perjantai 17. maaliskuuta 2017

WILD&MILD / osa 2

Tänään tutkaillaan Gel Effect-lakkoja. Sain mukavan giftbagin ja ykkösosassa katsastettiin sen sisältämiä mattalakkoja. Voit kurkata niitä tästä. 

 Tänään kokeilin myös giftbagissa olleita koristeita.


11 NIGHT SKY -  15 FAIRY TALE - 05 CITY IS MINEVaalea hentoon liilaan taittava harmaa 15 Fairy Tale on pullossa tosi hurmaava. Cromimainen lakka on vaan kurjasti usein sellainen, joka jättää siveltimen jäljet, mutta tämä yksilö oli suhteellisen helppo lakattava. Kuten mattalakoissakin, myös tässä oli hyvä peittävyys ja jo yksi kerros oli tosi kiva; minä kuitenkin lakkasin kaksi ja se oli ehdottomasti tarpeeksi. Pinta jäi ihanan kiiltäväksi ja kauniiksi. Lakka kuivuu suht mukavaa tahtia.
Kokeilin tätä myös leimaamisessa...


Mukana tuli myös monenlaisia koristeita. En erityisesti ilahtunut huomatessani, että nämä ovat tarroja, sillä mielestäni tarrat ovat yhdet epäkäytännöllisimmistä koristeista mitä voi olla. Päätin kuitenkin tieteen nimissä antaa näille mahdollisuuden.


Kokeilin tarrojen irroittamista alustastaan marmorointityökalulla, kaksilla eri pinseteillä, käsin ja pilkkutikulla. Sain kynsille siirrettyä ehjänä puolitoista tarraa eli tämä kokeilu oli fiasko. Ja minä olen kuitenkin edistyneempi harrastaja; aloittelijalle olisivat ehkä pettymyshankinta. Sääli, sillä tarrat näyttivät kivoilta! Katsotaan myöhemmin miten muiden koristeiden kanssa käy.
05 City Is Mine on mehukas, naisellinen punainen, joka näyttää luonnossa todella hyvältä. Lakka levittyi hyvin ja tasoittui hienosti. Kuten poikkeuksetta kaikissa punaisissa, myös tässä on vaarana saada itselleen hyvin värjäytyneet kynsinauhat, ellei ole tarkkana. Siistiminen saattaa olla vaivalloista ellei poista heti ylimenneitä lakkoja. Tämä lakka ei kuitenkaan valu ja on koostumukseltaan helppo. Kuvissa kaksi kerrosta.
 


 Päätin kokeilla miten Fairy Tale leimaa ja sehän leimaa todella mainiosti. Leimakuvio on MoYouLondonin Bridal Collection -06 -laatasta ja leimasimena minulla oli piCture pOlishin läpinäkyvä stamperi.Tämän sinisen ihanuuden nähdessäni arvelin välittömästi, että se on dupe omistamalleni  A Englandin Queen Of Scots-lakalle ja lakatessa se vain varmistui. Eli jos haluat saada kyseisen lakan halvemmalla ja lähikaupasta, on tämä sinun valintasi.
11 Night Sky on OCW, One Coat Wonder eli peittää täydellisesti yhdellä kerroksella. Parhautta! Pintaan jää mieletön kiilto. Tämänkin kaverin kanssa saa olla tarkkana, ettei mene kynsinauhoille, koska pigmenttisyytensä vuoksi on hankalahko siistittävä. Mutta hällä väliä, kun on näin hieno yksilö, niin saa sen varjolla yhtä jos toista anteeksi!


Katsokaa nyt mikä kaunotar!


Myös Night Skyn päälle kokeilin leimaamista Fairy Talella, laattana samainen kuin edellä. Ja voi juku, mutta tulipahan kivat!


 
Yhteistä näille kolmelle lakalle oli hyvä pigmentti ja lakattavuus. Heitän rohkean veikkauksen, että myös sininen Night Sky toimii leimauksessa, mutta sitä en nyt testannut. Ja itselleni on aina tärkeää tietää miten lakat toimivat marmoroinnissa, joten sekin tulee vielä testauksen alle jossain kohtaa.
Mielenkiinnolla odotan jäljellä olevien lakkojen kokeilemista näiden hyvien kokemuksieni jälkeen!Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Vautsi toi Night Sky, todella upea! ♡ Ja toi leimakuvio on kaunis ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvin elegantti.
   Tuo leimauslaatta on mun lemppari; tulee vaan käytettyä sitä ihan liian harvoin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!