sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

WILD&MILD / osa 3 : Kestävyystesti

Taannoin saadusta Wild&Mild-paketista löytyi paljon mukavia juttuja ja osasta olen jo kirjoitellutkin. Ensimmäisen osan pääset lukemaan TÄSTÄ ja toisen osan TÄSTÄ.

Tänään tutkaillaan paketissa ollutta tuotetta, jota en itse voinut kokeilla, mutta halusin tietää miten toimivat käytännössä, joten huhuilin henkilökohtaisessa Facebookissani jotakuta ystävistäni koekaniiniksi. Huutoon vastasi entinen työkaverini Anna, joka on nyt viikon ollut apurinani.
Itselläni on siis geelit tällä hetkellä, joten näiden liimattavien tekokynsien kokeilu ei kohdallani olisi nyt mahdollista.
Kuvissa näkyvät kätöset kuuluvat siis Annalle.


LA 18.3. 
Aloitimme kokeilun. Anna tykkäsi kuosista ja lähti mielellään mukaan hommaan. Taustatietona kerrottakoon, että Annalla on pieni vuoden kieppeillä oleva lapsonen, joten tiuhat käsipesut yms ovat arkipäivää. Kestotesti tulisi siis olemaan melkoinen.


Pakkauksessa on eri kokoisia kynsiä valkoisella ja mustalla pohjalla. Anna itse tykästyi enemmän mustapohjaisiin, mutta laitoimme hänelle molempia sekaisin. Paketissa on 24 kynttä ja koot olivat aika sopivia. Mukana tulee viila, jolla joitakin kynsiä viilasimme aavistuksen kapeammaksi.


Tässä Annan lähtötilanne; emme tehneet kynsille mitään ennen kynsien liimaamista.
Kädet toki pesty, mutta en viilannut pintaa tai muutakaan erityistä esivalmistelua.


Liima on omassa kätevässä tuubissaan. Se oli helppo avata ja liimaa tuli sopivasti kerralla.


Tässä Annan kädet heti kynsien laittamisen jälkeen. Niitä siis tosiaan viilattiin reunoistaan hieman ja Anna toivoi myös pyöristystä, joka tehtiin paketissa mukana olevalla viilalla. Mustat kynnet eivät kestä kovaa viilausta; mustan päällysosan alta tulee valkoinen väri helposti näkyviin.
Kynsien yleisilme on kiva ja siisti ja pituutensa vuoksi näyttävät aika aidoilta. Liima oli napakkaa ja kynnet liimautuivat nopeasti paikalleen. Annan oma kommentti oli, että kynnet tuntuvat mukavilta ja kevyiltä.
KE 22.3. 
Tapasimme Annan kanssa raporttia ja kuvia varten. Kaikki muut kynnet, paitsi oikean käden peukalo, olivat edelleen paikallaan ja päiviä oli kulunut viisi! Anna oli lyhentänyt kynsiä vähän itse. Arjessa ei kuulemma ehkä toimivimmat, mutta juhliin oikein hyvät. Pysyvyys saa pisteitä, kynnet olivat alkaneet vähän tuntua; pohdimme, että liimaa oli ehkä laitettu kuitenkin vähän liikaa?

 


Viiden päivän jälkeen varsinkin mustien kynsien pinta oli kärsineen näköinen ja valkoinen pohja paistoi.


PE 24.3.
Tapasimme vielä viimeisen kerran, kynnet olivat viikon vanhat. Mutta pysyvyys yllätti meidät molemmat. Edelleen usea kynsi oli kiinni; lastenhoidosta ja kotihommista huolimatta. 


Valkoiset kynnet keräävät väriä itseensä, esim.porkkana värjäsi kuulemma hyvin.
Yhteenvetona voidaan todeta, että halvoiksi tekokynsiksi nämä olivat suht kestävät ja helppokäyttöiset. Plussaa annamme mukana tulevasta viilasta, jolla voi itse muuttaa pituutta ja muotoa. Liima oli hyvä, helppo ja pitävä. Miinusta tulee varsinkin mustien kynsien kulumisesta; kynnet ovat epäsiistit pinnan kuluessa, käyttöikä voisi ehkä olla pidempikin ilman sitä? Anna sanoi aikovansa odotella kynsien itse irtoavan, mutta viikon pysyvyys on aika bueno ja tällaiset kynnet tuovat lookiin hauskaa vaihtelua. Olen itse aikanaan ollut kovakin tekokynsien käyttäjä, kun en osannut tehdä ranskalaista manikyyriä ja halusin baari-iltaan siistit kädet. Nyt en koe olevani enää kohderyhmää, mutta valikoima on laaja ja kiva.
Kiitos Anna avustasi!

Käytätkö Sinä tekokynsiä?


2 kommenttia:

  1. Ei tuu käytettyä ja laitoinki omat saamani tekokynnet synttäriarvontaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku saa siis kivan yllärin itselleen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!