lauantai 18. maaliskuuta 2017

"Näitä on ihan kaikkialla!"

Olen kotonamme joskus kuullut lausahduksen, että lakkaputeleitani olisi pitkin asuntoa.
Ajattelin tehdä katselmuksen nähdäkseni pitääkö väite paikkaansa. Kiertelin kameran kanssa ympäri kotia.
Näitä kuvia ei ole valitettavasti lavastettu mitenkään.


Ensimmäiset putelit löytyivät  olkkarista. Niiden sijainti osuu leopardigekkomme Sibeliuksen terraarion kupeeseen. Terran vieressä on toinen olkkarin sohvistamme, jonka yhden nurkan olen valloittanut neulomisnurkaksi ja paikaksi, johon yleensä rojahdan muistiinpanovihkoni kanssa naputtelemaan blogiin juttuja. Luullakseni nuo kaksi lakkaputelia ovat siinä, koska olen niistä jotain tietoa tarvinnut juttua varten. Ne ovat olleet siinä jo aika tovin. Miksi ne eivät ole takaisin hyllyssä? En tiedä.


Seuraava löytö tuli eteeni keittiössä. Mikron vieressä majaili FUN Lacquerin How Deep Is Your Holo? Luullakseni juttelin puhelimessa, kun olin juuri kirjoittanut tästä lakasta jutun blogiin. Puteli jäi käteeni, kävelin puhelin toisessa kädessä ympäri asuntoa, jätin pullon, unohdin. Miksi en ole vienyt lakkaa takaisin hyllyyn? En tiedä.


Keittiön toiselta laidalta löytyi kaksikko, jolla en ole aikoihin edes lakannut. Majailun syytä en todellakaan tiedä tai muista. Alan vähitellen uskoa, että nämä putelit käppäilevät täällä yön hämärässä itsekseen. Olen siitä lähes varma. Miksei näitäkään ole viety takaisin hyllyyn? En tiedä.


Yöpöydällä on ollut jemmassa Essencen Electriiiic. Tähän tiedän syyn!! Kirjoittelin sängyllä blogijuttua, jonka lakkaukseen olin käyttänyt tätä lakkaa. Lakka oli mukana kirjoitushetkessä, koska siinä on niin monta i-kirjainta, että tarvitsin pullon varmistukseksi. Miksi lakkaa ei ole palautettu hyllyyn? En tiedä.


Veskin hyllystä löysin yhden lakan. Niitä on joskus ollut siinä useampikin. Miksi se on veskin hyllyssä? En tiedä.

Lakat on nyt palautettu oikealle paikalleen lakkahyllyyn.
Minun oli tarkoitus kirjoitella teille kattava juttu tällä hetkellä eniten käyttämistäni välineistä ja possuilupisteestäni. Kuten alla oleva kuva paljastaa, on possuilupisteessäni ollut kuvaushetkellä hyvin luova kaaos. Sittemmin pöytä on kyllä oikeasti siivottu ja olisi oikein mallikelpoinen.Työvalokin on raahattu keittiöstä takaisin pöydälle, se ei nyt kuvassa näy.
Olenko ainoa, jonka elämänhallintataidot ovat pyöreä nolla?


Kivaa lauantaita!

16 kommenttia:

 1. Elämänhallintanolla ilmoittautuu. Lakkaputeleiden ripottelu ei ehkä oo mulla se ykkösongelma, mutta KAIKEN MUUN RIPOTTELU kyllä. Possuiluhuoneessa on tällä hetkellä vapaata lattiapintaa ehkä yks neliömetri. Sillai ripoteltuna.

  ELämänhallintaongelmista kertoo sekin, etten oo taaskaan kommentoinut pitkään aikaan. Mutta oon pahoillani polvitilanteesta, vaikka se kirvoittikin hienot maitokahvikynnet. Ja onnea blogin synttäreiden johdosta. Ja toivottavasti oli kivaa Emotionissa. Ja se neonpinkki Wild&Mild oli tosi herkku. :) Pus! Kaunistat blogosfääriä olemassaolollasi!

  VastaaPoista
 2. Ehkä ne kynsilakat oikeasti herää yöllä elämään omaa elämäänsä. :D Mulla tuppaa jäämään lakkoja ja koristeita keittiön pöydälle ja hyllyyn. Kuvauspisteelläni vallitsee pahin sekasorto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen nyt ihan varma tästä teoriasta! :D

   Poista
 3. Mä en vain pystyisi olemaan viemättä tavaroita paikoilleen :D Tarjoilijan/baarimikon "ammattivikana" tullut "tuo tullessa, vie mennessä" -ohje on vääjäämättä jäänyt vapaa-ajan elämäänikin :D

  VastaaPoista
 4. Hahaa, miten hauska postaus! :D Toi tavaroiden jättäminen joka puolelle on niin tuttua :'D

  VastaaPoista
 5. :´D he,he tää oli hauska postaus! Mulla kyllä löytää tavarat takaisin paikalleen, mut meillä asuu sellanen toinen tyyppi, jonka jäljiltä ne ei tahdo löytää ei niin millään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ollaan välillä hukassa, kun minä hukkaan kaiken ja miesväki jättää kaiken yhtälailla sinne, tänne ja tonne :D

   Poista
 6. Ma onnistun nykyaan aika hyvin pitamaan lakkapullot kynsihuoneessa ja oven visusti kiinni, koska muuten eras vajaan metrin mittainen kaapio kuskailee niita ympariinsa ja niita ei sen jalkeen valttamatta loydy enaa koskaan. Kerran esim. meilta lahdossa ollut vieras loysi kasilaukustaan kynsilakkapullon, se oli viela PiPo tai joku vastaava vahan arvokkaampi tapaus.. huoh! Mutta siis yleisesti ottaen koko kamppa on ihan kaaoksessa aina, lakkapulloilla tai ilman. Opetetaanko sita elamanhallintaa jossain?

  VastaaPoista
 7. Ah, niin tuttua! Tosin minulla on lakkapulloja vain yhdessä paikassa, keittiön pöydällä. Sen ääressä minulla tapahtuu kynsihommat. Puolustaudun sillä, että ne lakat on tikutettu, mutta tikut odottavat nimitarroja. Ovat odottaneet jo hyvän tovin. Lakkoja ei voi laittaa lipastoon ennen tikkujen nimikointia. Onneksi asun yksin, niin kenellekään ei tule asiasta sanomista :D

  VastaaPoista
 8. Hahah :DD Jos mä jättäisin lakkoja ympäriinsä niin luultavasti ne menis hukkaan :D Laitan lakat aina omalle paikalleen laatikkoon lakkaamisenkin jälkeen, mutta koristeet sun muut yleensä jää pyörimään mun pöydälle tosi pitkäks aikaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, koristeet.. Ne on myös ihan oma lukunsa tässä taloudessa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!