torstai 2. maaliskuuta 2017

Kuukausikatsaus: Helmikuu

Heippis! Kuukausi on vaihtunut ja on aika tarkastella mennyttä helmikuuta. Tämän vuoden alusta lähtien Kuukausikatsauksessa on mukana loppuneiden tuotteiden lisäksi hankinnat ja niihin kulutettu summa.
Kurkataan ensin loppuneita tuotteita.


Loppuneiden tuotteiden lista on hieman tylsä, ei minkäänlaisia yllätyksiä. Hammastahnat ovat tuttuja ja turvallisia; niitä, joita hankitaan uudelleen ja uudelleen, koska ei olla niin rohkeita, että otettaisiin uusia kokeiluja. Ajavat asiansa. Dove Grapefruit&Lemongrass-dödö on sellainen, johon olen ihan hurjan tykästynyt ja edellisen loppuessa on kaapissa jo melkein aina uusi.
Xtran kynsilakanpoistoaine on jo muodostunut luottokamaksi vuosien saatossa ja saa olla aikamoinen tuote, että tämän siihen vaihtaisin. OPI Avoplex kynsinauhavoide on mukavan kokoinen, joskin melko tyyris. Pidän miedosta tuoksusta ja nopsasta imeytymisestä. 
Loppuneiden lista on siis tällä kertaa lyhyt ja ytimekäs.

Ajattelin olla fiksu ja kirjoittaa ylös kuukauden aikana hankkimani tuotteet hintoineen. Muistini on kuin kastemadolla, eli en millään voi muistaa kuukauden päästä mitä on tullut hankittua ja mikä on ollut minkäkin hintainen. Istahdin sitten kirjoittamaan tätä julkaisua ja juuri istuttuani alas muistin, että ai niin, se vihko. Vihko, jota ei nyt löydy mistään. Etsin kaikki mahdolliset paikat ja vihkoa ei vain ole. Joudun nyt siis kaivamaan mieleni sopukoista tuotteet, joita olen hankkinut. Ja tämäkös vasta ärsyttää. Olen täysin varma, että kun tämän julkaisen, löydän sen pirulaisen kahden päivän kuluttua. Jos niin käy, niin teen sitten tähän päivityksen, hehe.
Helmikuun ostoksiin kuuluvat ainakin Emotionin löydökset, joihin upposi n.45e. (mukana mm. Escadan kausituoksu, josta voit lukea TÄSTÄ ). Tuoksun lisäksi mukaani lähti Lumenen Glow Reveal 60 Second Facial Kirkastava Pikakasvohoito, josta on tulossa oma juttunsa. Sen voin todeta, että tuote on ollut äärettömän mieluisa!
Helmikuussa upposi myös jonkin verran euroja sukkalankoihin, mutta niitä ei tähän listata ja ehkä ihan hyvä niin...
Tein myös CesarsShopiin tilauksen, koska mielessä kummitellut piCture pOlish Posey ei jättänyt minua rauhaan. (Poseysta voit lukea TÄSTÄ ) Tilauksessa oli mukana myös FUN Lacquerin How Deep Is Your Holo? (josta voit lukea TÄSTÄ ).  Mukana oli myös mm.Konadin leimauslakka ja koko tilaus köyhdytti minua n.35e.
Citymarketista ostin Garnierin Miselliveden, Lumenen kulmakynän, vanulappuja ja muuta höpöhöpöä ja makselin niistä n.30e.
Hankin myös Pihkasalvaa, joka maksoi 7e.
Kaikkinensa helmikuun ostokset olivat siis n.117e, jos en mitään jättänyt laskematta. Summa on minulle isohko ja mukana on tuotteita, jotka eivät olleet lainkaan pakollisia. Eli halvemmallakin varmasti olisin selvinnyt.

Ja lopuksi: 
jos olisit sininen muistivihko, minne sinä piiloutuisit, jos et haluaisi tulla löydetyksi?

4 kommenttia:

 1. Voisin tosi helposti hukata vihon, joten mulla on google docs-kirjanpito ostoksista. Ei tulis muuten mitään:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ihan niiiin viisas ollut et alkaisin noin hifistelemään.
   Tosin tää hukkaaminen nyppii mua nyt sen verran, että ehkä alan tehdä itsekin samoin....

   Poista
 2. Olisko se jossain hyllyn tai lokerikon takana? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon epätoivoisesti koittanu kurkkia kaikki.. Mutta katsotaan vaan, niin just jostain sohvan alta se sitten löytyy! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!