torstai 6. huhtikuuta 2017

Kuukausikatsaus: Maaliskuu

Nyt on melkoisen historiallista!
Maaliskuussa en hankkinut MITÄÄN, joten tänään keskitytään pelkästään loppuneisiin tuotteisiin. Instagramin puolella toki vilahti yksi nail mail-kuva, mutta kaikki kuvan tuotteet olivat saatuja, joten niihin ei mennyt penniäkään omia roposia. Ne lakat tulevat esiintymään jossain kohtaa blogin puolela ja pari julkaisua taaksepäin vuoronsa saivat jo A England Tristam sekä NCLA Grace.


Maalikuussa kuitenkin lopahti korillinen kampetta ja kurkitaan niitä vähän tarkemmalla silmällä.


Hiushommat ovat olleet nyt erityisen ajankohtaisia ja olen hiuslakan suurkuluttaja. Nyt pääsi lopahtamaan useampikin puteli. Luottotuotteena on Schwarzkopfin OSIS+-hiuskiinne, jota käytän ja käytän ja käytän. Kolmos-pitävyys eli Extreme Hold pitää haituvani tarpeeksi hyvin ojossa. Kakkonen on liian nössöä, kolmonen on just hyvä.
Nyt viimeiset pihauksensa päästi myös Biozellin Super Strong Hairspray, jonka sain testiin I Love Me-messuilta. Tuote oli hyvä ja suihku oli tasainen. Putelissa lukee vahva pito ja se piti ainakin minun kohdallani lupauksensa. Tuoksu oli hyvä enkä tukehtunut. Voin suositella.


Kynsikamoista lopahti CesarsSecrets camouflage-geeli. Hirveästi minulla ei ole laajempaa kokemusta eri geeleistä, mutta tämä oli ihan mukavasti käsiteltävissä olevaa tavaraa.
Luottokynsilakanpoistoaine myös meni ja loppui ja toisessa purkissa on vielä pieni liru jäljellä. Mokomat ovat ottaneet tämän pois lähikauppamme valikoimista ja tilalla on Raibown poistoainetta. Onko jollain kokemuksia siitä? Xtra on kyllä niin ässätavaraa, että sitä täytyy kyllä käydä metsästämässä vaikka Prismasta, jos siellä olisi.


Garnierin misellivesi on osoittautunut itselleni sopivaksi ja sitä on jo uusi pullo. Eli hei huijasin! Ostinhan jotain maalikuussa! Uuden pullon tätä! Hintaa en enää muista. Oisko jossain 7e tietämillä? 12e? En muista. Lumenen Bright Now Vitamin C Day Cream Heleyttävä Päivävoide tuli tiensä päähän ja vaikka tästä pidinkin, niin en usko ostavani lisää pian. Kokeilen jotain muuta välillä. Tämä kosteutti ja toi hehkua, mutta myös rasvoitti ihoani lisää päivän mittaan. Aikaisemmin en ole sitä hoksannut yhdistää tähän, mutta nyt kun ihan seurailin, niin en keksi muuta syytä viime aikaiseen merkittävään rasvaisuuden lisääntymiseen.
Lumenen Time Freeze Instant Lift V-Shaping Serum on edelleen yksi lemppareistani, mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia lisää. Aion kyllä heti kun liikun sen verran kaupoilla.
Pepsodentin hammastahna. Perushyvä, ei moitetta.


Erityismaininta menee Lumenen Illuminating Glow Foundation-meikkivoiteelle. TYKKÄÄN. Harmistuin kun loppui. Ihostani tulee kuulas ja nätti. Tätä lisää. Sävy 0 Light Ivory/Valon Hehkua on itselleni sopivan vaalea eikä taita keltaiseen tai oranssiin omalla ihollani.


Siinäpä niitä!
Oliko joukossa tuttuja puteleita?

8 kommenttia:

 1. Mulla on nyt kulutuksessa tuo Biozellin lakka (tai siis on ollut jo hyvän aikaa) ja tykkään kans! Tuoksu on kiva ja pito tosi tehokas, mutta ei tee tukasta semmosta takkuista koppuraa.

  Lumenen Glow Foundation on mulle uus tuttavuus, onko se peittävä vai enemmän sellainen sävytetyn päivävoiteen tyyppinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Biozellissa parasta on just tuo, että tukasta ei tule koppuraista!

   Tuo Glow Foundation on läpikuultava ja jos haluaa ihan täysin peittävää, niin sitten tää ei ehkä ole se tuote, joka kannattaa napata hyllystä mukaansa. Varsinkin kesäks tää on itselle kiva, kun haluan tasoitusta, mutta en maskia.

   Poista
 2. Miun mielestä Rainbowin poistoaine on ihan perus tavaraa, ei kummempia :D

  VastaaPoista
 3. Misellivesi on itsellä näistä käytössä ja sitä kyllä tulee varmaan ostettua uudelleenkin. Lumenen vastaavasta tykkään enemmän, mutta se on kuitenkin paljon kalliimpaa, joten tuota tulee varmasti ostettua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei ole Lumenen versio ollenkaan tuttu; muuten kuin mainoksista toki; omaa käyttökokemusta ei ole.

   Poista
 4. Mulla oli joskus vuosia sitten Rainbow'n kynsilakanpoistoaine ja ainakin sillon se oli ihan kuraa. Kaiken lisäksi se oli hajustettu eli ei kiitos. Suosittelen pysymään Xtrassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaargh - ei hajustettuja! Eli kiitos tästä vihjeestä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!