tiistai 17. lokakuuta 2017

Lokakuun kuulumiset

Säännöllisen epäsäännöllinen bloggailija täällä hei!
Viimeksi kirjoittelin uusista lemppareistani. Tänään palataan saman asian äärelle ja jutustellaan tämän hetken kivoimmista asioista.

Aloitetaan kynsistä. Tein huollon Kiara Sky-kynsiini ja se oli nopea homma. Huoltoa en olisi ehkä vielä halunnut tehdä, sillä minulla oli tieteellinen koe menossa kauanko kestävät, mutta kynnet kokivat koripallo-onnettomuuden, joten huoltohommia oli pakko tehdä. Ensin kuitenkin osuman saaneen etusormen piti antaa levätä pari päivää. Kynnet olivat neljän viikon jälkeen edelleen kiinni, yksikään ei ollut ilmaantunut ja siitä olin hyvin tyytyväinen!
Huollon yhteydessä tein vain neutraalin värittömän pinnan vaaleimmalla pinkillä pulverilla enkä uusinut ranskalaista manikyyria.


Jouduin vähän syömään myös hattuani, kun olin ensin kovaan ääneen melskannut piCture pOlishin uusista lakoista. Sain kokeiltavaksi yhden lakoista ja CesarsShopin Satu kysyikin, että haluanko lakan vai inhoanko tosiaan niitä kaikkia uusia. Ilmestyessään lakat eivät tarjonneet minulle mitään uutta. Jokainen muistutti minulle jotain jo olemassa olevaa pp:n lakkaa. Tämä asia jakaa mielipiteitä, sillä moni edustaa täysin päinvastaista ajatusta ja kokee uusien julkaistujen olevan hyvin uniikkeja ja hienoja. Pohdinnan jälkeen päädyin valitsemaan Mythicalin. Perustelin sen itselleni sillä ettei minulla ole vielä sen sävyistä piCture pOlishilta. Tummia lakkoja minulla on monia ja vähän halusin päästä vertailemaan muihin omistamiini.


Mythical osoittautui todella kauniiksi lakaksi eikä minulla ole sille dupea. Joudun vähän syömään nyt oikeasti hattuni. Lakka levittyi hyvin ja peitti kahdella kerroksella. Kuvissa lakka on sinisävyinen, mutta valosta riippuen se on hyvin violetti. Vaikea valokuvattava ja lisäksi se shiftaa violetista vihreän ja turkoosin kautta sinineen. Ainakin tämä minun yksilöni. Efekti on huomattavasti voimakkaampi pullossa kuin kynnellä, mikä on sääli. Kynnellä lakka on lähinnä hyvä pohja galaksikynsiä ajatellen. Ajattelin leimailla näiden päälle kuvioita ja keskittää syyslomani bloggaamiseen ja julkaisujen kirjoitteluun varastoon, mutta......meille muutti sloughi-poika Baloo ja koko lomani on tähän mennessä kulunut täysin pentupumpulissa enkä ole ehtinyt pennun nukkuessa muuta tekemään kuin huokailemaan onnellisena, räpsimään somen täyteen tassukuvia ja itse nukkumaan. Olen aivan rrrrakastunut tuohon pehmoiseen kakkatykkiin.
Sen enempää en tässä hössötä (joudun oikeasti hillitsemään itseäni) koirasta, mutta jos haluat koirajuttujamme seurailla; onnistuu se Baloon omalla Instagram-tilillä @bijou_unique_baloo.


Tulevana viikonloppuna on tiedossa yksi pohjoismaiden suurimmista tapahtumista; I Love Me-messut, jonne olen jälleen bloggaajapassin voimin matkaamassa. Odotan erityisesti luonnontuotteita, hiusjuttuja ja (jos joku on elänyt some-kuplassa eikä ole tietoinen) Jeffree Starin bongaamista. Jeffree on iltojeni ilo ja huvi YouTubessa ja lensin kirjaimellisesti tuolilta kun huomasin, että hän ihan todella on tulossa messuille! Piipahdan myös CesarsShopin Varjomessuilla. Siellä on erilaisia workshoppeja ja alennuksia, kannattaa tulla piipahtamaan ja moikkailemaan! Olen siellä höpöttämässä mm.Kiara Skyn dippaussysteemistä.

Mukavaa lokakuista viikkoa kaikille!


piCture pOlish Mythical saatu blogin kautta.

10 kommenttia:

 1. Mä hankin uusista piCture pOlisheista vain Dragonin ja senkin voitin heidän ig-arvonnasta. Olisin kyllä ostanut sen ellei olisi arpaonni osunut kohdalle :) Se on kyllä mielestäni aika uniikki lakka eikä pp:llä muistaakseni ole vastaavaa. Omassa kokoelmassani myös ainoa laatuaan :)

  Baloo on kerrassaan söpöläinen <3 Näin koiria rakastavana tyyppinä tietysti kiinnostaa että oletteko jo pitkään suunnitelleet pennun hankintaa ja miten päädyitte kyseiseen rotuun? Mulla on ikuinen pentukuume, vaikka luulis kun viimeinen kaksi vuotta on mennyt niin että koko ajan on ollut pentu huushollissa, että alkaisi riittämään, mutta ei. Tahtoisin aina uuden koiravauvan. Onneks ne on ihania niin pieninä kuin isoinakin. Meidän nuorempi kakara on nyt 11kk ja vanhempi täytti juuri kaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Baloosta on tulossa oma postauksensa :)

   Poista
 2. Ihanaa, pentukuvia <3 <3 En saa tarpeekseni! Lisäksi muakin kiinnostaa tää erikoisempi rotuvalinta ja kiva päästä seuraamaan sen kasvua, joten kuvia vaan eetterin täydeltä:)

  VastaaPoista
 3. Wäääh Balooo!! ♥_♥ Siinä on kyllä maailman suloisin kakkatykki!

  Nuo sinun Kiara-kynnet on muuten ihanat, todella luonnollisen näköiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään Kiaran tekniikasta ihan älyttömästi. Mulle itselle paljon mukavammat kuin geelit.

   Poista
 4. hieno tuo mythical :) ja ihana söpö koiravauva <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!