maanantai 17. huhtikuuta 2017

beautyblender blotterazzi

Tänään puhutaan hieman allekirjoittaneen naamataulusta. Olen ihminen, jolla on rasvoittuva sekaiho. Kosmetologilla olen käynyt aikuisiällä suht säännöllisesti kyselemässä apuja ja vinkkejä ihooni. Jotkut vinkit toimivat, jotkut eivät. Oikeiden tuotteiden löytäminen iholleni on edelleen haaste ja täytän tänä vuonna 35.  Myös ruokavaliolla on toki osuutta ja huomaankin positiivisen muutoksen ihossa aina kun lisään kasviksia ja sitruunavettä. Vähäunisuus ja vähäinen nesteytys näkyvät minussa heti.

Ihoni haasteena on meikatessa hyvin voimakas t-alueen rasvoittuminen, huolellisesta pohjasta ja oikeanlaisesta kosteutuksesta huolimatta. Nyt olen jo oppinut meikkaamista vähän paremmin ja "enää" rasvoittuu oikeastaan pelkkä otsa, mutta se edelleen sitäkin näkyvämmin. Näytän kuin hikoilisin kuin possu vaikka vain istun enkä siis hikoile. Rasvoittuva iho on ollut riesanani teinistä asti.
Olen käyttänyt apuna puuteripapereita, ihan talouspaperia ja lisännyt puuteria. Lopputulos on usein kakkuuntuneen näköinen lärvi tai sitten olen antanut kiiltää vaan, mikä ei sekään miellyttävä vaihtoehto ole.

Instagramin ihmeellisessä maailmassa menin ja törmäsin beautyblenderin profiilissa blotterazziin. Olin tuotteen nähnyt aikaisemmin, mutta nyt ihan pysähdyin tutkailemaan mikä se oikein onkaan.
"Kiillonpoistosienellä korjaat meikin ja taputtelet ihollesi mattaisen pinnan nopeasti." No juuri se mitä tarvitsen!! Jotain, millä saan kiillon pois ilman kakkuuntumisefektiä. Voisiko olla?

Onnekseni NBI Oy:n Laura vastasi hätääni ja lähetti minulle blotterazzin.
Paketissa oli mukana muutakin tarpeellista.
Blotterazzi saapui pisaranmuotoisessa rasiassa ja se sisältää kaksi ohutta sientä. Blotterazzi on samaa patentoitua materiaalia kuin beautyblenderitkin. Siinä missä meikkisientä käytetään nimenomaan kostutettuna, käytetään blotterazzia kuivana ja se poistaa iholta ylimääräisen kiillon ja talin. Yksi sieni kestää käytössä kuutisenkymmentä pesukertaa ja rasiassa niitä on tosiaan kaksi. Rasiassa on "ilmastointiaukot", joka on mielestäni tosi fiksu innovaatio. Plussaa rasian mielettömän hyvästä peilistä! 
Blotterazzeja on mustana ja tällaisena mielettömän kivana pirtsakan kirkkaana aniliinina.
Ihoni on oikeasti haasteellinen ja on mielenkiintoista päästä kokeilemaan pitkän ajan käytössä miten tämä vastaa kasvojeni antamaan haasteeseen. Olen tätä kirjoittaessani käyttänyt blotterazzia nyt jokusen kerran ja voin sanoa, että ensivaikutelma on ollut hyvin postiivinen! Muutama painallus on riittänyt poistamaan kiiltoa eikä meikkipohja ole lähtenyt mukana. Sitä jännitin kaikkein eniten, että mitäs sitten, jos meikit lähtevätkin! Mutta kuten todettu, pitkän ajan kokemus kertoo totuuden. Palaan ilman muuta raportoimaan teille sitten lisää.


Blotterazzin mukana matkusti kiva yllätys. Paketissa oli myös kauniin shamppanjan vaaleanpunainen beautyblender bubble, joka on 15v-juhlavuoden yksilö. Nämä ovatkin jo ennestään tuttuja ja jokapäiväisen meikkaamiseni kulmakiviä. Blenderillä voi ihan todella levittää nassuun vaikka ja mitä. Sen parhaita puolia ovat myös lateksittomuus ja hajustettomuus.
Myös puhdistusaineita löytyi paketista ja se oli ilahduttavaa. Palasaippua-muodossa oleva pesuaine oli itselleni jo ennestään tuttu, nestemäinen ei.Vietämme uuden ystäväni kanssa jonkin aikaa yhteiseloa ja palaan sitten kertomaan onko uusi rakkaus syttynyt pysyvästi.

Jos kuitenkin jo nyt kiinnostuit ja koet, että Sinulle voisi olla tästä tuotteesta iloa ja hyötyä, käy kurkkaamassa Beauty Pop Up- verkkokauppaa, josta on löydettävissä Suomen laajin beautyblender-valikoima.
Blotterazzi löytyy suoraan TÄSTÄ ja juhlavuoden kunniaksi valmistettu Special Edition Bubble TÄSTÄ
 (linkkien klikkailusta en hyödy, ne ovat vain avuksenne)


Onko blotterazzi Sinulle tuttu?


Tuotteet saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

 1. Harmi kun sulla ei ole tägejä blogissa. Lueskelisin mielelläni lisää sun meikkituotevalinnoista, kun kärsin itsekin rasvoittuvasta ihosta. Tekisitkö joskus postauksen hyväksi havaituista ihonhoitotuotteista ja meikeistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Tägit ovat kyllä, mutta eivät näy mobiiliversiolla :)

   Voisin tehdäkin, kiitos ehdotuksesta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!