lauantai 2. syyskuuta 2017

Flamingot

Taas ehti ovi vierähtää viimeisimmästä julkaisusta. Joku miesflunssaakin pahempi tauti tuli meille pyörähtämään ja olin aivan sohvan pohjalla koko viikon. Edelleen muistutan kuorsaavaa mursua yskiessäni, mutta nyt olen päässyt vähän tolpilleni ja eilen illalla olin ystäväni seurana koirapuistossa ja tänään kävin mieheni kanssa kaupassa. Virkeää seuraelämää siis! Olen myös tahkonut Frendejä Netflixistä ekasta kaudesta alkaen ja kohta alkaisi neljäs kausi. Chandler on tullut jo uniin asti ja haluaisin jälleen Rachel-hiukset. Pieni tauko teki siis siitä hyvää. Koukutin myös itseni vuoden erossa olon jälkeen myös Candy Crushiin ja se koituu vielä turmiokseni, sanokaa minun sanoneen.
Päätin yrittää skarpata ja haaveilen huomenna meneväni vähän pidemmälle kävelylle (toivon etten hengästy kuoliaaksi), mutta tänään lakkasin kynnet.

Tykkään ihan järjettömän paljon flamingoista. En osaa selittää miksi. Kaikki erikoisemmat ja varsinkin isot linnut ovat hienoja. Flamingot, riikinkukot, strutsit, merikotkat, korppikotkat, ... Kynsille ilmestyi tänään flamingoja.


Pohjaksi tein leimasinmarmoroinnin, jossa on vihertäviä ja kellertäviä sävyjä.
Flamingon tein piCture pOlishin Dreamilla ja Rosella ja lehtiä tein OPIn I´m Sooo Swamped-lakalla.


 Meinasin lisäillä glitteriä, mutta pieni kokeilu paljasti, että olisi tullut tuhruista ja sekavaa, joten päätin jättää ne pois. Rosessa on glitteriä ja hitulaa, joten se sai nyt olla tarpeeksi, vaikkakin sitä on hyvin vähän.


Näitä kynsiä oli tosi hauskaa tehdä. Yleensäkin eläinhahmojen tekeminen on hauskaa ja tykkään välillä tällaisistä överikynsistä. Katsokaa vaan, niin seuraavat on sitten taas neutraalit ranskalaiset....


Tämä päivä meni kotona rauhaksiin. Leivoin sämpylöitä ja pullaa ja köllöttelin sohvalla ja pojan kaveri oli leikkimässä meillä. Kivaa päästä taas maanantaina töihin. Täysi toimettomuuskin on toki kivaa, mutta kipeänä olo ei.
Ilta meni Suomen futispeliä katsoessa (kannatin kyllä Islantia) ja mies grillasi. Yritän päästä aikaisin nukkumaan ja toivon, että jaksan huomenna mennä sinne kävelylle ja kirjastoon.


Iloista lauantaita!

4 kommenttia:

  1. Hienot flamingot! Voin vaan kuvitella miltä ne ois näyttäny jos ite oisin lähteny niitä maalaamaan :D pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva idea ja pohjaväri istuu aivan täydellisesti :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!