tiistai 25. heinäkuuta 2017

TEEMAVIIKKO: TIKUSTA ASIAA / päivä 2: Hopeaköynnös

Teemaviikko saa tänään jatkoa hyvin erikoisen yhdistelmän voimin. Tikkukiposta käteen osui yksilö, jossa on oranssi pohja ja hopealla tehty leimaus. Tai ainakin luulen, että se on ehkä leimaus. En ole lainkaan varma, sillä en ensinnäkään muistanut tällaista tikkua koskaan nähneeni. Mutta se voi aivan vallan hyvin olla joku aamuyön pikkutunneilla saatu loistoidea, joka on jäänyt odottamaan päivänvaloa. Ja se hetki on nyt! Tadaa!


Nyt kun tikkua katselen tarkemmin, niin saattaakin olla, että kuvio on tehty veden pintaan, siihen on suihkutettu jollain pinta rikki ja sitten tikku on sinne upotettu. Jälleen ei mitään haisua, että mitkä lakat on olleet kyseessä.


Tähän koitokseen valitsin lakoiksi AVONin oranssin lakan (jonka nimestä ei ole aavistustakaan kun putelissa ei mitään lue) ja leimauksessa on mukana A England Excalibur (alkuperäinen versio). Tämä koko homma on nyt yhtä kokeilua ja erehdystä, sillä kuten tiedämme, niin en ole leimaamisessa mikään taivaan kirkkain tähti.


Leimauslaatan osuutta hoiteli BCN-039 ja valitsin koukerokuvion. Hoksasin sen olevan sellainen, jota en muista koskaan viel käyttäneeni.


Ja jo vain! Näistähän tulikin ihan hauskat. Oranssi on väri, jota vierastan ihan kaikessa eämässäni. Porkkana on ainoa oranssi asia, jota siedän. Siksi onkin vähän hassu fiilis, että jopa ihan tykkään näistä kynsistä. Olisi hauskaa kokeilla millaiset nämä ovat mattaisena, mutta koska tämä on vähän tällainen "ei mennyt niinkuin siellä yhdessä paikassa"-juttu, niin mattaavat lakkani ovat kaikki ihan los finitos ja täten kokeilut jäävät seuraavaan jaksoon.AVONin päällyslakka käyttäytyi tällä kertaa oikein suosiollisesti eikä levauttanut leimauksia mennessään. Oikein mukava ylläri.


Mitäs mieltä Sinä olet oranssista?

10 kommenttia:

 1. Nämä ovat mun mieleeni, oranssi on yksi mun lempifäreistäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!
   Onneksi on jokaiselle jotakin. Itse vierastan oranssia melkoisesti, mutta mahtavaa, että jotkut uskaltaa käyttää värejä rohkeasti :)

   Poista
 2. Tykkään kovasti! Näyttävät, mutta kuitenkin hillityt. Hitsi, pitäisikö itsekin koota tikuille kaikkia ideoita sen sijaan, että piirtelen niitä bujoon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä koitin jossain vaiheessa kaikenmaailman vihkoja ja sitten se kävi tylsäksi. Tikut on olleet näppäriä ja nopeita ja niistä näkee heti oikeat värit.

   Poista
 3. OI että miten hienoja versioita! Hyvä väriyhdistelmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos!
   Hopea hillitsi just sopivasti tuota oranssia :)

   Poista
 4. Oranssi ja hopea sopii kivasti yhteen, vaikka ei olekaan se ilmeisin yhdistelmä. Nätti lopputulos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tykästyin lopulta näihin yllättävän paljon. Tiheästä leimauksesta huolimatta ei yhtään sekava lopputulos.

   Poista

Kiitos kommentistasi!