lauantai 13. toukokuuta 2017

Leimauslauantai: Melkein marmorointia

Vietin eilisen päivän Helsingissä ja ennenkuin bussini lähti takaisin Hämeenlinnaan, piipahdin CesarsShopin kivijalkaliikkeessä pikaostoksilla. Mukaani lähti parin MILV-arkin lisäksi WhatsUp Nailsin leimauslaatta sekä Glisten&Glow´n CTRL-ALT-DEL-lateksia, joka oli ollut jo jonkin aikaa itseltäni loppu.

Tänään kokeillaan, että miten marmorointi onnistuu pienellä huijauksella.


Valtaosa teistä taitaakin tietää, että marmorointi kuuluu lempitapoihini koristella kynsiä. Mielestäni se ei ole vaikeaa, mutta muuten suuritöistä, kun pitää suojata sormet ja ottaa vettä ja lotrata lakkojen kanssa. Kaikki tuo ei ole ylitsepääsemätöntä, mutta nyt ei itselläni ole aikoihin ollut siihen hommaan kunnolla aikaa.


WhatsUp Nailsilta löytyy ihania kromijauheita ja himoitsin niitäkin, mutta jossain "nyt mä aion leimata!"-mielenhäiriössäni tartuin laattaan ja kiikutin sen mukanani kassalle.
Tässä kyseisessä laatassa (B002) on marmorointikuvioita! Eli nopsa apu heille, jotka eivät tykkää marmoroida, mutta sitä haluaisivat tehdä ja kuitenkin leimaus maittaa.Nämä kynnet ovat todellinen sillisalaatti, koska halusin heti kokeilla eri kuvioita eri lakoilla, joten näissä kynsissä ei varsinaista ideaa ole. Tai oli, mutta se hukkui jossain matkan varrella.


Pohjalakkana Essencen valkoinen Wild White Ways, jonka päälle lakkasin kimaltavan OPI Chiffon On my Mindin ja sitten leimauslakkoja Dashicalta ja MoYoulta. Ja päälle vielä kokeilin KIKOn Sparkle Touch-lakkaa. Sillisalaatti täten valmis.


Kuviot laatassa ovat kivoja ja selkeitä; sanoisin, että yksivärisellä leimauslakalla pääsee hyvään lopputulokseen.
Laatta on myös hyvälaatuinen ja jopa tällainen poropeukalo osaa.

Tämä ilta menee toipuessa voileipäkakkuövereistä (koska aina voi syödä Äitienpäivätarjoilut ennakkoon) ja kanavasurffatessa kun tulee Selviytyjiä ja jääkiekkoa ja Viisu-finaali ja sitätätäjatota.


Kivaa lauantai-iltaa kaikille!


WhatsUp Nailsin tuotteita saatavana CesarsShopista. 
Linkki on vain vinkki, en hyödy klikkailusta! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!