sunnuntai 14. toukokuuta 2017

piCture pOlish Free

Lemppari-indiemerkkini on pysynyt hyvän tovin samana ja nyt piCture pOlishin uusimpiin lakkoihin lukeutuva Free* on löytänyt tiensä luokseni. Lakka muutti meille jo parisen viikkoa sitten, mutta nyt vasta sain sen kynsilleni.


Free oli alunperin ajateltu vain kaupanpäälliseksi, mutta siihen tuli pieni muutos suuren kiinnostuksen vuoksi. Nyt lakan voi myös ostaa, mutta sen saa edelleen myös kaupanpäällisenä ostaessaan suoraan piCture pOlishin verkkokaupasta yli 99AUD arvosta tuotteita.


Lakka levittyi hyvin ja peitti täysin kahdella kerroksella. Ei sisällä koholle jääviä glittereitä. Tämä yksilö on kyllä aivan täysi painajainen kuvaamisen suhteen. Lakka taittaa sini-vihreästä siniseen, riippuen hyvin paljon valaistuksesta. Jossain valossa lakka on mielestäni myös hyvinkin vihreä ja jos tätä lakkaa pohdit vain googlen kautta löytyvien kuvien perusteella, niin sanonpahan vaan, että ostopäätös ei varmasti ole silloin helppo.
Kuten ylläolevasta kuvasta näkee, on lakka kynnellä sininen, kun taas pullosta näkee, että sävyn vaihtelu voi olla suurta.

Yhtä kaikki, lakka on hyvin kaunis! Pohdinkin jo, että kuinka monta vihertävää lakkaa on liikaa... Tämän tyylistä lakkaa ei kuitenkaan vielä kokoelmastani löydy, uskokaa tai älkää. Pidänkin piCture pOlishin tavasta luoda uniikkeja lakkoja.
Minkä sävyisistä lakoista Sinä pidät eniten?*Lakka saatu CesarsShopista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!