torstai 27. heinäkuuta 2017

TEEMAVIIKKO: TIKUSTA ASIAA / päivä 4: Cold as Ice

Tämän päivän kynsissä virittäydytään hyvinkin talviseen tunnelmaan. Tikkupinosta nousi tekstuurilakkakokeilu.


Tikussa oleva lakka on OPIn Liquid Sand-lakoista Kiss Me At Midnight.  Tekstuurilakat jakavat voimakkaasti mielipitetä - toiset tykkää, toiset ei. Itse lukeudun tykkääjiin ja olen omistanut joitain ja joitain myynyt eteenpäin. Esimerkiksi tikussa olevaa lakkaa minulla ei nää itseltäni löydy.
Vastaava lakka on jäisempi Tiffany Case, joka tänään nähdään kynsillä.Lakka tuo mieleeni jäähileet ja pohdin jo hetken hiutaleiden leimaamista, mutta yritän vielä pitää kesän rippeistä kiinni. Ne kynnet nähtäneen sitten joulukuun tienoilla.


Opin hiekkalakoissa on yleensä seassa rakeista hitulaa, joka vetoo minuun. Tämän lakan kirppistelin yhdessä toisen tekstuurin, Alcatraz Rocks-lakan kanssa keväämmällä. Molemmat olleet "hankin, en hanki"-tyyppejä ja Rocks on livennyt hyppysistäni useammankin kerran. Nyt päätin, että loppuu jahkailu ja lakka olkoon minun.Tiffany on kaunis ja juhlava. Yhdellä kerroksella saa hennon ohuen ja huurteisen pinnan, itse lakkasin kaksi.


Näiden kynsien kohdalla päätin sitten lopulta tosiaan niin, että vähemmän on enemmän enkä tehnyt mitään koristeluita lakan ollessa itsessään jo niin hieno.Joko Sinulla on talvea ikävä?

4 kommenttia:

 1. Nätti! Talvea ei ole erityisemmin ikävä. Syksyä odotan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta on taas pakkasaamut ja liukkaat tiet...

   Poista
 2. Mä kans tykkään tekstuureista tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole katsastanut markkinoita aikoihin, täytyisikin kurkkia uutuuksia..

   Poista

Kiitos kommentistasi!