keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Suolavettä tuhansien järvien maassa

Otsikko oikein uhkuu nerokkuutta, eikö? Puolustaudun väsymyksellä.


piCture pOlishin Salt Water on lakka, jonka kaltaisen voisin hyvinkin kuvitella itse suunnittelevani. Raikas ja täynnä ihanaa hitulaa.
piCture pOlish-lakan suunnittelusta puheenollen; osallistuin heidän järkkäämään kisaan/arvontaan, jossa on mahdollisuus päästä matkustamaan pääpaikalle Australiaan ja kokea kaikkea kivaa; mm.oman lakan tekovaihe! Todennäköisyydet siihen, että voitto napsahtaisi kohdalle, on pieni, mutta jos ei koita, niin ei voita.


Ranskikset kokivat äkkilähdön. Kynteni ovat geelien alla olleet turvassa, piilossa lohkeamisilta ja liuskoittumisilta. Kuinka ollakaan, nyt kun geelejä ei ole, ovat kynnet melko hauraat ja nips naps lakat lohkeilivat kärjistä. Tartuin siis lakkapulloon ja vetäisin uutta ilmettä kehiin.


Ronkin jonkin aikaa laatikoitani ja pohdin koristeluja. Joo vai ei. Käsi oli sen verran jomottava, että päädyin yksinkertaisuuteen ja nappasin eteeni tuon koristehyrrän, jonka olemassa oloa en muistanut alkuunkaan. En muista lainkaan mistä se on luokseni päätynyt. Se sisältää kivoja, pieniä ja raikkaan värisiä koristeita, joita päätyi kynsille. Ajattelin, että ovat liikaa, jos laitan jokaiselle kynnelle ja päädyinkin koristelemaan vain muutaman.
Sen tehtyäni päätin jo seuraavan koristeluaiheen näillä samaisilla palleroilla. Näette sitten!


Meidän sakki suuntaa varmaan mökkiä kohti Juhannukseksi, sikäli mikäli ei ihan kissoja ja koiria sada taivaalta. Tänään Hämeenlinnassa tuli mm.rakeita. Jei.


Kivaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

 1. Ihanat karkkikynnet! Palleroita on just sopivasti :) Salt Water on kyllä kauneimpia lakkoja mitä Picture Polish on julkaissut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Se on ihana. Juuri sopiva kesälakka.

   Poista

Kiitos kommentistasi!