keskiviikko 23. elokuuta 2017

Rose Quartz


Löysin Instagramin ihmeellisestä maailmasta aivan valloittavan ihanat kynnet! Ihastuin ikihyviksi ja päätin, että haluan samanlaiset. Sitten tarkempi taustatyö valaisi, että tämä villitys onkin ollut valloillaan jo hyvän aikaa ja että olen tässä hommassa nyt vähän myöhässä. Samalla tuli todettua, etten näemmä enää ihan niin orjallisesti seuraa uusimpia trendejä, kuin esimerkiksi vielä pari vuotta sitten. Uusia juttuja on aina kivaa kokeilla, mutta nyt nämä olivat syystä tai toisesta menneet vähän ohi.
Kyseessä siis Rose Quartz-kynnet joissa on ihana marmorointipinta. Tutkin asiaa hieman lisää ja sain selville, että nimestä huolimatta ruusukvartsin väri voi vaihdella vaaleanpunaisesta persikkaiseen. Ruusukvartsi on epätavallinen kvartsimuunnos, jota käytetään usein kaulakoruihin ja muihin koriste-esineisiin. Luonnossa se esiintyy harvinaisina jalokivilaatuisina kiteinä ja muodottomina kappaleina. Pinta on ihan mahdottoman kaunis.Pohdin aikani, että miten saisin pinnasta mahdollisimman elävän. Mietin vesimarmorointia sekä koristelusivellintä tai asentonilla kuviointia, mutta päädyin tekemään pinnan leimasimen avulla. Itselläni läpinäkyvä leimasin, joka oli tässä kohtaa aika mainio apuri.


Vaaleanpunaisen sävyn valinta meinasi olla vähän vaikeaa, mutta päädyin nappaamaan hyllystä OPI "Sparrow Me The Draman". Valkoinen on Wild&Mild "Alaska" ja siellä täällä näkyvät pienet kultaiset hippuset Essencen "On Air!" Tosi asiassahan ruusukvartsissa ei ole kultaista, mutta halusin mukaan vähän jotain ekstraa.


 Käteni ovat jälleen jostain syystä ihan mahdottoman kuivat, vaikka niitä rasvaan ja öljyän. Kynsinauhat ovat vähän epäsiistit, kun ovat kuivat ja vaikka kuinka poistin lakkoja, niin aina johonkin kuivaan kohtaan vain tarttui ja tarttui...
No mutta, kohta on taas talvi ja pakkaset ja sitten vasta sitä kuivaa onkin.


Näistä kynsistä tuli itselle mieluiset ja sellaiset, että tekisi mieli tehdä heti sitten uudelleen kun menevät huonoksi ja poistoon. Eikä vaaleanpunainen edes ole mitenkään lempivärini!! Silti tykästyin ihan tosi paljon.


Kynnet saivat vähän osumaakin tuossa pari päivää sitten. Olin saanut kasvatettua pidemmäksi ja sitten yhden työpäivän aikana napsahti 8 (!!) kynttä. Nytkin pituus vielä ihan ok, mutta... Jospa kuivuuskin on osasyy napsumiseen.
Saas nähdä menenkö viikonloppuun asti näillä kynsillä vai miten pysyvät. Huomenna töissä vanhempainiltaa ja perjantaina viihdyn toisen hömppäharrastukseni eli planneroinnin parissa, kun Hämeenlinnassa Taiteiden Yön pohjalta vähän siihen liittyvää tapahtumaakin.


Kivaa keskiviikkoa!

10 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!