lauantai 4. maaliskuuta 2017

Vahingossa kivat


Eilen vietin kivaa päivä työkaverini Paulan luona. Hän oli kutsunut minut ja poikamme kylään. Hän oli tehnyt ihanan lounaan jälkiruokineen. Päivä sujui muksujen leikkiessä taustalla, meidän kirotessa hiihtoa, höpötellessä, kynsiä lakatessa, hiuksia letittäessä... Todella kiva ja rento päivä!

Lakkasin Paulan kynnet piCture pOlishin ihanalla keväisellä Poseylla. Se on kyllä niin suloinen lakka, mutta olematta liian lälly aikuisellekin naiselle - ei liian tyttömäinen.

Omat kynteni lakkasin OPI Spare Me A French Quarter?-lakalla, joka on ihanan mehukkaan marjaisa sävy. Ja todella pigmenttinen! Yksi kerros on jo hyvä, lakkasin kaksi vaikka se ei olisi ehkä ollut välttämätöntä.


SMAFQ on koostumukseltaan ihan huikea lakka; paksuhko, mutta helposti levittyvä. Ihan unelmalakattava.
Kotona sitten pohdin, että koristelisinko jotenkin. Olen nyt taas hullaantunut mattakynsiin ja Instagramissa tykkäilen niistä ihan urakalla, sydämet vaan viuhuavat klikkaillessa. Mattapäällyslakkani (piCture pOlish G´day Matte) on aivan auttamattomasti lopussa; juuri ja juuri sain nämä kynnet matattua. Pitää siis hankkia uusi, että pääsen toteuttamaan mattahaaveitani. En vain ole varma minkä hankkisin seuraavaksi; tämä oli aika pieni pullo ja hintaakin kokoonsa nähden ehkä liikaa. INM OutTheDoorilla on omansa, jospa se olisi seuraava hankintani. OPIn versiota en ole kokeillut, sitäkin on kehuttu. Glisten&Glow on nyt tehnyt oman mattapäällyslakkansa ja ainakin Instan kuvien perusteella se on HUIKEA. 

Hetken pohdin leimaamista matan päälle, mutta päädyin lopulta laittamaan pitkästä aikaa jotain kolmiulotteista ja kynsille päätyivät helmenpuolikkaat. Eiväthän ne varmaan kovin kauaa menossa mukana pysy, mutta pientä kivaa koristusta. Marmorointihammasta syyhyttää ja sitä on ohjelmistossa myös lähiaikoina, kunhan vain saisi aikaiseksi.
Lupasin itselleni, että tällä viikolla käyn läpi pyykkikorit ja vaatekaapit ja viikko lähenee uhkaavasti loppuaan ja ne hommat on hoitamatta... Tänään se on siis se urakka edessä. Wish me luck.


Pidätkö Sinä mattakynsistä?

2 kommenttia:

  1. Mattakynsiä on kiva ihailla muilla, varsinkin instassa törmää niin hienoihin mattakynsiin! Ite en kuitenkaan tykkää käyttää mattalakkaa, koska mulla matatut kynnet kestää ehkä sen päivän hyvinä. Jotain ehkä kertoo sekin, etten ole omistanut mattapäällyslakkaa pariin vuoteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei pysy kahta päivää kauempaa mattakynnet ihan priimana. Se on kyllä sääli!

      Poista

Kiitos kommentistasi!