lauantai 20. toukokuuta 2017

Kesävarpaat

Nyt on aurinko ja lämmin ilma hellinyt pari päivää putkeen. Ihan mahtavaa! Kotimittari näyttää varjossa +22 ja auringossa on vielä ihanampaa.
Nyt pitäisi kaivaa esiin mekkoja ja sandaaleita, mutta en vielä ole liiemmin uskaltanut säätiedotusten luvatessa ensi viikolle räntäsadetta. Koska miksikäs ei?!

Huomasin tässä säiden lämmitessä taas varpaani. En kiinnitä niihin juuri huomiota kuin vasta silloin kun pitäisi ne sandaalit pukea jalkaan... Hups. Hankin sellaisen sähköisen masiinan, jolla saisi kaikki koppurat ja muut hiottua ja siistittyä, olen sitä vähän testannutkin, mutta nyt olin niin tohkeissani auringosta, että vain syöksyin suoraan lakkauspuuhiin. Joku saattaa tässä kohtaa pohtia, että miksi en ole hankkinut käteviä kuorintasukkia, joilla saisi suoraan vauvanpehmoisen ihon jaloille. Suurin osa sukista sisältää salisyylihappoa, jota en voi lainkaan käyttää terveydellisistä syistä. Löysin Emotionista yhdet sukat, jotka eivät sitä sisällä, mutta hinnan ollessa n.30e/pari, jätin ne hyllyyn. Paketissa oli todella vain YKSI pari.

Pohdin varpaiden kynsiin sopivaa sävyä ja pääsyin laittamaan eri punertavan ja pinkin sävyjä sekaisin.Lakkoina tänään: MoYou Londonin leimauslakka, jolla voi hyvin lakata koko kynnen. Sävy on Rock Night. Sen kaveriksi päätyivät OPI A Definite Moust-Have, OPI Spare Me A French Quarter?, piCture pOlish Dream ja IsaDora 223 Cherise. Päälle isovarpaisiin lehtikultalastuja ja kaiken kukkuraksi päällyslakaksi Cuccion High Gloss Top Coat.


Tämä aurinkoinen päivä on kulunut porrastreeneissä, päiväsaunassa, hyvän ruoan parissa ja ilta menee jääkiekkoa töllötellessä. Nytkin tuossa telkusta katsotaan Kanada-Venäjä-peliä. Mies hommasi CMoren kanavat näkyviin, koska Mertaranta.
 

Iloista lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!