keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

TEEMAVIIKKO: TIKUSTA ASIAA / päivä 3: Neon-hulluttelu marmorit

Tikkukiposta nousi esiin marmoroituja tikkuja useita ja päätin tehdä vain yhdet, koska muuten teemaviikon tuotokset olisivat perin yksitoikkoiset.


Marmorointeja olen tehnyt lukuisia ja pidän sellaisista, joissa kuviointi on hyvin terävä. Siksi minulla on hyvin ristiriitaiset fiilikset kaikkiin marmorointikuvioita sisältäviin leimauslaattoihin, sillä minusta niillä ei saa tarpeeksi terävää kuviota aikaan, mutta toisaalta ovat oiva apu marmorointia vieroksuville.


Marmoroinnit tikuissa olivat hyvin tummia ja halusin tehdä mustavalkoisen marmoroinnin. Kauhukseni huomasin sopivien mustien olevan niin lopussa, ettei niiden käyttö ollut mahdollista. Essencen musta lakka muuttui vedessä liian harmaaksi ja kaikki sopivat valkoiset olivat melkoisen jankkiintuneita. Erehdyin myös epätoivoissani kokeilemaan mattavalkoista joka oli täysi fiasko ja minun oli pakko ottaa suunnitelma B käyttöön.
Päätin, että teen mahdollisimman värikkään ja psykedeelisen marmoroinnin, jossa kuvioilla ei olisi mitään väliä. Pääasia, että olisi väriä ja koukeroita. Tuhlasin pullon pohjat neon-lakoistani ja lopputulos olisi nyt tässä.
Värit ovat todella kirkkaat luonnossa ja tykkäsin kuvioiden epäsymmetrisyydestä ja hulluttelusta. 
Käytin tähän hommaan Pipe Dream Polishin A Night In Vegas-kokoelman lakkoja, jotka ovat vilahdelleet aiemminkin sekä blogin että Instagramin puolella. Lakkojen ainoa miinuspuoli on se, että näitä ei enää valmisteta lainkaan ja omani olen hankkinut pari vuotta sitten. Keltainen on aivan loppu ja muutkin vetelevät hyvin viimeisiään. Pulloistakin näkee, että ovat olleet todella monessa mukana. Muut pulloni tuppaan pitämään hyvnkin siisteinä, mutta nämä ovat saaneet elää omaa elämäänsä -- ikäänkuin kuuluu niiden luonteeseen. 
Vielä kun saapuisi sellaiset kesäkelit, että neon-hulluttelusta voisi kunnolla nautiskella!
 

Mitenkäs Sinun viikkosi on sujunut?

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!