiä!
Kynsille päätyi NCLA-lakka Don´t Call Me Peachy ja sen kaverina Kiko 236 sekä Essence 35 Rock My Soul.


Kokeilin edellisten kynsien tapaan heti perään uudelleen leimasinmarmorointia (onko tälle olemassa joku järkevämpi sana?) ja lopputulos miellytti itseäni älyttömästi! Ehdottomasti uusi lempparikoristelutapa. Käytin piCture pOlishin läpinäkyvää leimasinta, jolloin näin helposti mihin kohtaan töpöttelen.


Töpsöttelyn päälle lakkasin kerroksen kultaista INM OutTheDoor Hologram Top Coatia ja sen päälle laitoin hippuja tuosta lehtikullasta/kultaisesta foliosta. En edelleen oikein tiedä mitä tämä on, mutta käyttäminen on helppoa. Selvästi kuitenkin ohuempaa kuin folio enkä kuollaksenikaan muista mistä ja miten tämä on luokseni päätynyt.


Kultaisten koristeluiden päälle lakkasin kerroksen hologrammi-päällyslakkaa ja hykertelin tyytyväisenä. Juuri sellaiset kuin toivoin: persoonalliset, värikkäät, sirkusmaiset kynnet. Tavoite saavutettu.


Näissä kynsissä on hieman galaksimaisuuttakin? Galaksikynsissä en ole juurikaan aikaisemmin onnistunut, joten ehkä paras tapa koristella kynsiä on todella mennä ihan vain fiiliksen mukaan sen ihmeemmin miettimättä?


Synttäreiden kunniaksi järjestän myös arvonnan teille lukijoille! Valitettavasti on nyt kuitenkin niin, että postipate panttaa arvontapalkintoja paikassa X, joten tälle päivälle suunniteltu arvonta siirtyy noin viikolla ja pärähtää käyntiin ensi viikonlopun tuntumassa. Malttakaahan siis vielä odottaa pikkuinen tovi. Luvassa kivoja ja ei-niin-tavallisia-juttuja, sen lupaan!Olen tänään siis klo 11-18 Hämeenlinnan Goodmanin Emotionissa, NCLA-hyllyn välittömissä läheisyyksissä. 
Tervetuloa moikkaamaan!


Kivaa viikonloppua!

26 kommenttia:

 1. Paljon onnea! Tämä blogi on minulle yksi niistä tärkeimmistä inspiraationlähteistä. Olet niin taitava marmoroimaan, ja muutenkin teet hienoja lakkauksia. Hyvä että bloggaaminen tuntuu kivalta! Blogia on niin kiva lukea. :)

  Varsinainen sirkuslakkaus! Mulla on joku juttu jäänyt tajuamatta leimasinmarmoroinnista.. Lopputulos ei ole vielä kertaakaan ollut kiva. Nämä on ihanan pirteät. Kevättä kohti mennään. :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut 4-vuotiaalle <3 Kyllä aika rientää!

  VastaaPoista
 3. Onnea blogisynttärin johdosta! :3

  VastaaPoista
 4. Onnittelut synttärin johdosta, muruseni! <3

  VastaaPoista
 5. Onnittelut! Melkoisen sirkuksen oot luonut kynsille :D Näistä tulee joku maalaus mieleen :)

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea! Keep up with the good work <3

  VastaaPoista
 7. Onnea blogin pitkälle iälle! =)

  VastaaPoista
 8. Ai että, ihan älyttömän paljon onnea Kaisa, pitkästä blogiurasta! Kynsisirkus on ihan omaa luokkaansa, mahtava blogi jonka lukemisesta tulee aina hyvälle tuulelle <3

  Huippuhieno lakkaus! <3

  VastaaPoista
 9. Super paljon onnea! :> Tosi upee lakkaus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!