sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Delush Polish Hip Hip Vacay!

Viime viikkoina olen katsellut kaverien Facebook-päivityksiä Kap Verdeltä, Balilta, Thaimaasta, Brasiliasta, Samoalta, Fidjiltä, Vietnamista... Ja muista todella tylsältä ja ankeilta vaikuttavista lomapaikoista. Onpa onni ja autuus, että minun ei ole tarvinnut muuta kuin olla koto-Suomessa ja töissä! Sen verran rankalta on näyttänyt värikkäät hedelmäaamiaiset ja skumppalasit, että onneksi niistä ovat hyötyneet ihan muut kuin minä.
Tänään minäkin pinnistelin jotain mennyttä-tulevaa-lomamoodia itselleni, lakkasin kynnet huollon jälkeen pirtsakalla Delush Polishin Hip Hip Vacaylla!
Lakka on yksi uusimmista, joita olen itselleni hankkinut, mutta lakka kuuluu Life´s A Beach- kokoelmaan, joka on vuodelta 2015. Eli kyseessä ei ole ihan uuden uutukainen kaveri.Lakassa on maidonvaalea pohja ja seassa on mahdoton määrä kaikkea. Ja tarkoitan oikeasti ihan kaikkea. Ihan mikroskooppisen pieniä violetteja glitterhippuja,vihreitä, keltaisia ja aniliinin värisiä pikkuglittereitä sekä vähän isompia vaalean vihreänä ja vaaleanpunaisena sekä isoja liiloja pyöreitä glittereitä. Pulloa saa sekoittaa ja pyörittää hyvän tovin, että kaikkea mahdollista saisi kalastettua sutiin.


Lakka sekoittuu nopeasti, mutta kaikki koristeet myös painuvat suhteellisen nopsasti takaisin pohjalle. Lakkaaminen onkin hidasta, kun melkein jokaisen kynnen kohdalla täytyy jälleen sekoittaa. Lisäksi lakkapohja on aika läpikuultava, joten lakkaa joutui kerrostamaan paljon. Minulla on kynsilläni tässä neljä ohutta kerrosta plus päällyslakka ja se on tosi paljon.


Violetit ja liilat sävyt taittoivat kamerani kanssa aavistuksen liikaa siniseen ja koitin säätää värejä siinä lainkaan onnistumatta. Hip Hip Vacay! on ihan hurjan söpö ja toisaalta oli kiva lakata sellaisella lakalla, jota ei tarvitse erikseen koristella mitenkään. Ainoa miinus oli kerrostaminen, lakan sekoittelukaan ei minua haitannut. Lakka levittyi hyvin kaikesta seassa lilluvasta koristeesta huolimatta.


Päälle lakkasin kerroksen Essencen Ultra Gloss Nail Shine Mirros Effect-päällyslakkaa. Se antaa tosi kivan kiillon pintaan.
Tuli aavistus pääsiäistä mieleen ja siihen ajankohtaan tämä lakka sopisikin varmasti hyvin.
Näillä kynsillä suuntaan tänään ystäväni Paulan luokse vaatekutsuille nauttimaan kivasta seurasta, hyvistä tarjoiluista ja ihastelemaan uutuuksia vaatemallistosta.Rentoa sunnuntaita!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tykkään tästä tosi paljon. Tällä mennään varmaan koko viikko :D

   Poista
 2. ihana kevätlakka! kyllä sopis mainiosti pääsiäiseenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kivasti kaikkea hörpellystä seassa ja tulee mieleen koristellut pääsiäismunat :)

   Poista
 3. Aijai miten hieno! 😍 harmi, että oli noin huonosti peittävä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se oli kökkö puoli, mutta tää on niin kiva kynsillä, ettei sekään enää mua haittaa :D

   Poista
 4. No on tosiaan ihan kevatlakka, ja eikos se passiainenkin ole jo ihan kohta. :)

  Ps. Mun kaveri kavi just lomalla Borneossa eika ees tuonut mulle orankia tuliaiseksi. Ihan manttia!

  VastaaPoista
 5. Oi, kuinka hauska lakka! Kummasti sitä alkaa kaivata kirkkaita värejä näin kevään koittaessa.

  I feel you! Olen reilun viikon seurannut päivityksiä Facebookissa, kun yksi kaveri on Floridassa ja toinen Kaliforniassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!