tiistai 4. heinäkuuta 2017

Watermelon Blobbicure

Kesälomaan on vielä tovi, mutta olen sujuvasti saanut rytmini sekaisin, vaikka aamuisin pitää nousta aikaisin. Kesätyöni alkaa aamuisin 8.30-9 välillä ja koska työskentelen kotona nyt kesän, on se antanut minulle mahdollisuuden lipsua valvomisen puolelle. Riittää, kun herää noin vartin ennen töiden alkua, mikä on iso muutos normitöihini verrattuna, jolloin herätys on n.5.30.
Mieheni on nyt koko heinäkuun lomalla ja olemme saaneet itsemme totaalisesti koukutettua Netflixin ihmeelliseen maailmaan ja tällä hetkellä katselemme sarjaa The Unit. Huomaamme joka ilta (lue: yö), että hups.. Tulipahan taas valvottua ja unille olemme ryömineet poikkeuksetta noin kahden, puoli kolmen maissa. Ei mitään järkeä. 
Mieheni meni nyt kaverilleen kylään illaksi, joten ajattelin hyödyntää yksinäisen aikani tekemällä kasvojen kuorinnan, ottamalla pitkän kuuman suihkun ja lakkaamalla kynnet.



Näihin kynsiin oli isona inspiraationa lopulta Eugenia (IG: @laqvid ), jonka toinen toistaan kekseliäämmät lakkaukset lumoavat minut joka kerta. Pohdin ensin tekeväni marmoroinnin, mutta päädyin tekemään hänen tavoin blobbicuren. En ole tekniikassa mikään kovin hyvä, mutta nyt osasin edes suunnilleen tiputella oikean määrän lakkaa ilman, että kynsillä oli vain kasa epämäärisiä läjiä.
Vesimelonikynnet onnistuivat käyttäen Fabyn* Mint Bubblesia, China Glazen Highlight Of My Summeria, Wild&Mildin* Alaskaa ja Heavenia sekä L´Orealin Rouge Sauvagea. Mustat "siemenet" tein MoYouLondonin Black Knight-lakalla.



Kynsistä tuli mieluisat ja hauskat. Monikaan ei viihdy tällaisissa hulluttelukynsissä, mutta minä viihdyn. Tosin kauaa eivät ehkä kynsillä ole kuitenkaan, sillä huomasin kuvien ottamisen jälkeen yhden kynnen kulman vähän lohjenneen ja tarttuvan nyt joka paikkaan kiinni. Kynsinauhatkin pitäisi kunnolla huoltaa, joten saattaa olla, että muutaman päivän kuluttua nähdään jälleen jotain uutta.

Olemme perjantaina suuntaamassa perhereissulle Helsinkiin, Luonnontieteellinen museo kutsuu. Samalla sitten jossain vähän lounastelua ja kahvittelua.




Oletkos Sinä lomalainen?



*tähdellä merkityt lakat saatu blogin kautta.

6 kommenttia:

 1. Ai kuinka hauskat! Mulla alkaa loma tänään :) Tai no viraliseti vasta maanantaina, mut mulla on tässä muutama vapaa päivä, joten koen että kyllä se tänään alkaa :D

  VastaaPoista
 2. Hauska lakkaus! Kivan erilainen =).

  VastaaPoista
 3. Tulin mielenkiinnolla katsomaan, miten voi toteuttaa watermelon blobbicuren. Ja kyllä vain voi. Hauska lakkaus. Niin pirteä ja kesäinen. :)
  Mulla alkaa olla ensimmäinen lomaviikko takana. 3 vielä jäljellä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!