tiistai 28. maaliskuuta 2017

Höpöhöpöä

Tässä yhtenä päivänä koitin epätoivoisesti siivoilla koristelaatikkojani, siinä kuitenkaan millään lailla onnistumatta. Silmiini iski mikrohelmet (tai mikropa*kiaiset, kuten ystäväni Heidi niitä nimittää) ja päätin niitä käyttää.
Tässä hommassa kävi vähän niin, että kun ei oikein tiennyt mitä tekee, niin tekee sitten överisti.


Hups.
Päädyin kuorruttamaan kynnet kokonaan mikrohelmillä ja lopputulos näyttää siltä kuin olisin tuupannut kynnet nonparellikippoon. (ja miksi se on nonparelli kun nomparelli olis niiin paljon helpompi lausua?!)


Helmiä oli todella vaikeaa kuvata, mutta lähikuvissa ne näyttävät huisin kivoilta kyllä. Nämä kynnethän ovat epäkäytännöllisyyden huipentuma, mutta hauskaa hömppää. 
En muista enää mistä nämä mikrohelmet sain, mutta minulla on etäinen mielikuva, että sain ne siskoltani tai jostain kirppiksen kautta.


En ole oikeasti päässyt sinuiksi näiden pirulaisten kanssa. Oikein sijoiteltuna ne näyttävät lakkauksessa todella kauniilta, mutta minä onnistun saamaan niitä ihan joka puolelle, muualle kuin minne pitäisi ja niitä löytyy vielä vuoden päästä jostain kolosesta.
Siispä överit.Pöhköä vai tosi pöhköä?

4 kommenttia:

 1. :D mullekin tuli ekana mieleen nonparellit. Siitä mielikuvasta päästiin sujuvasti mokkapaloihin. En ole pitkään aikaan tehnyt, ja nyt tekee mieli. Voih. :D

  VastaaPoista
 2. Mun on pakko kysyä, että otitko heti kuvaamisen jälkeen pois vai hengasitko näillä pidempäänkin? :D Microhelmet on sellainen juttu, että kuvissa on tosi näyttävät, mutten tiedä, että onko niistä arkielämässä muuta kuin haittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hengailin! Mutta kyllä niitä joka paikasta sitten löytyy :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!