torstai 20. huhtikuuta 2017

Olet kaunis

Sattuipas kerran niin, että allekirjoittanut ajautui saamaan itselleen pakkomielteen muutamista huulipunista ja päätti sitten käyttää aikaa googlaten sävyjä ja mahdollisia verkkokauppoja tilaamista varten. Sitten kävi niin hauskasti, että lista, johon kirjasin mukavimmat sävyt noin viidentoista tunnin googlenkuvahaku-luenblogejajaarvioitasilmätristissä-kyselenkavereidensuosituksia-urakan jälkeen, otti ja katosi. Oi kyllä. Turhauttiko? No hitusen. Ja eikun uusiksi. Koska kukapa niitä nyt ihan ulkoa muistaisi, koska aina voi kirjoittaa listan, jonka voi sitten tosi näppärästi vaikka huvikseen hukata. Kas näin. *pufff*

No mutta, päädyin suosimaan kotimaista verkkokauppaa nimeltään Olet Kaunis josta löysin etsimiäni Jeffree Starin Velour Liquid Lipstickejä. Olen nähnyt moisia livenä ja pigmentti on mieletön ja kehut levittyvyydestä saivat minut puoltamaan ostopäätöstä. Ulkomailta olisi myös saanut tilattua, ehkä halvemmallakin, mutta nyt suosin kotimaista ja nopeaa toimitusta ilman tulliin jäämisen pelkoa.


Huulipunien lisäksi tilaukseeni tuuppasin mukaan niinikään kauan pohtimani konjakkisienen. Pohdin ns.tavallisen ja herkän ihon sienen välillä ja päädyin tähän Ecotoolsin herkälle iholle tarkoitettuun, sillä en ollut lainkaan varma, että miten se itselleni sopii.
Konjakkisienistä minulla ei ole aikaisempaa kokemusta, mutta jälleen monta suositusta.
Sieni sisältää 100% luonnollisia ainesosia ja Konjac-sienen kuitua. Sieni kastellaan lämpimällä vedellä ja sen sanotaan kuorivan lian, meikin ja epäpuhtaudet. Mielenkiinnolla kokeilen. Olen siis yrittänyt löytää kasvoilleni hellävaraista, mutta tehokasta kuorintaa. Sienen käyttöiäksi mainitaan 1-3 kuukautta. Hinta pyörii kympin molemmin puolin, mikä itsestäni ei tuntunut mahdottomalta.Sieni on kiva pisaran muotoinen. Kuivana se on kova ja karhea ja tätä kirjoitellessani en vielä kokeillut kuinka paljon se pehmenee ja paljonko karheus vähenee.


Sitten tilasin tavallaan tosi turhan, mutta tosi tarpeellisen välineen itselleni. Koska olemme mieheni kanssa maailman laiskimmat ihmiset, on sopiva pimennysverho vielä ripustamatta makkarin ikkunan suojaksi. Naapuritalomme pihavalot ovat ihan tolkuttoman kirkkaat (Juha voi olla eri mieltä) ja vaikka ikkunassamme on toki verhot, niin minä nirppaprinsessana en saa unta kun on muka liian kirkasta. Peiton alle hautautuessa tulee kuuma ja muutenkin kaikki on ihan möllöä. Olen etsiskellyt sopivaa unimaskia tuloksetta. Milloin on liian napakkaa, liian silkkistä, liian karheaa ja liian sitäjatätä. Nyt bongasin sitten tuolta verkkokaupasta tämän Ecotoolsin puuvillaisen maskin ja otin tietoisen riskin tilatessani sen. Ja voi että miten riski sitten kannatti! Tämä on juuri sopiva ja pehmoinen ja tämä on säädettävä malli. Täydellistä. Tervetuloa jälleen unet! Plus että tämä on mainio luksuslisä sohvapäikkäreille, mökkireissuille, automatkoille... Turhake ehkä, mutta tarpeellinen sellainen, ainakin minulle.


Sitten vuorossa tuote, joka on kiinnostanut sen julkaisusta asti. Huulien kuorinta-aineet ovat toinen iki-etsintäkohteeni. Olen myös tehnyt kaikenmoisia mössöjä itsekin luonnonaineista. Vähän silleen vaihtelevalla menestyksellä, sanoisinko. 
Nyt kun lähdin ostoslinjalle, niin klikkasin ostoskoriin myös Jeffree Starin Velour Lip Scrub-kuorinnan, makuna Strawberry Gum. En yleensä kiroile blogissa, koska mielestäni se on asiatonta ja noloa, mutta tämä vaatii yhden kirosanan tehosteeksi. J*malauta mikä tuoksu! KÄSITTÄMÄTÖN. Jos vähänkään tykkäät makeista tuoksuista, niin... Voi pojat. Avasin purnukan ja meinasin pyörtyä onnesta. Purnukka on myös verrattain iso, 30g, piripintaan täynnä ja kuorinta-ainetta ei tarvitse mielestäni kerralla paljoa. Paras osio tässä on se, että tämä on vegaaninen, eläinkokeeton ja syötävää. Voi siis lipaista menemään tai pyyhkiä pois. Paketissa hauskasti lukee "Do not substitute this product for a meal!" Kuorinta oli hellävarainen ja makoisa. Joo kyllä, lipaisin...Huulipunien pakkaukset ovat Jeffreelle ominaisesti pinkkejä, erikoissävyt ja kausisävyt ovat vaihtelevissa sävyissä, mm.punaisissa ja keltaisissa.Sävyjä pohdin todella kauan ja olin jo ihan sekaisin. Eniten päänvaivaa tuottivat hyvin lähellä toisiaan olevat sävyt ja hyvin erilaiset swatch-kuvat. Sama sävy ihan erisävyisenä eri valaistuksessa... Meinasi aivot mennä solmuun, mutta näihin nyt päädyin.
Meille lopulta muuttivat Mannequin, Rose Matter (josta olivat löydettävissä todella erilaiset swatchit), Scorpio ja Designer Blood.
Himotuksenani olivat Sagittarius (koska hei Jousimies) ja Unicorn Bloodin Lip Ammunition, mutta Sagittarius oli poistunut valikoimista ja pitkän harkinnan jälkeen päädyinkin ottamaan Designer Bloodin, sillä pelkäsin UB:n olevan kuitenkin liian punainen. Myös Deceased oli loppunut, joten otin Scorpion. Se on kuitenkin itselleni huulilla liian harmaan sävyinen ja saa itseni näyttämään hieman kalmalta. Kaupittelen sen eteenpäin. Sagittarius on sävyltään pehmeämpi ja raikkaampi ja toivon sen kanssa tiemme vielä kohtaavan. Mannequin on hassu sävy, sulautui täysin kasvoihini. Kiva, neutraali ja hyvä lisä muiden kanssa. Rose Matter on huulilla tosi kiva! Vaaleampi kuin kädelle swatchattuna. Designer Blood on ruskeahko punainen, myös tosi kaunis. Tein huulille ombren käyttäen uusia sävyjäni ja tuli tosi kiva. Hienoa kun näitä voi sekoitella keskenään. Ja verrattuna moneen muuhun kokeilemaani nestemäiseen huulipunaan, näissä on sata kertaa parempi koostumus ja applikaattori. Pitää vain ravistaa hyvin ennen käyttöä. Eli tähän hankintaan olen enemmän kuin tyytyväinen. Rahaa meni yli budjettini, myönnän. Mutta tämä oli lohtushoppailua terveyssyihin vedoten eli täysin salittua. Ensi kuussa en hanki mitään. Ehkä.
Oletko Sinä tilannut viimeaikoina jotakin erityistä?


En hyödy linkkien klikkaamisesta, ne ovat vain vinkiksi  ja tuotteet ovat omasta rahapussistani kustannettuja :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!