maanantai 8. toukokuuta 2017

Toukokuun ensimmäiset

Meillä oli työpaikalla jokavuotiset Koulun Henkilökuntien Dodgeballin SM-kisat ja tänä vuonna en itse ortopedin vankasta kehoituksesta johtuen pelannut lainkaan. Töissä sattuneen haaverin paraneminen kesti odotettua kauemmin. Se otti päähän aikansa, mutta polvi ei olisi järjellä ajatellen millään kestänyt äkkinäisiä ja repiviä liikkeitä. Toissailtana uskalsin ensimmäistä kertaa sitten marraskuun kokeilla pidempää hölkkää. Olen käynyt kuntoutusmielessä enemmän uimassa ja vesijuoksussa ja ne ovat olleet enemmän kuin hyvä juttu. Toissailtana sitten lähdin ystäväni Mikan kanssa ulkoilemaan. Olemme käyneet aiemmin reippaalla kävelyllä metsäpoluilla ja nyt sitten rohkenin kokeilla vielä reippaampaa menoa ja perhana sentään -- polvi kesti 7,5 km hölkkäilyä! Olin yhtä hymyä koko loppuillan! Pelkäsin suunnattomasti, että miten käy seuraavana aamuna. Pääsin kuitenkin sängystä ylös, polvi ei ollut turvonnut yön aikana eikä sitä kolottanut. Ai juku! Mah-ta-vaa! Taas tärkeä muistutus siitä miten valtava kokonaisuus ihmisen keho on ja miten siitä täytyy pitää huolta ja miten paljon itse voi vaikuttaa toipumiseen.
Tein Dodgeball-päivään Kill Bill-henkiset kynnet ja hoksasin jälkeenpäin, etten napannut niistä lainkaan blogiin mitään materiaalia. Yhdet kuvat voi kuitenkin kurkkia Instagramin puolelta.

Ja kuten satoja kertoja aikaisemmin, myös jälleenväri-iloittelun jälkeen halusin jotain hillittyä. Viilailin uutta muotoa huollon yhteydessä ja lakkailin hyvin neutraalia sävymaailmaa. Nämäkin kynnet meinasivat unohtua kuvata ja kuvissa nämä ovatkin jo useamman päivän ikäiset.


Tein muutamiin kynsiin liukuvärit Essien Ballet Slippers ja Essencen Wild White Ways lakoilla, pariin kynteen lakkasin ihanaa NCLA Gracea*.  Liukuvärin tein totuttuun tapaan kostean meikkisienen avulla.Liukuväri itsessään vaikutti sitten hetken toljottelun jälkeen vähän pliisulta ja niinpä sitten tein koukeroita siihen päälle Essencen valkoisella lakalla.
Välineenä käytin Salon Milagrosta saamaani Crystal Nailsin Barbara II-sivellintä*, jossa on kiva, kapea pää, jolla saa tarkkaa hommaa aikaiseksi.En ole aikoihin puuhannut käsin maalausta, mutta olisi kiva sitäkin taas alkaa harrastelemaan enemmän. Aikaisemmassa ammatissa tein paljon koristemaalauksia ja pidin siitä kyllä kovastikin.
Intoa on ehkä enemmän kuin taitoa, heh...Grace vaatii useamman kerroksen peittävyyteen ja levittyy hiukan epätasaisesti koostumuksensa vuoksi. Lakka sisältää lähes yksinomaan pienikokoista kultaista glitteriä kirkkaalla pohjalla. Kynsilläni on nyt kaksi kerrosta sitä ja pieni läpikuultavuus ei haitannut. Lakkasin myös Grace-kynsiin hieman valkoista ohuiden viivojen muodossa.

Alkuperäinen ajatukseni oli puuhailla ranskalainen manikyyri, mutta se jäi toiseen kertaan.


Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!


*Tuotteet saatu

3 kommenttia:

 1. Heip, kiva postaus :>
  Kysyisin tosta päällyslakasta.. Olit jossain kohtaa instagramissa suositellut tota Essencen päällyslakkaa ja päätin kokeilla itsekin. Se antaa kyllä kauniin lopputuloksen, mutta mulla se tarttui alempaan kerrokseen lakkaan. Värillistä lakkaa siis jää siihen siveltimeen ja kun tein käsin jotain taiteiluja, se levitti ne :/ että onko sulla ollut tätä ongelmaa? Olin antanut illan kuivua ja seuraavana aamuna laitoin tuota päällyslakkaa, mutta siltikin levitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   On valitettavasti samaa ongelmaa ilmennyt, varsinkin leimausten kanssa. Yritän aina mahdollisimman ilmavasti lakata sen, mutta aina sekään ei auta. Onpas kökköä, että vielä seuraavanakin päivänä levittää! :( Ei jatkoon! Kiimto mikä lakasta tulee, on kyllä mielettömän kiva!

   Poista
  2. Yksivärisiin kynsiin kyllä käy, ja jos haluaa oikeesti sen kiillon, niin laittaa vaikka väliin jotain toista päällyslakkaa 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi!