sunnuntai 22. lokakuuta 2017

I Love Me-messut 2017 - mitä jäi käteen?

Lokakuussa on yksi Suomen ja koko pohjoismaiden suurimmista messutapahtumista; I Love Me-messut.
Kävin tänä vuonna messuilla yhtenä päivänä; perjantaina. Tällä kertaa hulinaa riitti, sillä Olet Kaunis-verkkokauppa oli tuonut vieraakseen Jeffree Starin. Järjestelyt sujuivat hyvin vaihtelevasti, mutta käsittääkseni ilman isoja kommelluksia selvittiin.


Päädyin keskelle ryysistä ja kun lähdin kiertämään kaaoksen toiselle laidalle, päädyinkin ihan suoraan Jeffreen viereen. Järjestysmies kysyi naurahtaen, että "Saatko otettua kuvan vai olenko edessä?"
Jeffreen YouTube-kanava on ollut iltojeni ilo siitä asti kun hän sen aloitti ja minulla on hänen merkkinsä meikkejä.
Mukana matkusti joukko tuttuja naamoja ja hiusintoilijana olin ihan pähkinöinä bongattuani Daved Anthony Munoz`n, joka on somessa nimellä Daved Scissorhands. Hän on kuuluisa mm.huikean hienoista peruukeista ja nytkin Jeffreen hiukset olivat hänen käsialaansa. Toki myös oli ilo silmälle bongata myös Nathan!


Olet Kaunis-pisteellä oli niin kovat jonot, etten lähtenyt katsomaan mitä on tarjolla. JSC-tuotteista olisi ollut messuilla -10%, mutta ihmismassassa möllöttely ei ollut kovin houkuttelevaa.


Jungle juice Bar on asia, jonka haluaisin ehdottomasti ihan jokaiseen kaupunkiin Suomessa!  Tykkään tehdä smoothieita ja fruitieita ja voisin elellä niillä päivät pitkät.


Kaikki kuvat on nyt kännykkäräpsyjä poikkeuksellisesti, kun kamera on yhden laatikon uumenissa ja vähän hankalasti saatavilla, joten nappailin kuvia pikaisesti kännyllä messuilla ja messujen jälkeen.  Ennen messuja sain jälleen postia Wild&Mildilta, koskien yhteistyötä ja sovittiin, että jos messuilen, niin voisin noutaa sieltä myös vähän jotain kivaa kokeiltavaa. Maarit sitten lappasikin ison läjän kaikkea kivaa kassiin ja pääsen näitä testailemaan. Erityisesti odotan noiden eri päällyslakkojen kokeilemista ja otin jälleen myös tarroja, vaikka ne eivät isoimpia lemppareitani olekaan. Nyt oli myös water decaleja; jännä nähdä laatu. Ihania vihreitä ja glittereitäkin; messuilla oli kattava sävyvalikoima mukana kyllä.
Näistä kirjoittelen sitten myöhemmin ihan oman juttunsa, kunhan olen testaillut.


Muita messulemppareitani olivat Sofa Killerin ihanan pehmoiset oloasut, yksi meni heti Joulupukin toivelistalle. Ihan paras asu kotona on iso lököolohaalari ja nyt kuosit olivat niin kivoja, että tahdon!

Super Yellow´n myssyt ja huivit ihastuttivat ja aion suunnata tuonne ystävämyyntiin aikataulujen niin salliessa.

Elina K Glitter-pisteellä olisi ollut mahdollisuus saada itselleen huikea glittermeikki, mutta koska ei ollut illalla menoja, jätin väliin. Tosin, glitteriä ei voi koskaan olla liikaa ja miksipäs ei sitä voisi arkenakin kimaltaa..!?

Lisäksi olisi ollut vielä Varjomessutkin, jonne en tänä vuonna aikataulullisista syistä johtuen päässyt. Se harmitti, koska Cesars Shopissa on ollut kiva pöhinä ja tunnelma ja siellä olisi ollut vaikka mitä kivaa tänäkin vuonna!
Kuinka moni teistä ehti käydä siellä paikan päällä? Tuliko tehtyä hyviä löytöjä?

Itse I Love Me-messuista olen vähän sitä mieltä, että nykyään itselleni riittää vallan hyvin se yksi päivä. Nyt olin muutamia tunteja, ja se oli sopivasti. Edelleen messukeskus tuntuu sekavalta ja kaipaisin jotain selkiytytystä, mutta en osaa määritellä mitä. Viimeiset kaksi vuotta eivät ole tarjonneet enää mitään niiiin mullistavaa, että voisin messujen jälkeen sanoa yllättyneeni jostain. Tämän vuoden isoin juttu oli ehdottomasti Jeffree Star, mutta sekään ei toki ollut messujärjestäjien puolelta. Hatunnosto Olet Kaunis-kaupalle!

Olitko Sinä messuilla? Millä fiiliksellä?

6 kommenttia:

 1. En ollut tänä vuonnakaan myös viime vuosi jäi väliin
  ehkä taas joku kerta pääsen

  VastaaPoista
 2. Olin messuilla kahtena päivänä ja tänä vuonna se riitti hyvin. Yleisesti tykkäsin messuista ja tällä kertaa minulla olikin aikaa kierrellä useampikin piste ilman turhaa kiirettä. Ainut asia mistä en pitänyt oli se valtava tungos siinä kolmen suosituimman pisteen ympärillä. Messujärjestäjät olisivat voineet pikkusen hajauttaa kyseisiä pisteitä erilleen. Muutamat haluamani tuotteet kerkesivät myös loppua, koska en halunnut ostaa niitä kannettaviksi jo perjantai aamuna - eli tämä tavallaan oma moka, mutta silti harmittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suunnittelu oli vähän kehnoa sijaintien suhteen!

   Poista
 3. Olin messuilla lastenvaunujen kanssa ja se oll VIRHE! Ihan jäätävä meininki. Olet kaunis pisteen läheisyyteen ei päässyt lähellekään. Joten kaikki meikit ja hiustenhoito tuotteet jäi katsomatta. 4h messuilla ja olin valmis kotiin. Ja niin oli myös pikkutyyppi. Järjestelyihin tosiaan olisi ollut toivomisen varaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua! Mä olen ihan väsy ilman muskua mukana, en voi ees kuvitella mikä hulina sun reissulla on ollut.
   Sen pisteen ympärille olisi todella toivonut opastekylttejä kiertosuunnasta tms, että olisi ollut edes vähän helpompaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!