maanantai 4. syyskuuta 2017

Autumn Vibes

Aaah. Syksy!
Koko kesä toki oli sellaista mössöilyä, että tuntuu, että kesää ei oikeastaan edes tullut. Ainoa ero talveen taisi olla se, ettei ollut loskaa.
Syksy on ihan ehdoton lempparivuodenaikani. Olen sitä aikaisemminkin maininnut useaan otteeseen ja olen innoissani siitä, että pian taas lehdet vaihtavat väriä, nipakka syystuuli tuulee, kuuma kaakao höyryää mukissa ja saa pukeutua isoihin neuleisiin ja kulkea villasukissa. Nukun villasukat jalassa ympäri vuoden, mutta syksyllä sitä ei pidetä ihan niin outona juttuna.
Sunnuntai oli kaunis ja lämmin päivä ja kävin pitkällä kävelyllä enkä ihan hengästynyt hengiltä, niinkuin etukäteen vähän pelkäsin. Illalla käytiin perheen kanssa saunassa ja möllöteltiin sohvalla.

Tämän päivän kynsissä otetaan jo selvä askel kohti syksyä.


piCture pOlish julkaisee jälleen uusia lakkoja. Tätä kirjoittaessani on vielä viitisen tuntia aikaa uusien lakkojen paljastushetkeen, joten en voi vielä niistä sanoa juuta enkä jaata. Sen sijaan höpisen pari sanaa näistä lakoista, joita tänään käytin. Autumn on jo nimensä puolesta yksi lemppareistani ja vaikka vierastan oranssia, on tässä kiva, lämmin fiilis. Hitula seassa on plussaa ja tällä lailla pieninä annoksina käytettynä omaa silmääni miellyttävä. Koostumuskin on helppo. Totes on ihan yksi lempparisävyistäni. Tykkäilen kaikista vähän oudoista sävyistä ja tämä haalea sinappinen oranssinkeltainen lakka on ehdottomasti ansainnut hyllystäni paikan. Koostumus on läpikuultavahko, mutta peittää kuitenkin jo kahdella kerroksella kivasti ja Totes toimii myös leimauksessa! Kokeilin pari vuotta sitten vähän vahingossa ja yllätyin positiivisesti. Tummien sävyjen päälle tokikaan ei ihan riitä.
Bright White on ollut itselleni piCture pOlishin lakoista yksi pettymys. Se ei ole todellakaan paras kokeilemistani valkoisista lakoista. Nyt otin sen mukaan hommiin, koska haluan käyttää lakan pois ennenkuin se on aivan jumahtanut pullon pohjalle ja koska halusin käyttää pelkästään pp:n värilakkoja tällä kertaa.


Idea näihin kynsiin on kokolailla saanut inspiraationsa Instagramista, kun näin @saru_nailart tekemät ihanat kynnet.
Oma versioni ei ole ehkä yhtä siisti ja taidokas, mutta olen näihin tyytyväinen ja mielelläni aloitan näillä uuden viikon.
Aluslakkana käytin NCLA First Base Ultimate Base Coat, joka antaa kivan mattaisen tarttumapinnan. Pidän tästä aluslakasta kovasti! Päällyslakkana oli AVON Gel Shine lasting finish top coat, joka antaa hienon kiillon ja kuivuu suhteellisen nopeaa tahtia.
Edessäni on lyhyt työviikko, sillä olen perjantain pois töistä palkattomalla ja vietän päivän Helsingissä.


Iloista syyskuista maanantaita kaikille!

12 kommenttia:

 1. Ihanan syksyiset! Syksyä odotan minäkin. Ehdottomasti lempivuodenaika! :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä kivan syksyiset kynnet! Mä olen talvi-ihminen, vaikka en niin kovista pakkasista välitä, mutta kun on valkoista ja puhdasta niin mulla sielu lepää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, koskematon kevättalven hanki <3

   Poista
 3. Ihan superkivat syksykynnet, niin kuin jo Instagramissakin kommentoin :) ♡

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Anniina, kiva kun tykkäät :)

   Poista
 5. Ihanan syksyiset!
  Totes näyttää tosi kivalta ja Autumn nyt vaan on syyslakoista parhain <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!