sunnuntai 10. syyskuuta 2017

KIARA SKY dip system

Tänään on luvassa jotain todella kivaa ja jännää! Kuten tiedätte, olen aikaisemmin käynyt Cesars Shopissa tee itsellesi kynnet-pikakoulutuksen, jossa opeteltiin rakennekynsien tekemistä geelisysteemillä. Olin lähes vuoden geelikynsien kanssa, kunnes sitten luovuin niistä. Kuitenkin kynteni (varsinkin ilmojen taas kylmetessä) napsuvat poikki ja liuskottuvat. Halusin niille jotain vahvistusta ja pohdin tekeväni oman kynnen geelauksen. Kuin taikaiskusta näin Cesarsin mainoksen Kiara Skyn dippisysteemistä ja pohdin, että mikähän tämäkin hullutus oikein on... Unohdin koko asian, kunnes yhtenä iltana istahdin tapani mukaan katselemaan YouTubesta kynsi- ja meikkivideoita. Mieleeni juolahti kurkata, että onkohan Kiara Skylla omaa kanavaa. Jo vain! Vietin pari iltaa katsellen ja opetellen tekniikkaa ja vakuutuin hyvin nopeasti siitä, että tekniikka ei voi olla yhtään sen vaikeampi kuin perus geelisysteemikään.
Tuumasta toimeen ja pian olinkin jo klikkaillut ostoskoriin aloituspakkauksen, joka saapui nopeasti.


Paketissa oli paljon tuotteita ja ajattelin, että mitähän ihmettä... Osaankohan kuitenkaan käyttää tätä...  Oli purkkia ja purnukkaa jos jonkinlaista.
Idea on hyvin yksinkertainen. Pähkinänkuoressa: pohjatöiden jälkeen lakataan aina tietty aine kynnelle ja dipataan tiettyyn purnukkaan. (hommaa helpotti myös noissa "lakkapulloissa" olevat numerot!) Viilaus, buffaus, toppi päälle ja valmis. Ei kuulosta liian vaikealta, vai mitä?


Tässä ylläolevassa kuvassa näkyy tuotteet, joita käytin. Purnukoista löytyy Natural-, light pink- ja pure white-pulverit.


Mukana oli myös medium pink ja dark pink- pulverit, mutta ne sisältävät jo selvästi enemmän sävyä. Light pink oli juuri sopivan luonnollinen itselle. Brush saver on tarkoitettu siveltimien puhdistukseen eri sävyjen välillä. Nourish Oil-öljy oli mukana myös.


Mukana tuli myös hankkimani kimalleihanuus! Time For A Selfie-väripulveri kiinnitti heti huomioni kuvia googlatessa ja vaihtoehtoja valitessa. I-HA-NA!


Mikä Kiara Skyn dippisysteemi sitten oikein on ja miten se toimii?
Cesarsin sivuilla sanotaan:

"Dip Powder-tekniikassa yhdistyvät geelien pysyvyys, akryylin vahvuus ja kynsilakan helppous. Dip Powdereita voit käyttää tippien kanssa tai ilman, tuomaan vahvuutta kynnelle. Dip Powdereilla myös loihdit helposti täydellisen ranskalaisen manikyyrin tai liukuvärin.

Dip Powderien etuna on se, etteivät ne vaadi lainkaan UV- tai LED-lamppua tai erillisiä siveltimiä, eikä niissä ole voimakasta tuoksua kuten akryylissä. Dip Powder-kynnet ovat perinteistä menetelmää nopeammat tehdä ja tekniikan helppous sopii myös aloittelijalle!"


Allekirjoitan tämän täysin!
Oma ehdotukseni on, että jos kaipaat vahvistusta omalle luonnonkynnellesi, tämä on helppo ja nopea vaihtoehto siihen. Jos haluat tehdä itsellesi rakennekynnet, mutta sinulla ei ole varaa käydä kalliita koulutuksia, mutta haluat kauniit kynnet turvallisesti, tämä on loistava ja huokeampi vaihtoehto siihen. 
Kiara Skyn YouTube-kanavalta löytyy monen monta hyvää ja havainnollistavaa videota tuotteiden käytöstä, mutta kerron tässä lyhyesti miten tämä toimii ja miten itse käytin.

Halusin tehdä ranskalaisen manikyyrin (koska siihen aloituspakkauksen tarvikkeet kaikkein parhaiten sopivat) aksenttikynsillä.
Paketissa on mukana hauska ja kätevä kannellinen astia, jossa syvä ja matala osio. Tähän astiaan voi kaataa haluamaansa pulveria ja dippailu on selvästi helpompaa. Kynttä voi kuitenkin dipata myös itse purnukkaan.


Desinfioinnin, kynsinauhojen siistimisen, oman kynnen karhentamisen ja mahdollisten tippien liimaamisen ja muotoilun jälkeen on aika alkaa tosi toimiin.
BOND levitetään luonnonkynnelle. Jos käytät tippejä, vältä levittämästä tipin päälle.
BASE levitetään osissa; ensin kynsipedille, aivan tipin rajaan ja sen jälkeen kynsi dipataan 45 asteen kulmassa clear-pulveriin. Ylimääräinen pulveri karistetaan pois napauttamalla sormea kevyesti. Sitten BASE levitetään 3/4 kynnelle, jälleen dippaus ja ylimääräisten karistus. Sitten on väripulverin vuoro. Purnukkaa pyöritellään kädessä kevyesti jotta pulveri sekoittuu. Ei kuitenkaan ravisteta! Nyt BASE koko kynnelle ja dippaus valitsemaasi väriin.
Ranskista tehdessä väripulverinani oli sekä pure white että light pink.


Dippasin siis ensin kynnen valkoiseen pulveriin luoden ranskiksen rajan.


Tämän jälkeen dippaus light pinkiin.
Näitä vaiheita toistetaan kunnes peittävyys on halutunlainen. Eli BASE-dippaus-BASE-dippaus... Montaa kertaa ei tarvitse, sillä pulvereissa on pigmenttiä ja helposti kynsistä voi tulla paksut pallot jos innostuu liikaa. Ihan viimeisenä laitetaan BASE, jonka jälkeen dipataan Clear-pulveriin. Tätä pulveria ei ole aloituspakkauksessa mukana, vaan se pitää tilata erikseen. Omaksi harmikseni se oli loppu, joten tilaan sen vasta jälkeenpäin. Korvasin sen sekä naturalilla että light pinkillä, vähän kynnestä riippuen, mutta omasta kokemuksestani sanoisin, että ehdottomasti kannattaa hankkia myös clear. Se kerros suojaa väriä ja estää sitä kulumasta muotoon viilauksen aikana.
Dippailujen jälkeen levitetään SEAL PROTECT kynnelle, joka auttaa pulveria kovettumaan. Sitten on vuorossa muotoon viilaaminen ja kynnen pinnan buffaus. Ylimääräinen pöly ja pulveri pitää saada pois kynneltä, joten hyvä apu on cleanser tai ihan perinteinen käsien pesu ja huolellinen kuivaus.
Sitten levitetään uudelleen SEAl PROTECT. Se auttaa top coatia kuivumaan ja pulverikerroksia pysymään yhdessä. Hiero SP kynteen kuivalla ja nukkaamattomalla vanulapulla. Näin se levittyy varmasti joka kohtaan kynnellä.
Lopuksi levitetään TOP COAT nopein ja kevyin vedoin koko kynnelle ja annetaan kuivua noin 3 minuuttia. TOP COAT-vaihe toistetaan uudelleen ja sen jälkeen kynnet ovat valmiit!Ensimmäiset kokeilukynteni olivat pitkät, koska käytin tippejä. Kynsien tekoon ei mennyt kauaa aikaa, mutta ihan ensimmäiset kynnet olivat selvästi paksummat kuin muut. Mitä pidemmälle homma eteni, sen helpommaksi se tuli.
Tärkeää oli muistaa levittää Base joka kohtaan kynnellä tasaisen lopputuloksen saamiseksi ja kuitenkin varoa kynsinauhoja. Pulveri tarttuu herkästi kaikkialle mihin Base on levitetty. Pulverin huolellinen sekoitus on myös tärkeää. Epätasainen pulveri ja pigmentti saattavat muodostaa kynnelle raitoja. Paras tapa sekoittaa pulveri on pyörittää purnukkaa hetki käsissä. Älä ravista! Dippaa kynsi pulveriin tasaisesti; pyörittäminen ja painaminen saattaa aiheuttaa ruttuja. Ylimääräinen pulveri kannattaa karistaa pois niin, että sormet osoittavat alaspäin; sillä varmistetaan ettei irtoava pulveri putoa takaisin kynnelle ja sotke, esim. ranskalaista manikyyria tehdessä.

Olin testikynsillä pari vuorokautta ja sitten halusin niistä neutraalimmat. Viilauksen jälkeen pinta oli toki kärsinyt, joten tein ns.pikahuollon ja dippailin uudelleen. Homma oli nopea ja muodonmuutos viilailuineen ja dippailuineen vei selvästi alle tunnin.


Sanoisin, että tämä systeemi on (ainakin nyt siis omasta mielestäni) helpompi ja nopeampi kuin esim.geelit. Tuoksut ovat mietoja (vaikkakin käytän aina maskia) ja tuotteet ja purkit tuntuivat laadukkailta.
Tämä sopii todella hyvin aloittelijoille, ei vaadi mitään eritystä koulutusta tai kurssia. Sopii, jos haluat vain vahvistuksen kynnelle tai jos haluat väri-iloittelua kynsille, niin sekin onnistuu. Mielestäni myös hinta-laatu on kohdillaan.

Ihan ekstraiso maininta mukana olevalle öljylle. Olen hyvin isolla varauksella aina kaikkea uutta kohtaan, mutta tämä öljy oli iso ilo! Levittyi ja imeytyi mopeasti ja helposti. Ja mikä parasta, tätä saa ostettua myös erikseen!
Onko Kiara Sky Sinulle tuttu?


Jos haluat ostaa itsellesi oman Kiara Sky aloituspakkauksen, saat sen TÄÄLTÄ.
Öljy löytyy TÄSTÄ.

En hyödy linkkien klikkailusta. 
Kiara Sky aloituspakkaus on itse hankkimani.

 

13 kommenttia:

 1. Hienot kynnet sait jo ekalla kerralla! Varmasti kun on tottunut geeleihin ja on silmää mikä muodon tulee olla.
  Dippipulverilla tekeminen on hauskaa. Tämän jälkeen ei olisi paluuta geeleihin tai akryyliin jos niitä käyttäisi. Ihan huippu juttu!

  VastaaPoista
 2. Kokeilin tätä yhteen kynteen ja oli kyllä ihan älyttömän helppoa verrattuna geelin kanssa puljaamiseen! Viilaamista on paljon vähemmän eikä tartte uunia. Ihan loistava systeemi kyllä. Ja ihan mielettömiä koristeluja näillä pulvereilla saa kans luotua! Nimimerkillä kattelin muutaman videon :D

  VastaaPoista
 3. Aika jännä systeemi kyllä! Varmasti monelle helpompi kokeilla kuin geelit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Ja mukana tulevat ohjeet on ihan superselkeät :)

   Poista
 4. Todella mielenkiintoinen postas, olen Instassa nähnyt näitä dippailtavia tuotteita, mutten ole ikinä tiennyt miten niitä käytetään :) Lopputuloksesta tuli tosi kiva ♡

  VastaaPoista
 5. Ah, mä olen niiin odottanut tätä postausta!!! Sun instassa on ollu niin paljon kuvia että oon ollut ihan malttamaton!

  Kynsistä tuli tosi hienot ja systeemi kuulostaa kätevältä. Tätä olis kyl kiva päästä testaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cesarsilla saa käydä kokeilemassa systeemiä ilmaiseksi :)

   Poista
  2. Ja kiva, että pidit jutusta :)

   Poista
 6. Hirmu upeet kynnet! Mä oonki odottanu jotain erilaista systeemiä vahvistaa omaa kynttä, koska geelejä/akryylejä en halua ja geelilakat on suoraan sanottuna perseestä :D Nää menikin heti tilaukseen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!