lauantai 25. maaliskuuta 2017

Leimauslauantai: Schoolyard Crush

Ohhoh. Edellisestä Leimauslauantaista on vierähtänyt pitkähkö tovi ja nyt sellainen on pitkästä aikaa luvassa. Mielessäni siintivät upeat leimadecalit, mutta sitten tulin järkiini, kun muistin hyvin rajalliset leimaustaitoni ja päädyin yksinkertaisiin juttuihin.


Pohjalakaksi valitsin Color Clubin vaalean persikkaisen Schoolyard Crushin*. Lakka on huisin kaunis ja pehmoisen sävyinen, mutta oikeasti yksi rasittavimmista lakattavista, joita kohdalleni on koskaan osunut.  Ehkä jopa rasittavampi kuin OPI My Vampire Is Buff, joka on oikeasti jo tosi rasittava.
Lakka jää hyvin raidalliseksi, vaikka kuinka kuivattaisi kerrosten välissä ja lakkaa olisi tarpeeksi sudissa ja jaadajaadajaada. Onneksi päätin leimata päälle, sillä muuten ehkä olisi mennyt poistoon. Aion kokeilla tätä lakkaa marmoroinnissa vielä, sillä sävy on todella mieleeni. Täytyy antaa vielä ehkä toistekin mahdollisuus, sillä kuun asentokin on voinut olla väärä.


Leimat valitsin kaikki MoYouLondonin Bridal Collection -06 - laatasta ja naureskelin itsekseni tulosta katsellessa. Läpinäkyvästä leimasimesta huolimatta leimat ovat vinksin vonksin eli tässä todella näkyy millä tasolla leimaustaitoni ovat.


Leimauslakkana oli tänään Konadin musta, joka on pigmenttinsä puolesta hyvinkin paljon mieleeni, mutta on kovin sotkeva. Kauhulla odotan näiden lakkausten poistamista, on varmasti varpaatkin mustana.


Tänään on vietetty poikamme 9-vuotisjuhlia. Niklas täytti eilen vuosia ja eilen ja tänään on ollut kavereita kylässä. Illalla vielä kahvivieraita ja huomenna vielä viimeiset. Ensi viikonloppuna suunnataan porukalla Tube-risteilylle (mitäpä ei äiti ja isi lapsensa puolesta tekisi) ja en ole ihan varma miten sinne nuorison sekaan soluttaudun, miehestäni puhumattakaan, mutta yritetään...Aurinkoista lauantaita!*lakka saatu blogin kautta

4 kommenttia:

 1. Mielettömän nätti lakka, mokoma pirulainen. Onkohan tää miten lähellä East Austinia, joka on muistaakseni ihan ok-laatuinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vaaleampi kuin East Austin, mutta nyt kuvien perusteella EA voisikin olla myös todella ihana kesälakka!!

   Poista
 2. Rasittavat lakat on kylla.. no, rasittavia. Sopon varinen kylla, ja East Austin mullekin tuli tasta mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten harmittaa, kun ei raaski söpön värin takia ihan surkimuslakkaa laittaa kiertoonkaan. Tai se on ainakin oikeasti hankalaa...

   Poista

Kiitos kommentistasi!