lauantai 8. huhtikuuta 2017

Leimauslauantai: NCLA / Let Them Eat Cake

Katselin samoja kynsiä viikon, sillä en vain löytänyt sopivaa koloa huoltamiselle ja lakkaamiselle. Geelien huolto pitäisi tehdä, mutta nyt siirsin sen seuraavaan (tai sitä seuraavaan) päivään ja tein vain pikaisen lakkauksen.


Hommiin pääsi tänään Essencen 21 A Whisper Of Spring*, joka on nimensä puolesta hyvin osuva tähän vuodenaikaan. En edes tiennyt nimeä, kun sen nappasin hyllystä. Lakkasin sen alle ja päälle tuli NCLA Let Them Eat Cake*. Lakkasin alle yhden kerroksen Essenceä ihan siksi, etten ollut varma kuinka peittävä NCLA:n lakka yksistään olisi. Lakatessa huomasin sen kuitenkin toimivan vallan mainiosti ja olisi suoritunut tehtävästä varmasti itsekseenkin.


NCLA:n lakat ovat valloittaneet tilaa hyllystäni ja tämä ihanuus suorastaan huusi vuoroaan päästä kynsille. Kun ensimmäisen kerran näin kuvan, jossa oli reilut 20 Sokoksiin ja Emotioneihin saapuvaa NCLA-lakkaa, päätin, että tämä jos mikä minun on pakko jossain kohtaa kotiuttaa. Kävi onni, että sen sain itselleni valita enkä valintaa ole katunut. Kaikki tällaiset erikoiset hitulalakat ovat ihania. Tästäkin lakasta tulee hieman pääsiäismunat ja niiden koristelut mieleen!


Essencen cremet ovat kyllä taattua laatua! Hinta-laatu-suhde huikea ja lakkojen saatavuus on nyt hyvä, koska niitä löytyy ympäri Suomea mm.Tokmanneilta.
Tämä vaalea lakka oli suht peittävä jo yhdellä kerroksella, uskon että lyhyet kynnet peittyvät kahdella ohuella.


Let Them Eat Cake liukui hyvin kynnelle ja vaikka etukäteen vähän pelkäsin miten kaikki hitulat levittyisivätkään, niin huoli oli turha. Siveltimeen tuli juuri sopivasti kerralla ja levittyminen oli helppoa. Kuvissa näkyy YKSI kerros Essencen päällä. Sävy on ihan aavistuksen liian sininen kuvissa, mutta yhtä kaikki - lakka on tosi kiva!
Leimat tein MoYouLondon Black Knight*-lakalla, jonka kanssa meillä on ollut vähän kivikkoinen tie ja alan nyt vihdoin päästä tämän lakan kanssa sinuiksi. Nyt leimat nousivat hyvin. Tämän lakan hienous piilee siinä, että sillä voi lakata itsekseenkin, leimausominaisuuden lisäksi. Koko kynnelle lakatessa tämä kuivuu mattaiseksi.


Leimat ovat (taas vähemmän yllättävästi) MoYouLondonin Bridal Collection -06 - laatasta. Yritän saada seuraavalla leimauskerralla vähän vaihtelua, sillä viimeiset kymmenkunta kertaa olen käyttänyt tätä laattaa.. Mutta kun se on kiva!!


Mukavaa lauantaita!
*lakat saatu blogin kautta

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!