sunnuntai 20. elokuuta 2017

Glitter placement

Olen sellainen kausittain kulkeva ihminen. Yhtenä päivänä olen rokkityttö ja toisena päivänä kuljen kukkamekossa. Joskus simppeli perusranskis kynsillä on just passeli, kun taas joinain päivinä voisin uida glitterissä. Kuten esimerkiksi tänään.
Milja on yrittänyt saada minua tekemään glitter placement- kynsiä niin kauan kuin vain suinkin muistan ja tänään sitten niiden tekoon ryhdyin.

Born Pretty Store lähestyi pitkästä aikaa kysyen haluaisinko saada taas jotain tuotteita kokeiluun. Meillä ei kyseisen puljun kanssa ole aina ihan sukset olleet samaan suuntaan ja jälleen sain tuotteita, joita en toivonut. Olin esittänyt toiveen, etten halua vastaanottaa mitään nestemäisiä tuotteita. En vain luota kiinatavaraan sen vertaa, että haluaisin heidän lakkojaan kokeilla. Paketissani oli kuitenkin kaksi lakkaa, jotka ovat kyllä ihan hurjan kauniita chrome-iloitteluja, mutta jäänevät testaamatta. Kaikki muut tuotteet olivat kyllä juuri ne mitä toivoinkin.
Paketissa oli överipaljon glittereitä, joiden tuhlaamiseen ei taida tämä elämä riittää, mutta eipä se mitään. Viime päivien tapahtumien takia ylimääräinen glitteriloittelu on enemmän kuin paikallaan.


Glittereitä saapui tosiaan neljä purnukallista enkä osannut päättää, joten päätin kokeilla kaikkia. Ja koska päätin tehdä överit, on kaikki kynnet päällystetty näillä glittereillä. Laadussa oli jonkin verran eroa. Yläpuolella kuvassa olevat yksisarvisglitterit käyttäytyivät moitteettomasti eivätkä luovuttaneet väriä pohjalakan päälle laitettaessa eivätkä olleet päällyslakastakaan moksiskaan. Sävyt kimaltelivat kivasti valossa.  Pinkkiä, pehmeää liilaa ja vaalean sinistä sulassa sovussa.


Nämä peiliglitterit olivat huikeita ja näyttävät kynnellä kivoilta, mutta olivat laadultaan kehnoimpia. Reunoihin oli jäänyt ylimääräisiä roippeita ja kohdistelu oli niiden takia hankalaa välillä. Ne olivat ihan ohuen ohuita, mutta jäivät paikoittain näkyviin jos ei kohdistanut kunnolla. Ulkonäöllisesti nämä taisivat kiilata lemppareiksini, mutta reagoivat päällyslakkaan ja pinta ja röpelöksi. Voi olla, että vika oli myös minussa. Jatkokokeiluja odotellessa.


Sitten oli purkillinen vihreään ja pinkkiin shiftaavaa glitteriä, joka oli myös tosi kaunista. Laadultaan näistä parasta ja jäi helpoimmin kiinni.


Tämä purkillinen oli vähän ehkä fiasko. Pehmeät persikan ja vaalean sävyt eivät juurikaan erottuneet kynnellä, vaan vaativat aikalailla valoa saadakseen sävyt esiin. Selvästi myös laadullisesti kehnoin. Tässä oli hyvä ajatus taustalla, persikkaiset hologlitterit ei olis yhtään huono juttu!


Kuten huomaatte, muissa on kimallusta, mutta tuossa viimeisimmässä purnukallisessa ei. Peiliglitterit ovat ihan älyttömät. Kynnen kärjen ylimenevät glitterit napsin helposti poikki tippileikkureilla ja kokeilin myös viilausta, joka oli myös hyvä konsti. En usko tekeväni näillä enää koko kynnen hommia tai ainakin se vaatisi hyvin aikaa sommitteluun ja asetteluun. Tehosteena nämä ovat oikein mahtavia!

Minulla oli teknisiä ongelmia ja kuvien siirto kamerasta koneelle tökki niin paljon, että saatte poikkeuksellisesti kännykkäkuvia, anteeksi!Tykkäätkö Sinä glittereistä?
Glitterit on saatu BornPrettyStorelta testattavaksi ja esiteltäväksi. 
Mielipiteet ovat omiani eikä maksettuja mainoksia.

12 kommenttia:

 1. Jestas sentään. Olen aina ihmetellyt miten joku jaksaa asetella näitä ja vielä kaikkiin kynsiin 🤔. Ansaitset kyllä palkinnon hurjasta kärsivällisyydestä!

  VastaaPoista
 2. Itse en ikinä jaksaisi asetella edes yhteen kynteen glittereitä noin :D mutta yksittäisinä voisin hyvinkin käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aion jatkossa käyttää ihan vaan tehosteena. Eivät pysyneet nyt kovin hyvin päällyslakasta huolimatta.

   Poista
 3. Jestas. Mun psyyke ei olis kestänyt edes yhtä kynttä, raja menee abt kahdessa niitissä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahha. Kyllä tässäkin vähän haki kestävyyttä.

   Poista
 4. Tuo touhu kuulostaa niskajumilta. :D Kivan näköisiähän nuo on, mutta en oikein jaksa itse innostua väkertämään. :)

  VastaaPoista
 5. En olisi kyllä itse ikinä jaksanut tehdä tällaisia! :D Mä en enää edes jaksa pyytää mitään testiin, ongelmia kun tuon puljun kanssa on ollut niin monella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin jo unohtanut koko puljun, kunnes tuli sähköpostia "Hei Kaisa, remember me?" :D

   Poista
 6. Huh huh! En itse olisi jaksanut edes yhtä kynttä väkertää :D Multa on vuosi sitten viimeks kysytty BPS et haluanko tuotteita testiin ja vastasinkin että juu ja mikä olikaan se raja monta sai ottaa ja mitä ne sai maksaa. Ne ei ikinä vastannu takasin enkä kyllä itsekään jaksanut niiden perään huudella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ei vastanneet lainkaan??? No just...

   Poista

Kiitos kommentistasi!